Kuzum sende ocakta sezeryan olmustun..Nasilsiniz su an?Bayagidir yazmiosun meŕak ettim..Benim de 2 haftadır gergin sert hep bide ara ara sancılar da oluyor bugün özellikle aşağı çok dayandı heralde alt tarafa çok wurdu. Normal dedi doktorum hepsine sende stres yapma sakın artık bebişlerimiz de sabırsızlanıyo
Bi yere not almıştım ama bulabilirsem yazayımCanim acilmayi hizlandiran caylar nelerdir?
@sevdask Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz
Benim çatı ağrıyor hatta o çatala nasıl oturcam diye düşünmeye bile başladım açamıyorum bacaklarıBende de tık yok canım dün 10bin adım attım evden çıkmadan topun üstünde baya zipladim. Hala alt tarafta baskı bile yok. Sanırım var daha vakti yada herşey birden olacak.
Eneee suyun mu geliyor ki? E hadi hayırlısı habersiz bırakma beniYa bendr de iki haftadir islaklik oluyo ara ara yani her zaman degil ama avuc ici buyuklunde oluyo bazen bazende ceviz buyuklunde ama sik sik degil onun disinda bebek ters hala donmedi ve tostop oluyo kasiliyo 3 gundur belimden kasikara adet sancisi gibi sanci vuruyo bugun kahvaltidan hemen sonra acile gidicem yine suyu geliyodur anlamaz ilk hamileliklerde genelde oluyomus bu dun aksma gorumceme 4 kisi ayni seyi demis baslarina geleni anlatmislar bende odum koptu gidicem kahvaltiyi daha yaomadik yaoar yaomaz cikicaz evden allahtan bebek hareeketli baya
Allah kolay doğumlar nasıp etsin belki de doğurduncanım hala doğurmadım yeni 3 dakikaya 1 oldu 24 saati geçti halim yok sezeryan istedim annem yok bendede çok sürdü dedi ılık duş alıp 2 dakika olunca çıkıcaz evden sanırım en uzun sancı çeken ben oldum
Hayirli habeerlerle insallahh saglikla kucagina al gezin dolasin keyfinize bakin guzel haberlerini bekliyoruz spinal mi olacaksin peki?Yarın kızıma kavuşuyorum Allah izin verirsebugün kocayla biraz gezip tozmayı bebeksiz son günümüzü canımız ne isterse onu yaparak geçirmeyi düşünüyoruz malum bi süre böylesi özgürlük olmayacak ay çok heyecanlı yaaaa
Benim pazartesi belli olacak bebeğin gelişimi durmuş ise sezeryana gireceğim sanırım durum biraz karışık. Ben çok rahat otur kalk çömel bacak açma hareketleri yapabiliyorum hala. Aynen doğurmak istiyorum normal istiyordum hep çatı da müsait dedi doktorum keşke biraz açılma olsa da suni sancı bile isteyebilirim sezeryan yerine.Benim çatı ağrıyor hatta o çatala nasıl oturcam diye düşünmeye bile başladım açamıyorum bacaklarıama sancı filan hak getire
Dediğin gibi vakti var sanırsam ama önümüzdeki hafta içi doğurmak istiyorum artık
Masallah cnm sende kizina kavuscan insallah.. Dogum haberleri geldikce beklemek gercekten zorlasiyor..Saglikla kavusun..Bol bol tadini cikarin bugunku gezmenin gerci gezmek pek eglenceli olmuo yuklu yukluYarın kızıma kavuşuyorum Allah izin verirsebugün kocayla biraz gezip tozmayı bebeksiz son günümüzü canımız ne isterse onu yaparak geçirmeyi düşünüyoruz malum bi süre böylesi özgürlük olmayacak ay çok heyecanlı yaaaa
Bilmiyorumki bacim ya simdi cikiyoruz acilden giris yapicaz damla damla iki haftaadir islakligim oluyodu zaten ama arada tarif ettigim gibi avuc ici yada ceviz buyuklugunde geliyodu ara ara simdi bana gorumcemde oyle deyince endiselendim neyse hayirlisiyla gorusuruz insaAllah bakalim ne diceklerEneee suyun mu geliyor ki? E hadi hayırlısı habersiz bırakma beni
Ananas,hurma,rezene,adaçayı,şerbetçiotubunlar östrojen hormonunu arttırıp açılmayı hızlandırıyor diye biliyorum deniyor musun ?Benim pazartesi belli olacak bebeğin gelişimi durmuş ise sezeryana gireceğim sanırım durum biraz karışık. Ben çok rahat otur kalk çömel bacak açma hareketleri yapabiliyorum hala. Aynen doğurmak istiyorum normal istiyordum hep çatı da müsait dedi doktorum keşke biraz açılma olsa da suni sancı bile isteyebilirim sezeryan yerine.
Buldum :))Canim acilmayi hizlandiran caylar nelerdir?
@sevdask Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz
Rezene ve adaçayı var deneyeyim. Hurma almaya bir fırsat bulamadım anlaması da severim bak onu da alayim yarın çıkacağım çarşıya. Aynen öyle hiç aklımda yoktu inan ki nasip herşey elbet ne gerekiyorsa o olacak. Haftada 200 er Gr alırken birden gelişimi durmuş denilince garip oldum bende.Ananas,hurma,rezene,adaçayı,şerbetçiotubunlar östrojen hormonunu arttırıp açılmayı hızlandırıyor diye biliyorum deniyor musun ?
İnşallah gerek kalmaz sezaryene,hayırlısı herşey Alllahtan hiç belli olmuyor durumlar nasip..
çokk geçmiş olsun canım guz3l beslenebiliyor musun orda başında biri var mıHastane odasından selamlar 37+1 ile devam ediyoruz yolumuza
Doğuracağını düşünmeyen ve de doğurmaya kendini hazır hissetmeyen ben
Doktorum gelse de hadi doğuma diye tutsa kolumdan gitsek diye beklemeye başladım
Yanlış anlamayın kızlar acelecilik değil . Burada gülüp eglendigimede bakmayın
Gerçekten hem bedenen hem ruhen Coook yıprandım .
Afadersiniz alt taraf pert kaşınıyor akıntı var ve su dahi degdiremiyorum şu an
Yorulllllduuuuummmm anlayacağınız
canım vaktin de gelmiş artık inşallah sancin açılman olur da hafta içi doğum gerçekleşir bebeğin de riske girmeden gelsin artikcanım sen tam kaç haftaliksin
Benimde gecw bayağı oldu. Dediğin gibi zaten zar zor uyudum sertleşmeyle uyanıyodum. Sabah geçmişti amaGeceden bu yana bende de oluyor hatta uykudan uyandim. Karnim tas gibiydi. Simdide hafif bir agri gbi birsey var
canım vaktin de gelmiş artık inşallah sancin açılman olur da hafta içi doğum gerçekleşir bebeğin de riske girmeden gelsin artik
Benimde gecw bayağı oldu. Dediğin gibi zaten zar zor uyudum sertleşmeyle uyanıyodum. Sabah geçmişti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?