- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Himmm seninkidr donmedi dimi benimko hic yeltenmedi bile deneme bile yapmadi dusun yani hayirlisi rabbimdenne yazık ki ben de aynı durumdayım.. normal doğumu o kadar çok isterken maalesef kızım hala dönmedi benimde..
ya bravo sana nasıl bi güç bu masallah hadi güzel haberlerle doncanım hala doğurmadım yeni 3 dakikaya 1 oldu 24 saati geçti halim yok sezeryan istedim annem yok bendede çok sürdü dedi ılık duş alıp 2 dakika olunca çıkıcaz evden sanırım en uzun sancı çeken ben oldum
canım hala doğurmadım yeni 3 dakikaya 1 oldu 24 saati geçti halim yok sezeryan istedim annem yok bendede çok sürdü dedi ılık duş alıp 2 dakika olunca çıkıcaz evden sanırım en uzun sancı çeken ben oldum
Canim once sekerim cikti, bebek birden cok irilesmisti. İnsulinle onu kontrol altina aldik derken simdi de tansiyonum yukselmeye ve carpinti yapmaya basladi. Bebek nerdeyse 3,5 kg oldu, doktorum da artik seni daha fazla yormanin anlami yok dedi. Kendi kendine baslarsa diye cumaya kadar bekliyor
Hayırlı olsun, sağlıkla sihatle büyüsünKızlar merhaba geçen cumartesı 13 38 de oğlumu kucağıma saglıkla aldım epıdurel spınal kombıne uygulandı sızden tercubelı olanlara sormuştum çunku sezeryandan korkuyordum ama hıc korkulacak bır sey yokmus belkı de normal doguma gore daha konforlu acı sızı yok ama sonrası belkı de benim ıcın oyle oldu hasta gıbı gecıyor ılk günler Bebegım ile ılgılenemıyorsun ayağa kalkamıyorsun ama hastanelerde nedendır bılmıyorum belkı beslenmemiz belkı doktorlara daha rahat gelmesı çoğu kişi sezeryan yapıyordu normal doğum sayılı herhalde keske normal doğursaydım dıye her kalkmamda söylenmiyorum Tabı kı herşey Nasıp hastane de hemen şutum gelmedı hemsıreler mama vermıyoruz emzırıyoruz derken oğlum 215 gr kaybettı pazartesı hastane den çıkarken sarılığımız 8 Çarşamba 12 ye çıktı sonrası Allah'a şükür bugun 10 dusmus Tabı bından etken mama takvıyesı cunku aç kalmaması laZımmıs siz sız olun hastanedekılerı cok dınlemeyın Kalan hamıslerımız ıcın herseyın hayırlısı Ins normal doğururlar öncelik olarak ama sağlıklı olan ne ıse o olsun spınalden de sakın korkmayın cok basıt bır amelıyat
Ay benim sancı tırt mı çıktı yoksa
1 saattir kesildi
En son 7 dakkaya 1di.
Ay kızlar dualarınızı bekliyorum gitmesin noğlur
Çok alıştırdım kendimi.
Eşim de gaza geldi temizliğe başladı.
Psikolojik baskı hat safhada yani
Ayyy cok heycanli insallah sagsalim kucagina alirsin pazartesi kollarinda bakalim bizimki nezeman gelicek. Sanki dokuz ayi su on gunde yasadim gecmek bilmiyoo kavusalim artikHala inanamıyorum ama kavuşmamıza sadece 2 gün kaldı.. minik kızım pazartesi günü kollarımda olacak.. yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki saatlerce bakıp beynime kazımak istiyorum.. zaman sanki geçmiyor.. gece uykum kaçtı kızıma bulut yastık yaptımodasından çıkamıyorum .. sen şimdi iki gün sonra karnımdan çıkıp burda mı yatacaksın diyorum .. bu mucize değil de ne .. Allah hepimizi kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun inşallah..
Ayyy cok heycanli insallah sagsalim kucagina alirsin pazartesi kollarinda bakalim bizimki nezeman gelicek. Sanki dokuz ayi su on gunde yasadim gecmek bilmiyoo kavusalim artik
Hala inanamıyorum ama kavuşmamıza sadece 2 gün kaldı.. minik kızım pazartesi günü kollarımda olacak.. yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki saatlerce bakıp beynime kazımak istiyorum.. zaman sanki geçmiyor.. gece uykum kaçtı kızıma bulut yastık yaptımodasından çıkamıyorum .. sen şimdi iki gün sonra karnımdan çıkıp burda mı yatacaksın diyorum .. bu mucize değil de ne .. Allah hepimizi kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun inşallah..
Ben yapmışdım cnm ama günüm geçdi bebiş hala yok doktorum pazartesi yatış yapalım dedi kararsızm@TuRuNCu canim dr cok guzel konusmus rabbim dara dusurmesin kimseyi insallah gececek ,oglusun cok iyi olacak..Bol bol dua ve surekli pozitif dusunmeye calis..Biz hamislerinde dualarndasin unutma..
volkicansu Bayagi sancı cekmissin cnm insallah dogumun kolay olur..Rabbim yardmcn olsun..
Cnm alttan muayene falan olmadıysan nişan olabilir..
Rabbim bizede kolay dogum nasip etsin biz de gizel hikayelerimizi paylasalim sizin gbi kizlar insallah..Kaçırdığım gormedgim dogum yapan arkadaslar varsa rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin..
2 gundur uyuyamiyorum bu arada bel agrimdan..
seydask demisti sanirim ayagin ustune diger ayagini koymayı onu cok rahatlikla yapatken bugn cati muayenesi sonrasi uzandigm yerden ayaklarimi bile kaldiramiyorum..Ayrica bayram gelmis gibi sayfaya su an yaklasan dogum telaseleri,dogum yapanlar cok guzel bi atmosfer kaplamis sayfamizi masallah
Hadi inşallah doğurursun cnm sonrakileri alıntı yapadım ama sancın gitmemişdir inşallah bebeğin hareketleri var mı pekiSancımsı bişiler var gece 1den beri...
Yalancı mıdır ki
Sahiciden ayırt etmek için 5 dakkanın altına düşmesini beklicem
Şimdilik 8-10 dk.da bir geliyo ama şiddetli değil...
Orta düzey adet sancısı gibi.
Bi de bi kaç kere rutin bozuldu 20 dk.ya çıktı aralık.
Sanırım kandırıkçı sancı bu
Eşim de ben artık girdim moda naap neet doğur diyo
Psikolojik baskı altındayım
Ne kadar tatlı bir yastık olmuşSağlıcakla gelsin kucağına uyusun yatağında annesi zaman geçmiyor evet ben de gidip gidip odasına bakıyorum kıyafetlerini kokluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?