2017 Şubat Anneleri

mavikelime Rabbim Şafi adıyla şifalar versin inş kuzucuğa Can'ım sütün sağdıkça ve sen güçlü oldukça artacaktır inş cnm önemli olan Bebiş ve senin sağlığın inş

@Mutsuzperi27 canım coookkkkk geçmiş olsun baya mesakatli bi yoldan geçtin senin kadar kimse zorlanmadı şuana kadar grupta Rabbim mükâfatını verir inş bebeğin sana hayırlı bir evlat olur inş bu kadar zorluktan sonra hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüsün bol bol süt un olsun inş

Valla ben yeni dogdugunda hic sagmamistim canim o yuzden bilmiyorum kac cc yeter bebegin neden kuvozde? Gecmis olsun ben o yazismalari kacirdim heralde, bizim seninle sikayetlerimiz cok benziyordu o yuzden soruyorum

Sancı çeken arkadaşlar a da Rabbim kolaylık versin inş giremiyorum doğru dürüst annemler geldi ben iptal oldum ayaklarım çok fena çok ağrımaya başladı

Sancı çeken arkadaşlar a da Rabbim kolaylık versin inş giremiyorum doğru dürüst annemler geldi ben iptal oldum ayaklarım çok fena çok ağrımaya başladı
Kız halamı yoruyorsun kendini dicem ama evde bir kişide olsa sürekli çay yemek ayakta kalıyorsundur. Her fırsatta uzan ve dinlen ..

@Esencan kalimero87 bn boyle olunca sanki dogum cok yakin gibi hissediyorum ama normal demek ki bu günlerde sikayetlerimiz ayni olduguna göre iyi bari
Doğum için yürüyüş iyi diyorlar ama akşamı zindan olunca aman boşver yorma kendini dedim .. evde zaten sürekli uğraş buluyorum .. böylede ağrı sızı Yok hiç doğurmayacağım gibi

Ah canım benim çok sevindim. Allah hayırlı uzun ömürler versin kızına inşallah çektiğin ağrıları unutturacak akıllı bir bebek olur :)

Sağlıkla ve sihatle gelsin Prenses, sen yinede çok yorma kendini yarına enerji lazım

Hayırlı bir şekilde kucağına almaya nasip olur canim. Şimdi uyu dinlen yarın çok hareketli günlerin ilki olucak inş. Allah yardımcın olsun

Amiinn çok teşekkür ederim.. henüz hala uyuyamadım son hazırlıklarımı yaptım yarın inşallah güzel ve kolay bi gün olur..

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Kız halamı yoruyorsun kendini dicem ama evde bir kişide olsa sürekli çay yemek ayakta kalıyorsundur. Her fırsatta uzan ve dinlen ..
Napim canım annem in durumu anlattım malesef mecbur ben ayaktayım bittim kaç gündür ayaklarım inmiyo ve acayip ağrımaya başladı

Vuuvvv yarın büyük gün

Rabbim kolaylık versin canım inşallah sen de bebeğin de sağ salim kurtulun bol sütun uz az gazınız olsun insallah

geçmiş olsun canım ben de sizi merak ettim. bizim ilk kontrolümüz yarın. 6. güne giriyoruz, uykusuzluk gerçekten çok zorluyormuş. geceleri kasılarak ağlıyor çok korkuyorum gaz prob çekeceğiz diye. demek hassasiyetten daha

Maşallah size.. yanında seni dinlendirecek birileri varmıydı ? Keşke şöyle biz 3-5 saat uyurken onu arada göğsümüzle emzircek birileri olsa .. böylece çok yorgun düşmeyiz.. geçicem inş bu günlerinizde ...

@Mutsuzperi27 canım masallah sana da bebegine de sabırla çektin tüm sancılarını ama sonunda mükafatını aldın şükürler olsun...üç gündür ben de senle burda sancı çektim inan ki sırf seni okuyabilmek için girdim ara ara ve tecrübelerinden de faydalanacagim eğer bebeğim döner ise tabi.neyse kuzun geldi bundan sonra kaka mama gaz süt uyku konuşursun...darısı biz doğuracak ların başına inşallah ama insallah sağlıcakla vakti zamaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…