2017 Şubat Anneleri

Biraz zaman geçince düzene biner bence. Artık zamanı geldi bizi oyalamasın cadılar

Öğleni bulmadan doğurursun sen de inşallah

Sorma pek bi nazlılar :)
Ben on gün erkenden gelmişim, kızım 40.haftayı bugün doldurdu :)
Aman sağlıklı olsun da bekleriz demi :)
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin

Sorma pek bi nazlılar :)
Ben on gün erkenden gelmişim, kızım 40.haftayı bugün doldurdu :)
Aman sağlıklı olsun da bekleriz demi :)
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin

Aynen canım aminnn sağlık herşeyin başı :) bekleriz yapacak birşey yok. dışarda herkes sabırsız millet habire soruyor bana daha doğurmadın mı diye. Sanki çocuk çıkmak istiyor da ben keyfimden içerde tutuyorum

Senin daha vaktin var canım rahat ol.
Bak benim takvim bile gitti :)
Boşver iyce bi besinini alsın içerde.
Benimki biraz yavaş beslendi.
Daha dün 3100 gr ölçtü dr.
Oyüzden hiç istemedim erken doğmasını düne kadar.
Ama 3ü geçtiya artık gelebilir Allahın izniyle :)
Bi de sütümüz bol olursa hayırlısıyla daha ne isterimki :)

Bir de gazsız olsunlar
Aslında rahatım biraz büyüsün istiyorum benimki de geçen hafta 2.700 dü çünkü. Ama millet habire sorup duruyor doğdu mu diye. Sanki taş devrinde yaşıyoruz doğsaydı sosyal medya sağolsun ilan ederdik

Amin amin :)
Allahım gazsız lütfeeğn :)
Copur copur emsin, mis gibi uyusun :)

Şimdi son durumun nedir .ya 5 dakikada 1 geliyorsa artık gitmelisin hastaneye bu doktor neyi bekliyor ki .cook rahat davraniyo gibi geldi. Doktorun
canım hala doğurmadım yeni 3 dakikaya 1 oldu 24 saati geçti halim yok sezeryan istedim annem yok bendede çok sürdü dedi ılık duş alıp 2 dakika olunca çıkıcaz evden sanırım en uzun sancı çeken ben oldum

Allah kurtarsın bir avazda. Bazen uzun sürebilir senin de oyle olmus.edebildiğin kadar dua et.lkenin eşine evladına Düan kabuldür inşallah. Bize de et

Kaan ve eymen yeğenim .. Ali Salih istemiyor . (2. Çocukta olabilir diye beni avutuyor ) can Salih basit geldi .

Salih Eren ve Ömer Salih uyumlu geldi
Çınar Salih
Yiğit Salih nasıl ? Yada farklı önerisi olan ?
Bence sadece salih köy .benim eşimin ismi hem salih ler genelde sakin ve efendi oluyorlar Allah içine sindirsin.

Günaydın
P pangea ve fillingtheblanks ikiniz de ne güzel Doğum yapmışsınız okuyunca gidip doğurasım geldi, bu kadar tane tane anlattığınız için teşekkür ederiz. Darısı başımıza artık. İkiniz de bir an önce toparlanın ve bebekleriniz sağlıkla büyüsün şansları güzel olsun

Dogum yapanlara Allah bağışlasın..çok güzel hikayeler ..yapacaklara Allah yardım etsin çok kolay olsun doğumlar.sancı çekenler dua edin lütfen bize de inşallah çok kolay olur dogumlariniz..

Hayirli dogum diliyorum sondasin,saglikla kucagina al insallah

Selam kizlar,37+0 a girdik bugun,bel ve kasik agrisi ara ara belli ediyor kendini,hergun yataktan uyusuk ve agrili kalkiyorum,dogum yapan arkadaslar gule gule buyutun insallah bol sutleriniz olsun kalan arkadaslarimizda bir cirpide kucaklarina alsinlar bebisleri insallah

yaa netim yok gecmisi okuyamiorum ama cok merak ediyorum sizi aklim burda. dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydin insallah her sey yolundadir.. darisi biz bekleyenlerin başına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…