2017 Şubat Anneleri

Cok da fazla degilmis benimki de 120lerdeydi yanlis hatirlamiyorsam. Hadi bakalim,iyi haberlerle gel
Diyet listesi verildi 15 gün için. Belkide o kadar sürmeyecek Doğumun olması.. Nst ye göre sancım çıktı ve açıklık muayenesi için gönderdi . Açıklıkta Yok denildi .. offf sabahtan beri doktordayım ve Hale'n beklemedeyim

Galiba banada suni diyecekler ama açılmasız sancısız direk suni ne kadar işe yarayacak
Acilma olmazsa sezeryana aliolar cnm..Baktilar mi acilmana senin bende 2 cm varmis yuruom hurma yiyorm sancm yok ama..1 cm de olsa kanaldaysa bebisin acilma vardir..

Cnm gorumcem şişli Türkiye hastanesinde dogum yapmsti fiyatini bilmiorum ama memnundu..

merhaba kızlar bugunde ne agrı ne sancı var...
39+3 olduk pazar günü kontrolumuz var iri bebeğe hamıleyım bır hafta once 3550 kıloydu pazar gunune kadar 4 e yaklasır mı acaba ve bebeğim doğum kanalına ınmedı daha sağ kasıgımda kafası pazar gunu sunı sancı verılır mı kanala ınmemısse herkes sezeryana alırlar senı hem kanalda değil hemde 4 kılo olmustur dıyolar beklemek gercekten cok zorr...

Mide bulantısı neden olur arkadaşlar ?gece de sağ kasığımda şifdetli ağrım vardı adet sancısı gibi benekte kasılıp durdu. Gece de midem bulanıyordu saabah da mide bulantısıyla uyandım

o kasılmalar yalancı kasılma büyük ihtimal canım..gerçek doğum sancısı geçmezmiş ve aralıklı bir şekilde artarak devam edermiş. Mide bulantısı benim de oluyor, bazen de ağzıma acımsı bir tat geliyor, bu da bebeğin saçlarının uzamasıyla ilgili olabilir..son kontrolünde doktor ne demişti,erken doğum riskin var mı ?

M mgb
Gozunaydin,saglikla buyusun insallahhhh tebrik ediyorum

Mide bulantısı neden olur arkadaşlar ?gece de sağ kasığımda şifdetli ağrım vardı adet sancısı gibi benekte kasılıp durdu. Gece de midem bulanıyordu saabah da mide bulantısıyla uyandım
ay birinin alt bilgisinde okumustm bgn mide bulantisi ishal hazimsizlik dogum belirtisi olabilir yaziodi cnm ama bilemiorum tabi

Bebegini kucagina alan anneler saglikla buyutun gecmis olsun diyorum,bekleyenlere de sabir ve kolaylik diliyorum insallah saglikla kucagimiza aliriz bizlerde.
Sezeryan olan annelere sorum olcak,banyo konusunda dr ne dedi?kacinci gun dusa girebilirmisiz?kacinci gun yaptiniz?tesekkurler bol sutlu gunleriniz olsun

Bnde gecen hafta ilk sancimi yasadim yarim saat kdr surdu.. O gunden sonra karnim asagiya inmeye basladi ben bile farkediyorum artik:) ozmn kanala mi girdi bnm oglus da.. Kanala girmesi dogum baslamasi demek olmuyor dimi? Yani vakit vardir daha dimi kizlar?

ay birinin alt bilgisinde okumustm bgn mide bulantisi ishal hazimsizlik dogum belirtisi olabilir yaziodi cnm ama bilemiorum tabi
kendi kendimi cevaplayim ilk defa:)) Misoothh cnm bnm de yazip arada kaynayan o kadar cok msjim var ki hepimize oluyor..muhtemelen tam bi cvp olusmadigi icin kmsenin aklında yazmamistr..tekrar bktm smdi son 7 günü kalanlarin alt bilgisinde yazıyor bu dedigim tabi illa dogum belirtisidr diyemeyiz bnde de ishal var da ordan dikkatimi cekmisti loveali demisti sanirsam

merve3337 güzelim bende şirinevlerde özel ataköy hastanesine gidyom. Normal 2000- sezeryan 3 000 tl herşey dahil bu fiyata hem hastane hem doktor ücreti hemde bebeğin ilk muaynesi. Özellikle herşey dahilmi diye 2 defa sordum. Üstelik dokyorumdan da çok memnunum. Tahibe derici dr

Bna bakan olmadı demekki 40 ta bakacaklar

Şimdiye kadar hiçmi bakmadılar acılman varmı diye. Benim geçen hft baktılar yalancı sancım vardı o zaman 1-1.5 cm açılman var dedi doktor. Zaten 41. Hft bitene kadar bekliycem dedi yine gelmeZse suni sancı deniycek yoksa sezeryan olucak mecburen. Allahım tez zamanda doğumu başlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…