- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Şimdilik 40-50 sn sürüyo.
Ama iki sanci arası süre sabitleşmedi bi türlü.
Bi ara hep 8-10 dk.ydı.
Şimdi ara ara 15 dk.yı buluyor
Biraz zaman geçince düzene biner bence. Artık zamanı geldi bizi oyalamasın cadılar
Öğleni bulmadan doğurursun sen de inşallah
Sorma pek bi nazlılar :)
Ben on gün erkenden gelmişim, kızım 40.haftayı bugün doldurdu :)
Aman sağlıklı olsun da bekleriz demi :)
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin
Aynen canım aminnnsağlık herşeyin başı :) bekleriz yapacak birşey yok. dışarda herkes sabırsız millet habire soruyor bana daha doğurmadın mı diye. Sanki çocuk çıkmak istiyor da ben keyfimden içerde tutuyorum
Senin daha vaktin var canım rahat ol.
Bak benim takvim bile gitti :)
Boşver iyce bi besinini alsın içerde.
Benimki biraz yavaş beslendi.
Daha dün 3100 gr ölçtü dr.
Oyüzden hiç istemedim erken doğmasını düne kadar.
Ama 3ü geçtiya artık gelebilir Allahın izniyle :)
Bi de sütümüz bol olursa hayırlısıyla daha ne isterimki :)
Bir de gazsız olsunlar
Aslında rahatım biraz büyüsün istiyorum benimki de geçen hafta 2.700 dü çünkü. Ama millet habire sorup duruyor doğdu mu diye. Sanki taş devrinde yaşıyoruz doğsaydı sosyal medya sağolsun ilan ederdik
canım hala doğurmadım yeni 3 dakikaya 1 oldu 24 saati geçti halim yok sezeryan istedim annem yok bendede çok sürdü dedi ılık duş alıp 2 dakika olunca çıkıcaz evden sanırım en uzun sancı çeken ben oldumŞimdi son durumun nedir .ya 5 dakikada 1 geliyorsa artık gitmelisin hastaneye bu doktor neyi bekliyor ki .cook rahat davraniyo gibi geldi. Doktorun
Allah kurtarsın bir avazda. Bazen uzun sürebilir senin de oyle olmus.edebildiğin kadar dua et.lkenin eşine evladına Düan kabuldür inşallah. Bize de etcanım hala doğurmadım yeni 3 dakikaya 1 oldu 24 saati geçti halim yok sezeryan istedim annem yok bendede çok sürdü dedi ılık duş alıp 2 dakika olunca çıkıcaz evden sanırım en uzun sancı çeken ben oldum
hepiniz aklımdasınız canım uykusuz ve yorgunluk mahvetti beniAllah kurtarsın bir avazda. Bazen uzun sürebilir senin de oyle olmus.edebildiğin kadar dua et.lkenin eşine evladına Düan kabuldür inşallah. Bize de et
Bence sadece salih köy .benim eşimin ismi hem salih ler genelde sakin ve efendi oluyorlar Allah içine sindirsin.Kaan ve eymen yeğenim .. Ali Salih istemiyor . (2. Çocukta olabilir diye beni avutuyor ) can Salih basit geldi .
Salih Eren ve Ömer Salih uyumlu geldi
Çınar Salih
Yiğit Salih nasıl ? Yada farklı önerisi olan ?
Maşallah çok güclüşün sen. VazgeçmeMen bile onu gösteriyor. O halde bile bize dua ediyorsun. Allah razı olsun cnm.hepiniz aklımdasınız canım uykusuz ve yorgunluk mahvetti beni
Hayirli dogum diliyorum sondasin,saglikla kucagina al insallahSancımsı bişiler var gece 1den beri...
Yalancı mıdır ki
Sahiciden ayırt etmek için 5 dakkanın altına düşmesini beklicem
Şimdilik 8-10 dk.da bir geliyo ama şiddetli değil...
Orta düzey adet sancısı gibi.
Bi de bi kaç kere rutin bozuldu 20 dk.ya çıktı aralık.
Sanırım kandırıkçı sancı bu
Eşim de ben artık girdim moda naap neet doğur diyo
Psikolojik baskı altındayım
Hayırlısıyla kucagına almışndr ınsallahcanım hala doğurmadım yeni 3 dakikaya 1 oldu 24 saati geçti halim yok sezeryan istedim annem yok bendede çok sürdü dedi ılık duş alıp 2 dakika olunca çıkıcaz evden sanırım en uzun sancı çeken ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?