- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 40
Tesekkur ederim :) bugunden itibaren basliyayim bariBuldum :))
adaçayı,rezene,şerbetçiotu çayları
Belki başka bişeyler ekleyecek olanlarda vardır
Arkadaşlar benim nişanım geldi muayene için birazdan doktora gideceğiz. Bi parmak açıklığım vardı, dün gece bayağı ağrım oldu. Şimdi de ağrım var
Tebrik ederim cnm . Önemli olan sizin sağlığınız. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin . Sütünün gelmesine sevindim .. öpüyoruz sizi ..Kızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
Kontrolün ne zaman canım?Benim sertlesme ancak oglene dogru gecti ama cati kemigim agriyor
Hayirli habeerlerle insallahh saglikla kucagina al gezin dolasin keyfinize bakin guzel haberlerini bekliyoruz spinal mi olacaksin peki?
Masallah cnm sende kizina kavuscan insallah.. Dogum haberleri geldikce beklemek gercekten zorlasiyor..Saglikla kavusun..Bol bol tadini cikarin bugunku gezmenin gerci gezmek pek eglenceli olmuo yuklu yukluprenses izin verdikce diyelim..
Saglikla gelsin insallah prenses cok.heyecanli hakkaten ama.sana tavsiye zor biliyorim ama bu gece uyumaua calis cunku yarin yorgun bir gun olcakEvet nasip olursa spinal olacak canım.. heyecan merak sevinç hepsi karışık
Amiinn inşallahaynen tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çok da ağır hissediyorum kendimi:) olsun ama onu taşıdığım son gün bugün istediği kadar ağır olsun ...
Benim şu an meme ucu yok. Çok zorda yım. Kaç gündür kaşıkla veriyorum. Öbür türlü alışır almaz bir daha. İki oglumda da aynı problemi yaşadım. Birine biberon verdim biraktirmak çok zr oldu. Bir de vazgeçme her seferinde once emzirmeye çalış sonra kaşıkla sagdigin sütü ver. Biberon biraz riskli....Kızlar bır sorum olucak tecrubelı annelere Ilk günler şutum gelmedı Sımdı de sağarak verıyorum cunku emme konusunda sıkıntılıyız aventın anne göğsü uyumlu bıberonunu almıştım ama yıne de bıberon daha kolay onun ıcın herhalde sıreklı sut sağıyorum bebegı Nasıl alıstırabılrım tavsıyelerınızı beklıyorum
Allah bir avazda kurtarsın. Kolay bir doğum olsunArkadaşlar benim nişanım geldi muayene için birazdan doktora gideceğiz. Bi parmak açıklığım vardı, dün gece bayağı ağrım oldu. Şimdi de ağrım var
Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Çok sevindim. Sağlık önemli tabi. Hepsi geçiyor. Bebisler iyi olsun daKızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
Allah bir avazda kurtarsın. Kolay bir doğum olsun
Saglikla gelsin insallah prenses cok.heyecanli hakkaten ama.sana tavsiye zor biliyorim ama bu gece uyumaua calis cunku yarin yorgun bir gun olcak
Evet nasip olursa spinal olacak canım.. heyecan merak sevinç hepsi karışık
Amiinn inşallahaynen tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çok da ağır hissediyorum kendimi:) olsun ama onu taşıdığım son gün bugün istediği kadar ağır olsun ...
Kızlar bır sorum olucak tecrubelı annelere Ilk günler şutum gelmedı Sımdı de sağarak verıyorum cunku emme konusunda sıkıntılıyız aventın anne göğsü uyumlu bıberonunu almıştım ama yıne de bıberon daha kolay onun ıcın herhalde sıreklı sut sağıyorum bebegı Nasıl alıstırabılrım tavsıyelerınızı beklıyorum
Benim şu an meme ucu yok. Çok zorda yım. Kaç gündür kaşıkla veriyorum. Öbür türlü alışır almaz bir daha. İki oglumda da aynı problemi yaşadım. Birine biberon verdim biraktirmak çok zr oldu. Bir de vazgeçme her seferinde once emzirmeye çalış sonra kaşıkla sagdigin sütü ver. Biberon biraz riskli....
A Armaganhayat Allah razı olsun şu an için sancım yok doktora gidiyoruz muayene için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?