2017 Şubat Anneleri

volkicansu bugün de kar yağdı ve neyse bugün de doğurmadık
canım eşim de öyle diyor iyiki doğurmadın diyerekten öldürür bu adam beni annemler burdaydı ben karlı günde doğmuşum onu dediler bide ilk gitmişler şancı ile doktor bi haftası var demiş birdaha gitmişler hastanede 12 saatte olmuşum eyvah dedim bu kızda bana çekecek belliki

yummyysweets canım geceyi hastanede mi geçirdiniz offf bide kac kere açıklık kontrolü oldu boşuna erken gitme demiyorlar 5dakikaya düşmeden gitme dedi durdu herkes hatta ebem tanıdık 3 dakikaya düşerse gel ilk doğumun uzun surer o araliklar hastaneye yakınsın falan dedi

Kızlar normal dogumu destekleyen ve dogum korkusuna yonelik bircok kitap var. Simdilik doktorun onerdigi hypnobirthing mongan yontemini okuyorum. Sizlerin okuyup deneyimledigi veya sizlere tavsiye edilen kitaplar var mi ? Bu arada simdi okudugum kitapta cok guzel ogretiler var imkaniniz varsa siz de alin. Benim gibi yatan arkadaslar icin cidden hem rahatlatici hem de doguma hazirlayici bir kitap.

Ben doğarken de elektrik kesilmiş o yüzden korkuyorum kesin ben doğururken de birşey çıkar

Annem de sancıyla gitmiş doğmamışım ne zor bebeklermişiz yaaa

Merhaba kızlar...
Sizlerden oğlum için dua istemeye geldim.
Böbrek genişlemesinden bahsetmiştim size.
Maalesef doğum sonrası oğlumda ki genişleme daha da arttı. Bugün çocuk nefrolojisine sevk edildik ve antibiyotik başlandı
Haftaya sonda takılıp ilaçlı film çekecekler ve büyük ihtimalle ameliyata alınacak ...
Çok küçük olduğu için yüreğim dayanmıyor.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Sizler hamilesiniz ,kuzuma dua edin lütfen ....

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin üzüldüm hep aklımda olcak dua ettikçe sizede gönderirim tüm annelerim yardımcısı olsun mevlam

canim cok cok geçmiş olsun, rabbim yardimciniz olsun inşallah tedavileriniz tez zamanda olumlu bir sekilde geçer minigin sağlığına kavuşuro güzelliğin smdi hic bi şeyden haberi yok sen icini ferah tutmaya güçlü olmaya çalış..

Canimmmmm nazar mı ettik size herşey cok güzel ilerledi inş bunu da atlaticaksiniz ana oğul çok pozitif siniz siz hiç merak etme o daha melek Allah in izniyle melekleriyle birlikte hayırlısıyla atlatır yavrum kıyamam Rabbim Şafi ismi hurmetine şifalar versin sen güçlü bir annesin ve şimdi de güçlü olup oğluna pozitif ligini yansiticaksin ve geçecek

Oyy kıyamam.. çok geçmiş olsun ama gönlünü ferah tutmaya çalış kuzum.. biz belki seni anlayamıyoruz şu an ama dualarımız sizinle.. hep duyduğum onların bünyelerinin bizden de güçlü olduğu daha çabuk iyileştiği.. inşallah ameliyata gerek kalmaz.. sen güçlü ol ki o da senden güç alsın. Benim için öp onun pamuk yanaklarını.. herşey iyi olacak.. dua ediyoruz..

Allah yardimciniz olsun canim,acil sifalar diliyorum

Salliala ne yaptın baktınız Dr
Bugün ne yaptığımızı bizde bilmiyoruz inan ki a radyoloji uzmanı hepten küçük ölçtü bebeği 34 hafta dedi düşün.. suyu 6 cm ölçtü. Sonra tekrar yukarıda doktor baktı yok o kadar az değil suyun 8 9 olçüyorum dedi ki kadın bugün 3 kere ultrasonda baktı bide kendi düzenli hastası olmadığım için tedirgin yaklaştı. Sızıntı olabilir sıkı takip gerekiyor dedi. Bende oradan doğumevine geçtim acile gittim radyolojinin raporu gösterdim doktorun dediklerini anlattım bi de o ölçtü ultrasonda 36+ 4 civarı ölçtü karın ve bacak boyunu öyle çok geri değil dedi suyu o da 8 9 cm civarı ölçtü sinirda amniosure yapalım dedi sızıntı olup olmadığını kontrol için yatış verdi. Bende nst amniosure acıklık kontrolü sonrası yatış istemiyorum dedim çıktım. Kendimi iyi hissediyorum. Pazartesi kendi doktorum döner ölçüm farklılıkları falan filan şistim

üzüldüm canım, en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah yavrucak..

TuRuNCu Allah acil sifalar versin, insallah cok kisa zamanda ameliyata vs gerek kalmadan iyilesir yavrun

Rabbim sifa versin canm ins tez vakitte atlatrsin imtihan sonucta bunlar hic bisey olmaz Allahin izniyle

Allah acil şifalar versin. İnşallah ameliyata gerek kalmadan en acısız şekilde atlatırsınız. Güçlü olmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…