Gözün aydın cnm Allah kolay bir doğum nasip etsin inş sağlıcakla yavrunu al kucağınaKızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
ay hadi Allah yaradicin olsun hepimize dua etKızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Canim ya antibiyotik tedavisi için mi yatiyorsun sen günde kaç kere ise o saatlerde gelirsin yatisin devam etsin sen evine git o saatlerde gel redavini al yazık sana bu sor istersen sen bilirsin deİnşallah canım onun için buralardayım yoksa hic umrumda olmazdı inan kii
ne güzel herşeyini yapmışlar çok imrendim sanslisun masallah bende gurbet deyim biri bsna az da olsa bir sey yapsa çok büyük iyilik geliyor keşke kalabilsilermisGünaydın herkese
Kuzenler ve halam vardı bir haftadır buzluğu doldurdular temizlik vs yaptılar şimdi gittiler oğluşumla yapayalnız kaldık birde karnımda Prensesim bir tuhaf oldum doğumda yalnızız ne işim var kimsem olmayan şehirde diye gözlerim akıp duruyor
Öyle yaziyo ama hiç gelmeye niyeti yok gibisen daha ondesin cnm 11 gun yazio yaaaa ne güzel♡♥♡ sirani sav da bize de sira gelsin
Rabbim yardimcin olsun canm dualrimiz seninle ins hemen bi sancida dogurursun1Sabah tuvalete kalkdım yattım 10-15 dk geçmedi ağrı hissettm karnmda üşüttüm heralde diyerekden kalkdım tuvalete gittim birden suyum boşaldı bacaklarıma bi titreme geldi eşime kardeşime haber verdim banyoya girdm kesilmedi suyum akmaya devam etti çııkdım banyodan tekrar geldi suyum üstümü giyinmeden tekrar girdm suyun rengi yeşile dönmüşdü biraz o panikletti inşallah açılmamda olmuşdur da doğurabilirim sancı yeni yeni geliyo 30 sn gibi sürüyo dua edin kızlar
Hayirlisi nasilsa sizin icin oyle olsun :)Yok cnm kanala girmemiş dedi umutsuz vakayızneyse sağlıkla gelsinde önemli değil bişey
ay hadi Allah yaradicin olsun hepimize dua et
Canim ya antibiyotik tedavisi için mi yatiyorsun sen günde kaç kere ise o saatlerde gelirsin yatisin devam etsin sen evine git o saatlerde gel redavini al yazık sana bu sor istersen sen bilirsin de
ne güzel herşeyini yapmışlar çok imrendim sanslisun masallah bende gurbet deyim biri bsna az da olsa bir sey yapsa çok büyük iyilik geliyor keşke kalabilsilermis
Canim acilmayi hizlandiran caylar nelerdir?Günaydın gebeler
Beklemede olanlar
Doğumunu gerçekleştirmiş bebesini koklayanlar
Salliala @Ecrin ensar bebek_elif son haftalar nasıl gidiyor kızlar bende sancı filan Yok pilates topu üzerinde kah ananas yiyorum kah hurma,bu hafta açılmayı hızlandıran çaylara geçicem..
merdiven inip çıkmaya çalışıyorum,yürüyüş,hareketliyim filan ama tık Yok
Siz de durumlar nasıl???
Bende de tık yok canım dün 10bin adım attım evden çıkmadan topun üstünde baya zipladim. Hala alt tarafta baskı bile yok. Sanırım var daha vakti yada herşey birden olacak.Günaydın gebeler
Beklemede olanlar
Salliala @Ecrin ensar bebek_elif son haftalar nasıl gidiyor kızlar bende sancı filan Yok pilates topu üzerinde kah ananas yiyorum kah hurma,bu hafta açılmayı hızlandıran çaylara geçicem..
Siz de durumlar nasıl???
Kızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Yatarken yana yatamıorum toparlanıo ıtıo ıkı uc dk acılmıo sonra duzelıoAmin inş. Karnımda bayağı sertleşme gerilme oluyor. Sende de varmı?
Daha dun diodun bende hala bise yok diye..Rabbim gününü bugune eylemis bi avazda kurtulursun insallah saglikla kavusursun bebegine..Allahim zamani gelen bizlerinde kavusmasini tez zmnda nasip etKızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Ins hayırlısıyla kucagına alırsın bebişiniKızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Cnm gecmis olsun.. Umarim fazla tutmazlar hastanede bir an once duzelir enfeksiyon.. Bende de surekli cikiodu ama kulturde ureme yoktu.. 2 ay gecti en son tahlilden baktrmadm bidaha ara ara sabah bulantilari oluodu insallah alakasi yoktur onunla.. Bi doguraydik hayirlisiyla 38 den sonra hic gecmio gercekten..Evet canım şu an yatıyorum hastanede .
Ya bendr de iki haftadir islaklik oluyo ara ara yani her zaman degil ama avuc ici buyuklunde oluyo bazen bazende ceviz buyuklunde ama sik sik degil onun disinda bebek ters hala donmedi ve tostop oluyo kasiliyo 3 gundur belimden kasikara adet sancisi gibi sanci vuruyo bugun kahvaltidan hemen sonra acile gidicem yine suyu geliyodur anlamaz ilk hamileliklerde genelde oluyomus bu dun aksma gorumceme 4 kisi ayni seyi demis baslarina geleni anlatmislar bende odum koptu gidicem kahvaltiyi daha yaomadik yaoar yaomaz cikicaz evden allahtan bebek hareeketli bayaGünaydın gebeler
Beklemede olanlar
Siz de durumlar nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?