2017 Şubat Anneleri

Kuzum sende ocakta sezeryan olmustun..Nasilsiniz su an?Bayagidir yazmiosun meŕak ettim..

Bende de tık yok canım dün 10bin adım attım evden çıkmadan topun üstünde baya zipladim. Hala alt tarafta baskı bile yok. Sanırım var daha vakti yada herşey birden olacak.
Benim çatı ağrıyor hatta o çatala nasıl oturcam diye düşünmeye bile başladım açamıyorum bacakları ama sancı filan hak getire
Dediğin gibi vakti var sanırsam ama önümüzdeki hafta içi doğurmak istiyorum artık

Eneee suyun mu geliyor ki? E hadi hayırlısı habersiz bırakma beni

Allah kolay doğumlar nasıp etsin belki de doğurdun

Hayirli habeerlerle insallahh saglikla kucagina al gezin dolasin keyfinize bakin guzel haberlerini bekliyoruz spinal mi olacaksin peki?

Benim pazartesi belli olacak bebeğin gelişimi durmuş ise sezeryana gireceğim sanırım durum biraz karışık. Ben çok rahat otur kalk çömel bacak açma hareketleri yapabiliyorum hala. Aynen doğurmak istiyorum normal istiyordum hep çatı da müsait dedi doktorum keşke biraz açılma olsa da suni sancı bile isteyebilirim sezeryan yerine.

Masallah cnm sende kizina kavuscan insallah.. Dogum haberleri geldikce beklemek gercekten zorlasiyor..Saglikla kavusun..Bol bol tadini cikarin bugunku gezmenin gerci gezmek pek eglenceli olmuo yuklu yuklu prenses izin verdikce diyelim..

Eneee suyun mu geliyor ki? E hadi hayırlısı habersiz bırakma beni
Bilmiyorumki bacim ya simdi cikiyoruz acilden giris yapicaz damla damla iki haftaadir islakligim oluyodu zaten ama arada tarif ettigim gibi avuc ici yada ceviz buyuklugunde geliyodu ara ara simdi bana gorumcemde oyle deyince endiselendim neyse hayirlisiyla gorusuruz insaAllah bakalim ne dicekler

Ananas,hurma,rezene,adaçayı,şerbetçiotubunlar östrojen hormonunu arttırıp açılmayı hızlandırıyor diye biliyorum deniyor musun ?

İnşallah gerek kalmaz sezaryene,hayırlısı herşey Alllahtan hiç belli olmuyor durumlar nasip..

Rezene ve adaçayı var deneyeyim. Hurma almaya bir fırsat bulamadım anlaması da severim bak onu da alayim yarın çıkacağım çarşıya. Aynen öyle hiç aklımda yoktu inan ki nasip herşey elbet ne gerekiyorsa o olacak. Haftada 200 er Gr alırken birden gelişimi durmuş denilince garip oldum bende.

çokk geçmiş olsun canım guz3l beslenebiliyor musun orda başında biri var mı

canım vaktin de gelmiş artık inşallah sancin açılman olur da hafta içi doğum gerçekleşir bebeğin de riske girmeden gelsin artik

İnşallah canım.

Kendi doktorum izinde, pzt gelecek iki gün daha götürür, sancı açılma yok diye diğer doktorlar müdahale etmiyorlar. Umarım pzt kendi doktorum da savsaklamaz yine.
Gerçi müsaade etmem buna bu saatten sonra.

Bebeğin hareketlerini takip ediyorum şimdilik.onda bir sıkıntı yok gibi.
Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…