2017 Şubat Anneleri

Kızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
ay hadi Allah yaradicin olsun hepimize dua et

İnşallah canım onun için buralardayım yoksa hic umrumda olmazdı inan kii
Canim ya antibiyotik tedavisi için mi yatiyorsun sen günde kaç kere ise o saatlerde gelirsin yatisin devam etsin sen evine git o saatlerde gel redavini al yazık sana bu sor istersen sen bilirsin de

ne güzel herşeyini yapmışlar çok imrendim sanslisun masallah bende gurbet deyim biri bsna az da olsa bir sey yapsa çok büyük iyilik geliyor keşke kalabilsilermis

Rabbim yardimcin olsun canm dualrimiz seninle ins hemen bi sancida dogurursun1

Can'ım 10 sene de ilk kez gelebildi Allah razı olsun dediğin gibi az şey bile şuan çok büyük iyilik geliyor...
okulları var çocukların gel gidelim gözümüzün önünde doğum yap dedi sağolsın ama eşim burda kendi evim
Duygusallıktan herhalde toparladım biraz kendimi gurbette zor hala alışamadım Allah yardımcımız olsun

seydask sonunda Allah im bi avazda kurtarsın inş belki de şuan doğum yaptın bile saate göre :) güzel haberler verirsin inş bize de

Kizlar ya kasiklarimda agri var yururken ozellikle. Oturunca falan geciyor. Bir de vajinal bolgemde igne batiyormus gibi bir agri oluyor. Acaba bu yalanci sanci mi yoksa bebek kanala mi yerlesiyor

Canim acilmayi hizlandiran caylar nelerdir?

@sevdask Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz

Bende de tık yok canım dün 10bin adım attım evden çıkmadan topun üstünde baya zipladim. Hala alt tarafta baskı bile yok. Sanırım var daha vakti yada herşey birden olacak.

Kızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Daha dun diodun bende hala bise yok diye..Rabbim gününü bugune eylemis bi avazda kurtulursun insallah saglikla kavusursun bebegine..Allahim zamani gelen bizlerinde kavusmasini tez zmnda nasip et

Evet canım şu an yatıyorum hastanede .
Cnm gecmis olsun.. Umarim fazla tutmazlar hastanede bir an once duzelir enfeksiyon.. Bende de surekli cikiodu ama kulturde ureme yoktu.. 2 ay gecti en son tahlilden baktrmadm bidaha ara ara sabah bulantilari oluodu insallah alakasi yoktur onunla.. Bi doguraydik hayirlisiyla 38 den sonra hic gecmio gercekten..

Ya bendr de iki haftadir islaklik oluyo ara ara yani her zaman degil ama avuc ici buyuklunde oluyo bazen bazende ceviz buyuklunde ama sik sik degil onun disinda bebek ters hala donmedi ve tostop oluyo kasiliyo 3 gundur belimden kasikara adet sancisi gibi sanci vuruyo bugun kahvaltidan hemen sonra acile gidicem yine suyu geliyodur anlamaz ilk hamileliklerde genelde oluyomus bu dun aksma gorumceme 4 kisi ayni seyi demis baslarina geleni anlatmislar bende odum koptu gidicem kahvaltiyi daha yaomadik yaoar yaomaz cikicaz evden allahtan bebek hareeketli baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…