Tşkler cnm.. tmm koyarım hırka yada şal gibi bişey daha..Can'ım hırka al yanına benim oğlum nisanın ortası doğumlu o Zaman üşümedim ben hastaneler ayrı sıcak oluyor ama bir hırka koy istersen
Hayırlı Zaman'da gelsin kuzucık cnm enfeksiyonun Nasıl oldu valla ben değil ama abisi ve babası artık çok sabırsızoğluşum anne 5 güne doğsun artık diyor
Ay bnm saçlar çok uzun kafamı yıkarsam falan işim çok zor.. saç kurutma falanda almam lazım.. millet bei görmeye gelcek ben duşta :)))bn havlu aldim yanıma belki bi ılık dus iyi gelir yapabilirsem diyeaslinda dogum yapan anneler bizi bi aydinlatsaniz hastanede duş alan var mi???
Tamam canim deniyim. Seker ve tansiyonum yuksekti o yuzden 40 i beklemeye gerek yok dedi draaa takvimde daha 11 gozukuor ama niye 3 gün canım? bol bol yürüyüş yap bnm normalde agrim sizim yokken 45-60 dkka yürüyüş yapinca hemen sancım oluyor etrafimdan da hep öyle duydum yürüyüş cok etkili
Valla aynı şeyi bende diyorum hala yukarda ve hala çok hareketli oğlum:)Ogluş um hala yukarılarda tepiniyo ve hala çok hareketli sanırım gelmeye niyeti yokhala yukarda hareket ettiğine göre çıkış yönünü bulamadı yada ağzımdan çıkacak diyorum diyorum oğlum çıkış orası değil aşağı taraf
gözün aydın canım allah analı babalı sağlıcakla büyütsün insallahKizlar dogum yaptim sezeryan oldum bebegin kilo alimi yavaslamis suyu bitmis kakasimi yeme ihtimali vardi aldilar dunyalar guzeli bi kizim oldu
Az önce diyodun birine sirani bekle diye sende sirani bekle
Can'ım hırka al yanına benim oğlum nisanın ortası doğumlu o Zaman üşümedim ben hastaneler ayrı sıcak oluyor ama bir hırka koy istersen
Hayırlı Zaman'da gelsin kuzucık cnm enfeksiyonun Nasıl oldu valla ben değil ama abisi ve babası artık çok sabırsızoğluşum anne 5 güne doğsun artık diyor
Fullialein dilerim kolayca olursun amacım asla eleştirmek degil yanlış anlaşılmasın.. Kim ne şekilde doğum yapmak istiyorsa Allahım kolayca nasip etsin..
Bende sezeryan olmaktan cok korkuyorm hatta sizleri cesaretinden dolayı tebrik ederim.. Dilerim bende hayrıslısı ile normal doğum yaparım kolayca. Ama bu gidişle bana da sezeryan yolu gözüküyor ben biraz fazla kilolu oldugum için korkum galiba karnım kat kat yag
Birbirimiz için dua edelim..
@Loveali Sincan cok uzak balgat koru da 4 bin civarı diye duydum canm
Kizlar dogum yaptim sezeryan oldum bebegin kilo alimi yavaslamis suyu bitmis kakasimi yeme ihtimali vardi aldilar dunyalar guzeli bi kizim oldu
Kızlar alıntı yapamadım hepinizi, herkese teşekkür ederim.
Benin zaten hiç sancım, açılmam yoktu sabah suni sancı verdiler ama çok az. Kalp atışları düşmeye başladı açılma da olmayınca 3 te sezeryana alındım.
Sonda takıldı önce.
Spinal sezeryan zerre sancı hissetmedim, ama şimdi biraz var o da olacak artık
Kızlar kakasını yemiş demiştim biri sormuş, bebekte bir şey görünmüyor maşallah canım, sabah da tahlil yapacaklar kesin sonuç o zaman söyleyecekler. Doğumda söyledi doktorum kakasını yapmış yiyip yemediği ile ilgili tahlil yapılacak denildi.
tereyagli ekmek canım hurma kaç tane yiyorsun ben az önce 10 kadar yedim bana ilk doğumu hatırlatan bir kasılmam oldu psikolojik mi acaba abarttım mı yerken
Kızlar depent kilot mu yoksa hasta bezimi sizce ?
Kizlar benim son 3 gunum yoksa suni sanci alicam
Evetttt e
Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size
mbg24 benide en çok düşündüren şeylerden bitaneside sezeryan sonrası hareket. Benim ağrı eşiğini düşüktür, ilkinde biraz zordu ama bakanım çoktu, şimdi okula giden oğlum var. Çabuk iyileşmem lazım, kolay atlatırız umarım.
Canım seni yakalamışken sorayım bende,sezeryanda bacağın uyuşukluğu ne zaman geçti? Ben normal bekliyorum ama sezeryanda bir ihtimal dedi doktorum. Bacağım uyuşursa çok korkarım diye endişeleniyorumCanım hiç korkma.. bende başlarda o korkuyu yaşamıştım ama ameliyat günü yaklaştıkça içime bi rahatlık geldi dedim ki herşey çok kolay olacak.. dediğim gibi de oldu.. zaten ağrı kesici yapıyorlar kuş gibi hafifliyorsun.. diyorum ya ben bebeğime tamamen kendim baktım ve ilgilendim. Tabi ki minik sancılar oluyo ama şu an hamileyken nasıl zorlanıyorsan öyle düşün çok büyük bi zorluk değil.. bide o bebeğin aşkı herşeyi hafifletiyor gerçekten.. ben güzel düşününce güZrl olduğunu anladım.. darısı inşallah başına olur..
Canım seni yakalamışken sorayım bende,sezeryanda bacağın uyuşukluğu ne zaman geçti? Ben normal bekliyorum ama sezeryanda bir ihtimal dedi doktorum. Bacağım uyuşursa çok korkarım diye endişeleniyorum
Hmm anladım canım çok sağol,bunu öğrenmem iyi oldu en büyük korkum bu:) teşekkür ederimCanım uyuşma derken şöyle düşün diş çektirirken uyuşuk oluyorsun ama hafif dokunmalar hissediyorsun ya öyle.. yani tamamen bacaklarını kaybetmiş gibi olmuyor endişelenme.. geçmesi de tam saate bakmadım ama tam anlamıyla yürüyecek gibi olman 4-5 saat gibi oluyor sanırım.. ama mesela 2 saat sonra ayağını kımıldat dediklerinde kımıldatabiyosun ama gücü olmuyor gittikçe güçleniyor..
Ben 36. Haftadan beri yiyorum günlük 3 tane dr da 3-4 tane yeter dedi ama pek büyük bir etki olmadı hala sancı YÖK
Ben hasta bezi aldım sezeryan olursa kilot giymek zor olabilir diye
Canım inşallah sancın gelir. Hurma ve çörekotunu bala karıştır ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?