2017 Şubat Anneleri

KiLarya vajinama bi agri girdi nefes almakta zorlandim sol ayagimin ustunr bile basamadim karnim sertlesti aniden dogrulamadim belime agri girdi adet sancisi gibi bir dakika surdu cok baski oldu suandada sadece karnim sertlesiyo kasiliyo okadar 15 dakikada bir bazen 30 dk. Bir oluyo

Canım benim yaaa al da sakla onları bir yere yaaa sorarlarsa da haberin yokmuş gibi davran :) ben de kv gil bizde kalırken muzlarımı saklıyordum gece gizli gizli yiyordum ben hamileyim onlara ne oluyor da muzlarımı yiyecekler

Sen de lohusasın yazık değil mi

Ben de hep normal hayal ediyorum. Yalancı sancılar oluyor her seferinde ümitleniyorum ama bir haftadır ses yok

Korkuyorum doğmayacak bir terslik olacak diye. Uykularım kaçar oldu

Hiç güleceğim yoktu:)) en iyisini yapmişsin. Gerçekten hakedene hakedildiği gibi davranılmalı,ki hayirlisiyla bir doğurayım gereksiz insanların yüzünü bile görmek istemiyorum.

Canım ben mesajı cevaplayan a kadar doğurdun Sanırım. Aynen Seninki gibi oldu. 15dk arayla gelen sancılarım 1, 5 saat ara verdi hem de 2-3 kez. Süresi de 40-50 sn İken bazıları 30 bazıları 20 sn Oluyordu. Ama bunların hepsi gerçek doğum Sancısıydı. 5dk ya düştü ve nişan geldi. Sonra hastaneye gittim. Doktor da açıklık 6-7cm olmuş dedi. 1-saat Sonra doğurdum kelebeğimi

Maşallah Rabbim bağışlasın. Darısı bizlerin başına olsun hayırlısıyla

İnşallah canım Allah yavrularımızla güzel günler göstersin bizlere inşallah.. en az yorgunlukla atlatıp en büyük mutlulukları yaşamayı nasip etsin Allah.. sen nasılsın? Daha iyi misin?

Düşünmemeye çalışıyorum canım.
Bu bir haftalık süreç çok iyi geldi bana.
Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz.
İnşallah hayırlı haberler alırız perşembe günü...

Allah korusun canim ya. Evinde dinlen insallah cabucak cikip. Peki doktorun ne diyor dogum icin falan. Benim eski doktorum enfeksiyon dogumu tetiklileyebilir demisti

Kızlar öksürük için acilen yapabileceğim bir öneriniz varmı? Sabahtandır öksürüyorum tam doğum üstü bal zencefil yedim nasıl geçecek bu illet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…