2017 Şubat Anneleri

Sewindim canım çünkğ daha yarın 37 haftalık olacağım

volkicansu arkaadsim rabbim yardumcin olsun nacizane bisey soylucem papatya cayi ic kac tane tanidgim denediyse fayda gordu bende bi kitap var dini icerikli orada da yaziyor 3 fincan filan ic acilman olur ins bnde icecem bu 2.gebeligim 37.haftadayim simdi baslicam gunde 1 fincan icmeye

Yok benim annem öyle değil ya yapmak istiyo geldiğinden beri de ben kıyamıyorum napalim böyle böyle idare etcez Rabbim de bize yardım edecek inş :)

Aynen canım analar baş tacımız bizim.
Kvler de öyle olmalı ama dedim ya kendi annemden biliyorum, gelini kendi çocuğu gibi kabul etmek zor oluyor sanırım

canım annem yaptı oda bi bardak icirdi birazdan yine içerim bel ağrım çok açılma hızlı olmazsa bu agri sancıyla halim kalmaz

Allah şifa versin yavruna Turuncu..senin için bende dua edecem..

canım annem yaptı oda bi bardak icirdi birazdan yine içerim bel ağrım çok açılma hızlı olmazsa bu agri sancıyla halim kalmaz
Inan bana hepsi gecici ins dogumdan sonra biseyin kalmaz biraz sabret ilk dogumumda 28 saat sanci cektim normal oldu sukur o an masada bitiyo butun acilar.tek temennimiz evlatlarimizn saglikli olmasi.benide rubella tahlilm supeli cikti korkuyla bekliyrm ya bebegmde bisy olursa diye sanci aninda dua et ins cok cok butun dualarin kabul olur gunahlarin dokulur...rabbim kolaylik versin

Aynen canım analar baş tacımız bizim.
Kvler de öyle olmalı ama dedim ya kendi annemden biliyorum, gelini kendi çocuğu gibi kabul etmek zor oluyor sanırım
Valla kv ile de çok iyiydim ama kızıyla bi kavga ettim sonra bi soğukluk girdi bende artık mesafeliyim

TuRuNCu canım Allah in izniyle atlaticaksiniz bunu da geçen günde dedim guclusunuz siz onun melekleri korucak inş bebeğini Rabbim yar yardımcıniz olsun inş

Amin canim. Şimdiden kucak istiyor ya cokk tatlı bir durum.

Rabbim bir avqzda kurtarsın kuzum.

Amin canim cok sagol.darısı sana masal kızımızà inşallah
Amin canm inşallah ben de sizin gibi kolay atlatırım, son 10 günümüz kaldı
Şuna bak daha kaç gündür dünyadasın da kucak istemeyi öğrendin :)

Her şeyde vardır bir hayır, son dönemlerde kıymetini anladı ne güzel. Eşler biraz daha panik, beni de geçen hafta Doğuma alma ihtimalleri vardı tahliller çıkana kadar 15 sigara içip 2 tane doğurdu. Hem ağrınla uğraşıyorsun hem de eşinle şimdi di mi :)

Turuncu söz konusu evladın tabi ki endişelisin ama lütfen topla kendini. Oğlunun sütüne ihtiyacı var metanetli olmalısın. Böbrek ameliyatı ne kadar küçükse o kadar daha kolay. Yetişkinlikte ortaya çıksa daha zor atlatacaktı. Allah çaresiz dert vermesin sen sevginle iyileştirirsin onu en çabuk sürede

rabbim seni de bebeğini de korusun sağlıkla kavuşun insallah

aynen oyle canım hemşireler dedi eşin ağlıyor diye ben şok oldum gece her kalkışımda noldu birseyin mi var belin mi ağrıyor masaj yapayım diye ilk uyurken ayakta bekliyor uyurum diye kafasını yastığa koymuyordu ya birşey olursa size diye sonra yine basladi duşa gircem suyumu heryeri ayarlamış yeri silmişti ayagim kaymasin diye hac hurması ve zemzem almaya gitmiş saat 5te annemlere geçen konuşurken o gün saydıklarının %99unda haklısın ama sorumluluk altında hissediyorum kendimi dedi %1 hangi konu dedim seni ve kızımı düşünmemek tabiki dedi sizin icin birşeyler yapmadan bana ölüm yok dedi inşallah doğumdan sonra bize olan bağı iyice güçlenir ve etrafındaki şeyleri görmezden geldiğini ama bildiğini söyledi bunlar için de gerekli şekilde davranır bu arada sen sezeryan bekliyordun değil mi

Canim benim aranız düzelir. Bak herşeyin farkındaymış ama elinden bisey gelmiyormuş. Bebek onu baba edecek sen merak etme.bu arada ne oldu doğurdun mu .yazilari okumadım da 50ye yakın sayfa vardı üşendim.

Evet ben de sezeryan bekliyorum
Aylardır ne kadar üzüldün yıprandın ama her şey yoluna girecekse ödemen gereken bedel de buymuş dersin hiç olmazsa
İnşallah bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, size bağlandıkça, çocuğunun ona ne kadar muhtaç olduğunu gördükçe ailesine çok daha önce koyması gereken sınırı koyacaktır.öyle olmasa sana haklısın demezdi
Geçenlerde de tartışma sonrası uyuduğunu zannedip gelmişti yanına hatırlıyorum. Belli ki seviyor seni. Bir de lohusalık psikolojisini badiresiz atlatırsan daha size bir şey olmaz.
Ne durumda sancıların?

devam ediyor canım papatya çayı içtim 2 dakikada 1e düşmeden gelme dedi doktor yavaş düşüyormuş sanırım ilk doğum diye düzenli sancı ve aslında sıktıda açılma bi parmakti

Kızlar napıyorsunuz kimler doğurdu?
Biz bugün eve geldik 2 gece yattık. Uykusuzum a dostlar. Bir de misafirlerden kalabalıktan bunaldım onun dışında her şey çok şükür iyi gidiyor. İlk gün ağrılar fenaydı ama iyileşmeyi yavaşlatmssın diye ekstra ağrı kesici falan almadım. Şu anda sarılık riskimiz var şükürler olsun sütüm geldi ama bebişi uyandıramıyoruz sürekli uyuyor, memede uyuya kalıyor. Gazı zor çıkıyor onun dışında 2 gecede toplam 2.5 saat uyumuşum. Sütümü sağıp uykuda kaşıkla veriyoruz 2 saatte bir emzirmek çok önemliymiş. Bir de göğsümde sertlik şiş oluştu acı veriyor ona da sıcak su kompres yapmak gerekiyormuş. İnşallah iyi gelir. Kafam öyle karışık ki karmakarışık yazdım:)) spinal gerçekten büyük kolaylıkmış kızlar. Hayatımın en önemli deneyimiydi sürekli aklıma geliyor. inanamıyorum bebişe baktıkça. İnşallah kızımla zamanla birbirimize daha da iyi alışıcaz:)

Merhaba arkadaslar buraya pek fazla yazmiyorum ama genel olarak okuyorum. Herkesin birebir olmasa da benzer seyler yasadgni gormek heyecani paylasmak guzel bisey. 37. Haftadayim. Duygudurum cok karışık. Bazen dogum yapanlara ve haftasi ilerde olanlara özeniyorum. Bazen bebisin hala karnimda olmasi ve hareketleri hosuma gidiyor. Bir an once kavusmak istiyorum saglikla sihhatle insallah, bir taraftan da hamilelik bitmesin istiyorum. Bazen dogum sonrasi icin korkuyorum. Cok kucuk olacak ve tamamen bana bağımlı bir canlı. Zor olacakmış gibi geliyor. Anlayacaginiz duygular tavan yaptı ve sürekli aklimda karmakarisik dusunceler. Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum. Bekleyenlere de Allahtan kolayliklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…