2017 Şubat Anneleri

Gözün aydın Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin

Yaa benim eşim hayatta dokunmaz bana. 39+4 oldum hiç sancım falan yok. Koca ananası yedim şmd de gidip step aletine binmeyi düşünüyom. Herkes vakti zamanı var diyo ama ben biran önce kızımı kucağıma almak istiyorum işte ne yapayım

kontrolun ne zaman peki? cok rahatsiz olduysan bi gorunseydin doktora

Çok tşk tamam araştıracağım

Bizde 9 aydır yok ama bizde bende korku var zaten şimdi de annemler var hiç olmaz bi anda gelse su sancı da hayırlısıyla kurtulsak ya artık

Hangi semtte istiyosun canım?

Kızlar nihayet ben de kavuştum,darısı tüm bekleyenlere.
40+5 de, kakasını da yapmış enfeksiyon için kontrol edecekler şimdi
Azıcık sancım var.

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benimde en büyük korkum kakasııı yapması yoksa beklemek değil sıkıntım. Allah sağlık versin her bebişe inş

Doktor 14-15-16 seç dedi ben de bir an önce olsun dedim 14 şubat öyle oldu yani :) kilosu biraz fazla Bile normal doğum olsa çok zorlardı. Bizi kandırdıysa da erkekse diye korkuyorum bazen. Doğumdan sonra yazarım mutlaka. Ödem bu hafta normal artık dedi doktor. Yüz üstü uyumaya az kaldı :)

Azıcık sancım var.

Geçmiş olsun blueest, sezeryan mı oldun?

Azıcık sancım var.
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inş

Azıcık sancım var.
Öncelikle çok Geçmiş olsun.Bende 40 haftalık gebeyim ve henüz sancı vs yok doktorum da bekleme taraftarı haliyle tedirginim,bebeğin kakasını yaptığını nasıl farkettiler ?

Ayrıca kızlar. Gittiğimde 6 cm açılmam olmuştu.biraz zor oluyo.ama doğru nefes alın
Hayırlı olsun canım. Güle güle büyüt. Doğru nefesle ilgili yazılar okuyorum ama seninde tecrübenden edinmek isterim anlatabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…