Ya dur deneyeyim.hindistan cevizi yağı iyi geliyormus. Onu isterim. Aksama ikisini karıştırıp süreyim.
Dr lar hep öyle diyo zaten ama annem benim yegenleri hep hastaneden geldiği gün yıkar hiçte bişey olmadı şimdiye kadar benimkini de büyük ihtimal öyle yapacak :)
Yok canım aynı bebeği emzirirsin elim uyuşuyor parmaklarım kilitleniyor kalıyorum. Çok ağrıyor. Kilitleniyor. Haftalık kontrolde kontrole gireceğimA Armaganhayat Can'ım kol bileklerin Nasıl oldu doğumdan sonra geçti mi hemen?
Bende bu ara baya hareketliyim perşembe kontrol biraz sancı bişey çıksa bari çok yoruldum artık beklemeyelim yaKızlar şimdi doktordan geldim kızım 2900 olmuş tombik değil dedi doktor teyzemiz. Ama herşey yolunda çok şükür besleyen damarlar falan gayet iyi dedi. Kafasını kanala dayamış gelecek bu yola baş koymuş diyor
Nst de hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol yürüyüş, hurma, ilişki ve balın içine çörek otu katıp ye. Çömelip kalkma hareketi yapıp pelvis kemiklerini güçlendir dedihaftaya pazartesi tekrar çağırdı, Doğum tarihimiz 15 şubat gözüküyordu 18 şubat a kadar bekleyeceğiz o zamana kadar doğmazsa birşeyler düşünürüz dedi.
Loveali beklemeye devam
Aynen işte annem de geldiği gün yıkardı yeğenleri dediğin gibi 2 güne bi yikardik hava çok soğuk değilse sonra aynı senin gibi ben pansumanı ni yapardım gobuse kapatirdik :) bişeycik te olmadı hiç birine :)mbg24 ,gözün aydın canım. Güle güle büyüt kuzucuğunu...
Baharcım benim oğlan sürekli memede olduğu için hassasiyet oldu göğüslerimde.
Bugün tahinin üstüne çıkan yağı sürüp yarım saat kalkanlar ile kapattım ve sonuç süper. Lansinohtan daha çok rahatlattı diyebilirim.
Tavsiye ederim.
Canım ben de hastaneden geldiğimiz gün yıkadım.
En geç 2 güne bir yıkıyorum zaten.
Göbeği düşene kadar her banyo sonrası göbek yerine iyice kurulayıp alkollu sprey sık yeter
Arkadaşlar moralim çok bozuk ben özel bi kliniğe gidiyordum doktorum Sezeryanımı yapacağı hastane için 1500 lira demişti kendisi için ise birşey demedi bizde herhal de doktorumun kendisi için en fazla 1500_ 2000 lira ister diye bu doktora devam ettik.Doktorumla bugün konuştuğumuzda kendisi için 5000 lira istedi tabii biz şok olduk.Tamda son haftam neyapacağımı şaşırdım.İstanbuldayım ama çok bilmiyorum istanbulu Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi temiz fiyatı uygun özel bir hastane varmı.şimdiden tşk.arkadaşlar
Ben bu duyduları bir ay önce yaşadım. :) 35. Haftamda izne ayrıldım ben 37 tam okulların kapandığı gündü ama dayanamadım. Yani bir aydr evdeyim bunaldım iyice.. Bu arada belirtiler varmı cnm
Atel aldım bende de birden başladı inan atelle uyudum bu gece de şişmesi geçti sana da tavsiye ederim inş geçerYok canım aynı bebeği emzirirsin elim uyuşuyor parmaklarım kilitleniyor kalıyorum. Çok ağrıyor. Kilitleniyor. Haftalık kontrolde kontrole gireceğim
Çok sağol bi bakıyım araştırayım.Bir kaç kişiden Bahçelievler sefa hastanesini duymuştum Semra Hanım
Hasta oldugum için hiç birini yapamıyorum
Bende bu ara baya hareketliyim perşembe kontrol biraz sancı bişey çıksa bari çok yoruldum artık beklemeyelim ya
Benim yazdıklarıma neden cevap verilmiyor anlamış değilim
Mideni üşütmüş ya da hamilelik reflüsünden olabilir belki bulantın doğum belirtisi olarak hiç bulantı duymadım benBenim yazdıklarıma neden cevap verilmiyor anlamış değilim
Valla hep kaynıyoGeçmiş olsun canım inşallah geçer artık. Güç toplaman lazım bol vitaminli şeyler ye
Ben de sancı çıksın istedim ama ancak 30 larda çıktı doktor da bu sayılmaz bile dedi.Doğmazsa sezeryana mecbur kalmaktan korkuyorum
Canım araya kaynamış olabilir ne sormuştun?
İkiside yok yani reflüm ypk canım acaba heycanmı yapıyorum üşütmüşte olamamMideni üşütmüş ya da hamilelik reflüsünden olabilir belki bulantın doğum belirtisi olarak hiç bulantı duymadım ben
Maşallah bebeğine Can'ım dr dediği şeyleri yapabilirsen süpersin birkaç tanesine takıldım :):) bu arada benim doğuma girerken bile nst de 70/80 e vurdu hiç onda sancım çıkmadı ilkinde nst tek belirleyici değil burda da forumlardan birinde okumuştum sancı yok diye dr gönderecekken bir bakmış 7 cm açılmış hasta... Bu nst o yüzden tek belirleyici değilGeçmiş olsun canım inşallah geçer artık. Güç toplaman lazım bol vitaminli şeyler ye
Ben de sancı çıksın istedim ama ancak 30 larda çıktı doktor da bu sayılmaz bile dedi.Doğmazsa sezeryana mecbur kalmaktan korkuyorum
İkinci cocukta dogum anina kadar bebek kanala girmezmis genelde, dun gece okudum bu bilgiyi, bosuna beklemeyelim yaniMaşallah bebeğine Can'ım dr dediği şeyleri yapabilirsen süpersin birkaç tanesine takıldım :):) bu arada benim doğuma girerken bile nst de 70/80 e vurdu hiç onda sancım çıkmadı ilkinde nst tek belirleyici değil burda da forumlardan birinde okumuştum sancı yok diye dr gönderecekken bir bakmış 7 cm açılmış hasta... Bu nst o yüzden tek belirleyici değil
Misoothh kanala yerleşince göbekte inme oluyormuş oğlumda hatırlamıyorum bunda da kanalda değildi benim kız daha yaklaşmadı bile o yüzden bilgisisim. Bebek baskı yapıyordur midene bu arada
Evet karnım düştü baya aşağıda kasıklarmın alt kısmına dpkumduğumda sertlik var bakalım yarın kontrolüm var anlaşılacak:)Maşallah bebeğine Can'ım dr dediği şeyleri yapabilirsen süpersin birkaç tanesine takıldım :):) bu arada benim doğuma girerken bile nst de 70/80 e vurdu hiç onda sancım çıkmadı ilkinde nst tek belirleyici değil burda da forumlardan birinde okumuştum sancı yok diye dr gönderecekken bir bakmış 7 cm açılmış hasta... Bu nst o yüzden tek belirleyici değil
Misoothh kanala yerleşince göbekte inme oluyormuş oğlumda hatırlamıyorum bunda da kanalda değildi benim kız daha yaklaşmadı bile o yüzden bilgisisim. Bebek baskı yapıyordur midene bu arada
Sende yine 30 larda çıkmış bende 0 larda cikiyoGeçmiş olsun canım inşallah geçer artık. Güç toplaman lazım bol vitaminli şeyler ye
Ciddi misin yeni duydum umarım öyledir benim de dr bekle girer diyor başka bişi demiyorİkinci cocukta dogum anina kadar bebek kanala girmezmis genelde, dun gece okudum bu bilgiyi, bosuna beklemeyelim yani
Girer canim sancilar baslayinca iste. Benim doktor da ikinci de genelde dogum baslayinca giriyorlar kanala demistiCiddi misin yeni duydum umarım öyledir benim de dr bekle girer diyor başka bişi demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?