2017 Şubat Anneleri

Bütün fece uyuyamdm dopumla uğraşdum her gözlerimi kapadığımda çok zor gerçekden nie gelmiyo bnm sancım nişanım suyum öyle gitsem bu kdr başım ağrımazdı gece çok kötü geçdi hal bi umut brkliyrm inşallah gelir

Gunaydinlar herkese Sancısı olan arkadaslara bişey soracağım sancı gelince anlarız değil mi çünkü ben gereksiz yere hastaneye gidip eve gönderilmek istemiyorum sıklaşınca gitmemiz lazım sanırım çünkü normalde panik biriyim biraz soğukkanlı hareket etmek istiyorum doğum öncesi ve sırasında

düzenli geliyor doğum sancısı canım dün sabah gittim 10 dakikada 1di eve gönderdi gece 5 dakikada 1 olsu sabahtan beri 3 dakikada 1 üç kez duş aldim dünden beri belim kopacak gibi ağrıyor ilk sogum ve anneminkiler de usun surermis onun etkisinden olsa gerek hala devam ediyor bel agrisi ile aynı an karnım yamuk bi şekil alıp öyle kalıyor agriyor pozisyon değiştirince geçmiyor kasılma süresi uzuyor sancinin gelme süresi kısalıyor zaman geçtikçe normal ağrılardan cok çok farklıymış bende hep korkardım anlamam diye ama gözümden yas getiriyor bazen çok şiddetli geldiği oluyor

Alttan muayene olmadan 1 gün önce gelmişti ilki ikinciside muayeneden 1 gün sonra geldi nişan mıdır sizce ? Erken değilmi henüz 36 haftalıgız :/

Duşunu sıcak mı alıyorsun ılık mı canım? Sıcak su ağrılarını hafifletir diye biliyorum

Canım dualarım seninle az kaldı 280 günlük maceran belki bir kaç saat sonra son bulacak.. Benim sancı falan yok üstelik 40 ta doğum olmazsa suni vereceğiz dedi.. Düşün suni yi çekip sonunda sezeryan olmak cok büyük ihtimal... Bana da Dua eder misin.. Hayrıslısı ile kendi sancım ile normal doğum olsun.. Dilerim sende hemencik kurtulursun

Yaaa geri gelsinnnn
Eşler de bizden hevesli
Evet ya benimkode sabah ise giderken acti karnimi oy benim dadduk kixim da don kizim asagiya arada bi bak cikisa nasi bisi diye karnimi sevmeye basladi catladim gulmekten don kizim da asagiya gel artik annenede yazik snaci cekiyo ama sen gekmiyosun ne zaman gelcen kustunmu bize kizim hadi da don asagiya diye anam beni her sabah opup giden kocam bu sabah sadece kizimi sevdi optu kokladi gitti telkin etmeye calisti aklinca dayanamiyom artik gelsin bian once ama onu kucagima aldigimda aglarsam bu aramizda kalicak dedi acayip duygusaldi bu sabah ben onu ilkkez boyle gordum yaa annom bendeki duygusallik herifime de gecmis yaa kizlar sag saglim kucaklayalim yavrumuzu eslerimizin kucagina verip gozlerindeki mutlulugu gormeyi nasio etisn rabbim hepimize inanilmaz bisi bu yaaa

inşallah öyle olur canım hepimize istediğimiz gibi doğumlari olur inşallah insallah normal isteyene normal sezeryan isteyene sezeryanı kolay bi şekilde yapmayı nasip etsin rabbim

Revna son durumun nedir hala yok mu sancıların? Bazen böyle olabiliyormuş diye duymuştum. Acaba hastaneye mi gitsen? Suni sancı verebilirler.

Gidiş o gidiş
Sancı mancı kalmadı...
Ama suni istemiyorum.
Dul alıp hurma yeyip yüriycem.

Teşekkürler canım bebeğini düşün ona konsantre ol az kaldı kızını kucağına almana eğer bir sıkıntı yoksa bu kadar dişini sıktın biraz daha dayan Inşallah sonu çok güzel olacak

Gidiş o gidiş
Sancı mancı kalmadı...
Ama suni istemiyorum.
Açılma başlamış mıydı sende peki? Eskiler sancı başlayınca gizli tutun herkese yaymayın sancı geri kaçar derlerdi. Ama gelir yeniden merak etme. Orda kalacak değil minik kuzu. Annem biraz rahatlasın güç toplasın demiştir belki.

volkicansu Can'ım Allah kurtarsın sabret .

Ay çok tuhaf oldum ya sancı çekenlere de imrendim açıkcası sabredin kızlar son dk ya ben acele davrandım oğlumda sezeryan oldum şimdi çok pişmanım kısmet böyleymiş ama gene de normal Doğum bambaşka . Ananas yiyin hırma çok faydalı sancım artı, dün ananas yedim Nirvana'yı başladı anlatamam hemen yemeyi bıraktım sezeryan olacağım çünkü

Gidiş o gidiş
Sancı mancı kalmadı...
Ama suni istemiyorum.

Geçen pazar günü bende 12 saat boyunca çektim ağrı , sabah 5 e kadar snr gitti sancılar . Motalini bozmak gibi olmasın ama 1 hft dır tıkmyok ne yaIkki. O kadar moralim bozulduki eresi günü dr gidip büyün günü ağlayarak geçirdim nereye gitti sancılar diye

Bende dün akşam yarım ananas yedim hiç bişey olmadı kii. Hurmayıda hiç sevmiyom başka ne var önerebileceğiniz

Canım secde duası varmış istersen bir araştır..

Benimde 8 günüm var

Ağrı Yok bişey Yok ama benim bile doğurasın geldi kızlar. 1 saate yakın yürüdüm çatı ağrısından başka bişey yapmıyor yürüyüş gerçi ben acele ediyorum sanırım . Yürüyüş sadece açılma için usg ye göre sanırım 40 haftalık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…