2017 Şubat Anneleri

Canım ya sen yapabilirsin inanıyoruz
Dua ediyorum sana inşallah en kısa sürede kucağına alırsın kızını Allah yardımcın olsun

dua eden arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden tek tek alintilayamadim sancı malum iyice şiddetlendi duşa girdim çıktım dogurucan gücüm kalmadı birşeyler yemem gerekiyor zemzem ve hurma ile duruyorum hala bulantı ve ishal de var sancının yanında gece ben ağlıyorum sancıyla eşim elimden birşey gelmiyor diyor ağlıyor uyuyamadık hiç bu kadar meşakatli bi yol olsada sonunda tutunacak tek dalım minik kızım var annesini biraz çok çektiriyor ama canı sağolsun mecburen dayanicaz rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı yavrular ve huzurlu gelecek nasip etsin

Cok gecmis olsun canimm. Insallah bebeginle sag salim kavusursunuz

Hayırlı olsun, sağlıkla sihatle büyüsün

Günaydın kızlar bu aralar çok giremedim, doğumu yaklaşan arkadaşlarım Rabbim yardım etsin, su gibi geçsin Zaman.

Hala inanamıyorum ama kavuşmamıza sadece 2 gün kaldı.. minik kızım pazartesi günü kollarımda olacak.. yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki saatlerce bakıp beynime kazımak istiyorum.. zaman sanki geçmiyor.. gece uykum kaçtı kızıma bulut yastık yaptım odasından çıkamıyorum .. sen şimdi iki gün sonra karnımdan çıkıp burda mı yatacaksın diyorum .. bu mucize değil de ne .. Allah hepimizi kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun inşallah..

Eklentiler

• IMG_3569.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 112
Ayyy cok heycanli insallah sagsalim kucagina alirsin pazartesi kollarinda bakalim bizimki nezeman gelicek. Sanki dokuz ayi su on gunde yasadim gecmek bilmiyoo kavusalim artik

Ne kadar tatlı bir yastık olmuş Sağlıcakla gelsin kucağına uyusun yatağında annesi zaman geçmiyor evet ben de gidip gidip odasına bakıyorum kıyafetlerini kokluyorum.

Ben yapmışdım cnm ama günüm geçdi bebiş hala yok doktorum pazartesi yatış yapalım dedi kararsızm
Hadi inşallah doğurursun cnm sonrakileri alıntı yapadım ama sancın gitmemişdir inşallah bebeğin hareketleri var mı peki
[/QUO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…