2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar dualarınız için teşekkür ederim. Açılmam 3 cm olmuş, Bebek bayağı kanalda. Ama sancılarım 20in üstüne çıkmadı. Aslında belimden başlayıp, kaşıklarıma inen kasılmalı ağrım var ama nstde çıkmadı. Suyum sınırın altında ama evim 10 dk uzaklıkta olduğu için bebeğin hareketlerini sıkı takip etmek üzere eve döndüm ama bu gece kendisi gelmezse yarın suni sancı ile Doğum yapacağım inşAllah. Sizlere de dua edeceğim inşAllah

Allah bir avazda kurtarsın.. Ne olur dua et unutma cok korkuyorm bende lütfen

çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün

Kizlar ya kasiklarimda agri var yururken ozellikle. Oturunca falan geciyor. Bir de vajinal bolgemde igne batiyormus gibi bir agri oluyor. Acaba bu yalanci sanci mi yoksa bebek kanala mi yerlesiyor
Bu vajinal batma sızı bende de bazen oluyor o ne acaba hani ayağın uyusur hareket ettiremezsin bende vajinada böyle bişey olunca yürümekte zorlanıyorum sizliyor

Neye göre diyorki anlamadım o doğumdan sonra belli olmuyor mu

Hayırlı bir şekilde kucağına almaya nasip olur canim. Şimdi uyu dinlen yarın çok hareketli günlerin ilki olucak inş. Allah yardımcın olsun

Vajinadaki ağrı bende de var. Bazen dayanışmıycak gibi oluyor ama idare etmeye çalışıyom. Büyükler kanala yerleşiyor ondan ağrın var diyor.

Bu vajinal batma sızı bende de bazen oluyor o ne acaba hani ayağın uyusur hareket ettiremezsin bende vajinada böyle bişey olunca yürümekte zorlanıyorum sizliyor

Aynen oyle canim. Aksamuzeri uyuyayim dedim uyandigimda bacagimi yere koyup kalkamadim bile. Kalkincada wc ye gidene kadar canim cikti resmen

TuRuNCu cnm haklısın şırınga da vardı. Ben onu unuttum demeyi.arkadaşım hakkını Helal Et. Onu daha rahat alıyor evet ama niyeyse ağlıyor ağzına değince. Bu arada oğlum ameliyattan çıkınca 15 dk ortalıkta kalmış. Annemler dışarıda bebeği bekliyor kimse hbr vermiyor.epey olay çıkmış yani.bana anlatmadi kimse. Bebek kac gündür perişan oldu. Bugün ilk kez iki saat uyudum. Hiç durmadı. Meme ucu da yok. Yara oluştu bende 15 20 gün sürüyor yani meme ucu oluşumu.
Senin bebis nasıl? Kontrol hangi gün. Gaz problemini var mı. Biz acaip gazla uğraşıyoruz.

Kızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Canim simdi gordum, umarim guzel bir dogum olmustur. Iyi haberlerini bekliyoruz
Tebrikler canim, Allah anali babali buyutsun

Kizlar doktorum enfeksiyon oldugu icin ana 2 tane hap yazmis. Aklima geldi prospektusunu okudum. Iki ilacta da hamilelikte kullanmayin yaziyor. Yan etkilerinde karin agrisi falanda yaziyor. Karnimda agriyor zaten. Kafam karisti ya

Sağolun teyzoşları kuzucuğum yanımdan ayrılmak istemiyo kokumu istiyo hep çok güzel bi duygu hamilelikden bile kat kat güzel tadınca anlaşılıyo içimdeki kıpırtılar yanımda artık tarif edilmrz bi duygu spinal sezeryanı şiddetle tavsiye edrrim onun sesini duymak mükemmeldi o an için herşeyden vazgeçerim öyle bişey hiç korkmayın kızlar ben doğurduysam siz hayli hayli doğurursnz

doğurdum kızlar ikindin geldik njrax uzun sürdü önceki hasta doğum yapamadı sonra beni aldi 6 cm olmuştu az daha durdum o doğururken yürüdüm kontrol etri açılma tam 5 dakikaya alıyorum yürüme dedi ama catin dar dedi son ana kadar bekledi 18.45te kucagima aldım sabırla bekledi yavrum da ama ıkınamadım ilk yorgunluktan sonra onun icin dedim denedim ama kesim var dikiş sayımızı bilmiyorum ebem çok sabirliydi bu arada ikinmayi yatarak yaptirmadi comelerek ıkındım eğilerek ıkındım hatta bi ara oturdum yere en son çatala oturdum ondada saçları gözüküyordu

Ş
Doğumunun ne kadar uzun sürdüğünü biz şahit olduk burada, tebrik ederim iyi dayandın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…