Can'ım ya inş çabucak kavuşursun Prensesine 1 günü geçti Ağrı'ların olalı Rabbim kolaylık versindua edin nolur doğum olsun artık
Aynen ya doğurasım var inan ki ama hala baskı yok aşağılarda öyle belirgin bir şekilde yukarıda karnım dahadi biz de doguralim artik yaa
ben 26 yaşındayım kızı 32 ..eşime dedim ben sana alırım üzülme diyoOyyy kiyamam ya :) kıskanma eşine desen güzel bi dille söylese annesine fln kızına veriyo derken kızı kaç yaşında kikendin ayrı bi yere koy yada olmaz mı ki
Rabbim kolaylik versin insallah dogurursun cok agri cektin dunden beri. Artik doktora git sancilarin siddetlenmis acilman fln olmustur hicdegilmi kontrol altinda olursundua edin nolur doğum olsun artık
Rabbim kolaylık versin sana inşallahdua edin nolur doğum olsun artık
sancı olup da buraya yazabilenlere helal olsun vallahi..ben 2,5 saat çektim toplamda ama bırakın telefonu almayı yanımdakilerle bile konuşamadımbu arada moralim çok bozuk kv eşimin bana aldığı çikolataları alıp yiyor kızına veriyor..ve ben çok kıskanıyorum dolabımdaki herşeyi benden izinsiz alıyor bitiriyor ..belki ben kendime ayırdım di mi ama..lohusayım emziren bi anneyim sonuçta..insan azıcık düşünceli olur yaaa
Afedersin ama yuhhh yanı bende küçük fln bişey sandım kızına veriyo deyinceben 26 yaşındayım kızı 32 ..eşime dedim ben sana alırım üzülme diyo
dua edin nolur doğum olsun artık
Aynen ya doğurasım var inan ki ama hala baskı yok aşağılarda öyle belirgin bir şekilde yukarıda karnım dabebeğin büyümesi de durmuş olabilirmiş keşke normalce dogurabilsem hep öyle hayal etmiştim sezeryan zorunlu denilecek sanırım..
Hiç güleceğim yoktu:)) en iyisini yapmişsin. Gerçekten hakedene hakedildiği gibi davranılmalı,ki hayirlisiyla bir doğurayım gereksiz insanların yüzünü bile görmek istemiyorum.Canım benim yaaaal da sakla onları bir yere yaaa sorarlarsa da haberin yokmuş gibi davran :) ben de kv gil bizde kalırken muzlarımı saklıyordum gece gizli gizli yiyordum ben hamileyim onlara ne oluyor da muzlarımı yiyecekler
Sen de lohusasın yazık değil mi
Canım ben mesajı cevaplayan a kadar doğurdun Sanırım. Aynen Seninki gibi oldu. 15dk arayla gelen sancılarım 1, 5 saat ara verdi hem de 2-3 kez. Süresi de 40-50 sn İken bazıları 30 bazıları 20 sn Oluyordu. Ama bunların hepsi gerçek doğum Sancısıydı. 5dk ya düştü ve nişan geldi. Sonra hastaneye gittim. Doktor da açıklık 6-7cm olmuş dedi. 1-saat Sonra doğurdum kelebeğimi
dua edin nolur doğum olsun artık
Maşallah Rabbim bağışlasın. Darısı bizlerin başına olsun hayırlısıylaCanım ben mesajı cevaplayan a kadar doğurdun Sanırım. Aynen Seninki gibi oldu. 15dk arayla gelen sancılarım 1, 5 saat ara verdi hem de 2-3 kez. Süresi de 40-50 sn İken bazıları 30 bazıları 20 sn Oluyordu. Ama bunların hepsi gerçek doğum Sancısıydı. 5dk ya düştü ve nişan geldi. Sonra hastaneye gittim. Doktor da açıklık 6-7cm olmuş dedi. 1-saat Sonra doğurdum kelebeğimi
Yalancı sancı bile bi gün oldu sadece o da yok bendeBen de hep normal hayal ediyorum. Yalancı sancılar oluyor her seferinde ümitleniyorum ama bir haftadır ses yok
Korkuyorum doğmayacak bir terslik olacak diye. Uykularım kaçar oldu
İnşallah canımAllah yavrularımızla güzel günler göstersin bizlere inşallah.. en az yorgunlukla atlatıp en büyük mutlulukları yaşamayı nasip etsin Allah.. sen nasılsın? Daha iyi misin?
Kuzum benim ki artık kusmalaraa ve de diğer organlara sıçramaya kadar gittiği için yaptırdılar . Ki doğum polikliniğinde değil enfeksiyon bölümünde yatıyorum şu an . 14. Haftada da 2 hafta boyunca yatmak zorunda kalmıştım. Ayakta da tedavi gördüm . Şase , krem , serumlar dolusu antibiyotik bana misin demedi. Bakalım valla. 37 ye girdik şimdi eğer boyle giderse hastanede yatarken doguracam
Kızlar öksürük için acilen yapabileceğim bir öneriniz varmı? Sabahtandır öksürüyorum tam doğum üstü bal zencefil yedim nasıl geçecek bu illet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?