- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Diyet listesi verildi 15 gün için. Belkide o kadar sürmeyecek Doğumun olması.. Nst ye göre sancım çıktı ve açıklık muayenesi için gönderdi . Açıklıkta Yok denildi .. offf sabahtan beri doktordayım ve Hale'n beklemedeyimCok da fazla degilmis benimki de 120lerdeydi yanlis hatirlamiyorsam. Hadi bakalim,iyi haberlerle gel
Acilma olmazsa sezeryana aliolar cnm..Baktilar mi acilmana senin bende 2 cm varmis yuruom hurma yiyorm sancm yok ama..1 cm de olsa kanaldaysa bebisin acilma vardir..Galiba banada suni diyecekler ama açılmasız sancısız direk suni ne kadar işe yarayacak
Hayırlı olaun canım darısı bizlerin başına:)Kızlar bende aldm oğlumu kucağima.grnel anestezi oldm.suan agrim var biraz.2950 dogdu oglum.i insallah hemen ayaklanirim
Gözün aydın cnm saglikla buyut sende..Kızlar bende aldm oğlumu kucağima.grnel anestezi oldm.suan agrim var biraz.2950 dogdu oglum.i insallah hemen ayaklanirim
Cnm gorumcem şişli Türkiye hastanesinde dogum yapmsti fiyatini bilmiorum ama memnundu..Arkadaşlar moralim çok bozuk ben özel bi kliniğe gidiyordum doktorum Sezeryanımı yapacağı hastane için 1500 lira demişti kendisi için ise birşey demedi bizde herhal de doktorumun kendisi için en fazla 1500_ 2000 lira ister diye bu doktora devam ettik.Doktorumla bugün konuştuğumuzda kendisi için 5000 lira istedi tabii biz şok olduk.Tamda son haftam neyapacağımı şaşırdım.İstanbuldayım ama çok bilmiyorum istanbulu Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi temiz fiyatı uygun özel bir hastane varmı.şimdiden tşk.arkadaşlar
Rica ederim canım inşallah şifa olurderandiren canım çok teşekkürler
Mide bulantısı neden olur arkadaşlar ?gece de sağ kasığımda şifdetli ağrım vardı adet sancısı gibi benekte kasılıp durdu. Gece de midem bulanıyordu saabah da mide bulantısıyla uyandım
İnşallah gecer. Zorlanıyorum bu sekilde. Randevu aldım. Bakalım parmaklarım bi kaç dk dan fazla düz durmuyor. İnşallah bana da iyi gelirAtel aldım bende de birden başladı inan atelle uyudum bu gece de şişmesi geçti sana da tavsiye ederim inş geçer
Gozunaydin,saglikla buyusun insallahhhh tebrik ediyorumKızlar tek tek alıntı yapamadım... minik kızımı kucağıma aldım bugün 11:35 te binlerce şükür.. spinal sezeryandı doğumum.. ilk gün olmasına rağmen miniğimle ben ilgileniyorum altını ben değiştiriyorum o kadar güzel ki... Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin şimdilik öpüp kaçıyorum hepinizi sevgiler..
ay birinin alt bilgisinde okumustm bgn mide bulantisi ishal hazimsizlik dogum belirtisi olabilir yaziodi cnm ama bilemiorum tabiMide bulantısı neden olur arkadaşlar ?gece de sağ kasığımda şifdetli ağrım vardı adet sancısı gibi benekte kasılıp durdu. Gece de midem bulanıyordu saabah da mide bulantısıyla uyandım
Bnde gecen hafta ilk sancimi yasadim yarim saat kdr surdu.. O gunden sonra karnim asagiya inmeye basladi ben bile farkediyorum artik:) ozmn kanala mi girdi bnm oglus da.. Kanala girmesi dogum baslamasi demek olmuyor dimi? Yani vakit vardir daha dimi kizlar?Maşallah bebeğine Can'ım dr dediği şeyleri yapabilirsen süpersin birkaç tanesine takıldım :):) bu arada benim doğuma girerken bile nst de 70/80 e vurdu hiç onda sancım çıkmadı ilkinde nst tek belirleyici değil burda da forumlardan birinde okumuştum sancı yok diye dr gönderecekken bir bakmış 7 cm açılmış hasta... Bu nst o yüzden tek belirleyici değil
Misoothh kanala yerleşince göbekte inme oluyormuş oğlumda hatırlamıyorum bunda da kanalda değildi benim kız daha yaklaşmadı bile o yüzden bilgisisim. Bebek baskı yapıyordur midene bu arada
gözün aydin kisa zamanda geçer insallah ağrılarında..Kızlar bende aldm oğlumu kucağima.grnel anestezi oldm.suan agrim var biraz.2950 dogdu oglum.i insallah hemen ayaklanirim
Acilma olmazsa sezeryana aliolar cnm..Baktilar mi acilmana senin bende 2 cm varmis yuruom hurma yiyorm sancm yok ama..1 cm de olsa kanaldaysa bebisin acilma vardir..
kendi kendimi cevaplayim ilk defa:))ay birinin alt bilgisinde okumustm bgn mide bulantisi ishal hazimsizlik dogum belirtisi olabilir yaziodi cnm ama bilemiorum tabi
Bna bakan olmadı demekki 40 ta bakacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?