- 26 Aralık 2015
- 316
- 481
- 53
Arkadaşlar dualarınız için teşekkür ederim. Açılmam 3 cm olmuş, Bebek bayağı kanalda. Ama sancılarım 20in üstüne çıkmadı. Aslında belimden başlayıp, kaşıklarıma inen kasılmalı ağrım var ama nstde çıkmadı. Suyum sınırın altında ama evim 10 dk uzaklıkta olduğu için bebeğin hareketlerini sıkı takip etmek üzere eve döndüm ama bu gece kendisi gelmezse yarın suni sancı ile Doğum yapacağım inşAllah. Sizlere de dua edeceğim inşAllah
@Kriziantemcicegi korkma gerçekten zor bi süreç ama sonu güzel olacak hepimiz için inşAllahAllah bir avazda kurtarsın.. Ne olur dua et unutma cok korkuyorm bende lütfen
@Kriziantemcicegi korkma gerçekten zor bi süreç ama sonu güzel olacak hepimiz için inşAllah
canım allah seni de bebeğini de sağ salim kurtarsın insallahA Armaganhayat Allah razı olsun şu an için sancım yok doktora gidiyoruz muayene için
çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsünKızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
Bu vajinal batma sızı bende de bazen oluyor o ne acaba hani ayağın uyusur hareket ettiremezsin bende vajinada böyle bişey olunca yürümekte zorlanıyorum sizliyorKizlar ya kasiklarimda agri var yururken ozellikle. Oturunca falan geciyor. Bir de vajinal bolgemde igne batiyormus gibi bir agri oluyor. Acaba bu yalanci sanci mi yoksa bebek kanala mi yerlesiyor
Neye göre diyorki anlamadım o doğumdan sonra belli olmuyor muKızlar yarın bir çoğumuzun randevusu var sanırım. Umarım doktor şeker riski ortadan kalkmış der.. şeker yüklemem 150 çıkmıştı ama sonrasında 2 kez açlık tokluk yapıldığında 90 ve 100 çıktı... 35+2 de bir doktor 3.300 gr ölçerken diğer doktor 3 gün sonra 2.900 ölçtü.. kafamda deli sorular
Hayırlı bir şekilde kucağına almaya nasip olur canim. Şimdi uyu dinlen yarın çok hareketli günlerin ilki olucak inş. Allah yardımcın olsunEvet nasip olursa spinal olacak canım.. heyecan merak sevinç hepsi karışık
Amiinn inşallahaynen tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çok da ağır hissediyorum kendimi:) olsun ama onu taşıdığım son gün bugün istediği kadar ağır olsun ...
Bu vajinal batma sızı bende de bazen oluyor o ne acaba hani ayağın uyusur hareket ettiremezsin bende vajinada böyle bişey olunca yürümekte zorlanıyorum sizliyor
Vajinadaki ağrı bende de var. Bazen dayanışmıycak gibi oluyor ama idare etmeye çalışıyom. Büyükler kanala yerleşiyor ondan ağrın var diyor.
Canim simdi gordum, umarim guzel bir dogum olmustur. Iyi haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Tebrikler canim, Allah anali babali buyutsunKızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
Doğumunun ne kadar uzun sürdüğünü biz şahit olduk burada, tebrik ederim iyi dayandın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.doğurdum kızlar ikindin geldik njrax uzun sürdü önceki hasta doğum yapamadı sonra beni aldi 6 cm olmuştu az daha durdum o doğururken yürüdüm kontrol etri açılma tam 5 dakikaya alıyorum yürüme dedi ama catin dar dedi son ana kadar bekledi 18.45te kucagima aldım sabırla bekledi yavrum da ama ıkınamadım ilk yorgunluktan sonra onun icin dedim denedim ama kesim var dikiş sayımızı bilmiyorum ebem çok sabirliydi bu arada ikinmayi yatarak yaptirmadi comelerek ıkındım eğilerek ıkındım hatta bi ara oturdum yere en son çatala oturdum ondada saçları gözüküyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?