2017 Şubat Anneleri

Neye göre diyorki anlamadım o doğumdan sonra belli olmuyor mu
Şeker içinmi Doğumdan sonra bekli oluyor dedin cnm ... gebelik şekeri Doğum sonrası anne ve bebek içinde risk dedi doktor.. ilaç falanda kullanma bebek dahada irileşmesin dedi birde ... böyle giderse 4 kg bulur ve sezeryan riskin artar dedi.. bende stres yaptım ve kilo verdim hatta ...57 ile hamile kaldım 64.5 gibiyim ...

Dogum yapan arkadaslar hepimizin gozu aydin. Saglikla buyutun bebislerinizi. Darisi bizlerin basina.

Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Benim de son 1 haftadır belimde inanılmaz bir ağrı var, sol tarafta, bıçak batıyor gibi oluyor sol ayağımın üzerine basamıyorum.
Çarşamba kontrolüm var , bakalım ne diyecek doktorum. Gün de alacağız doğum için nasipse.

Arkadaşlar karnım çok sert ve gergin. Bugün bir garip kasılmam da oluyor.normal mi? kızımın hareketleri normal çok şükür
cnm gunlerimiz yakim bnm de bu ara sert ve iki gündür ozellikle aksamlari adet agrisi gibi agrim oluor ve karnimin alti agrior hep yürüyüş egzersiz falan yapiom gun icinde o yüzden mi artıor aksamlari bn de onu bilemedim

Canım çok geçmiş olsun.
Bebeği neden kuvöze aldılar ?
Süt miktarın ilk günler için yeterli bir miktar gibi. Hiç kafana takma ,sağmaya devam et..
Zamsnla artacaktır

bnm karnım hala inmedi gibi gözüküyor ama kasiklarimda.baski var.elledigimde de sert gelio asagi indi sanki bebek kaburgalarimda hissetmiorm zaten hareketlerini daha aşağılarda. bi de adet agrisi var... bilemedm neler oluor

cnm gunlerimiz yakim bnm de bu ara sert ve iki gündür ozellikle aksamlari adet agrisi gibi agrim oluor ve karnimin alti agrior hep yürüyüş egzersiz falan yapiom gun icinde o yüzden mi artıor aksamlari bn de onu bilemedim
Cnm benimde kasık ve Çatı ağrısı yürüyüş yapınca akşamları oluyor . Muhtemelen yorgunluktan .. yada ayakta çok kalıp temizlik yapınca...

Canım çok geçmiş olsun.
Bebeği neden kuvöze aldılar ?
Süt miktarın ilk günler için yeterli bir miktar gibi. Hiç kafana takma ,sağmaya devam et..
Zamsnla artacaktır
Bebeğin solunum sıkıntısı var. Şekeride düşük. Diyabetik anne bebeği. Ne kadar kalacak belli değil. Sağıyorum. İnşallah bundan mahrum kalmaz kuzum.

mavikelime merhaba Can'ım Allah yardımcın olsun bebeğim ne sebepten orda olursa olsun sen onun annesinin evet süte ihtiyacı var ama sütten çok sana senin gücüne ihtiyacı var bir çoçuk mama ile de büyür üzülme . Ama mutlu olursan güçlü olursan sütün de artar yavaş yavaş zamanla herşey bazen bizim için kolay olmuyor zorluklarla mücadele etmek gerek . Ama hiç ama hiç üzülme lütfen güçlü ol sen annesin artık

Bende yarım saat yürüyüş yapıyorum. Hiç bu kadar sert olmamıştı sanki iğne batıyo karnıma. Dediğin gibi dün gece ve bu akşam böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…