2017 Şubat Anneleri

bn havlu aldim yanıma belki bi ılık dus iyi gelir yapabilirsem diye aslinda dogum yapan anneler bizi bi aydinlatsaniz hastanede duş alan var mi???
Canim ben gecen ay dogum yaptim bende hastanede dus aldim. Cikmadan bigun Doktorum dus al burda goguslerine dairesel masajlar yap sutunu arttirir dedi. Bende yaptim

Herkese günaydın. Her gün bugün de doğuramadım diye burayı okurken simdi kollarimda minik bir prensle okuyorum. P.tesi başladı maceramiz doktorum bebegin baya büyüdüğünü söyleyerek artık suni sancı vererek doğumu baslatalim dedi. P.tesi 13:00 da aldığım suni sancı aksam hafif etki etse de bana mısın demedi gece hic sancı gelmedi ben de bebegimi artık yormak istemedim ve sali sabah 10 da sezeryana girdim. Girerken bir daha sanırım doğurmam bu çile ne dedim ama çıkıp da o mucizeyi görünce herşeyi unuttum. Eşim oğlum dedikçe içim eriyor. Muhteşem bir sey rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın bekleyenlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallahhhhh.

Gunaydin kizlar. Bende hala gun bekleyenlerdenim :) sabah sabah kalkip birseyler atistiriyorum. Canim surekli cikolatali seyler istiyor. Hamilelik boyunca almadigim kiloyu sanirim son haftalarda alacagim gecenlerde konusulmustu burada istahim yok diye. Acaba bu istah acillmasi bir tek bende mi var

Cok sekerli olmaz mi canim ya

Hem de nasıl

Ben daha önce hamile kalmak için bal tarçın çörekotu yiyordum günlük. Dişimle kaşıktan sıyırıp hemen yutunca tadı çok gelmiyor yoksa hiç güzel birşey değil

Ay kızlar uyuyamıyorum Bn ya sabah doktor kontrolüm vr heyecan bastı sanırım ama hiç bir belirti yok

Nerelerdesin canım ne zamandır sesin çıkmıyordu? Bende de belirti YÖK ama çok feci bir uyku hali var

Yalnız değilsin

Normalde şekerli şeylerle aram yoktur hamilelikte de tiksinmiştim şekerli şeylerden ama şimdi kimsenin ağır diye yiyemediği tatlıları löp löp götürüyorum bu hafta bir kilo daha almışım bu yemem yüzünden

Ben normalde tatliyi cok severim :) son 2 haftadir da iyice sevdim :) ne olacak acaba bu halimiz

kaç haftalıktın canım sen doğum zamanı?
40+5 de doğum yaptım canım.
Bu arada bebek 3400 doğdu, 51 cm maşallah. En son 2960, 49 cm ölçülülük bacak boyu çok kısa denilmişti hatta dört hafta geriydi ama gayet iyi sadece ben zayıf olduğum ve karnım küçük olduğu için çok toplanmış içimde ondan öyle ölçülüyordu sanırım

Bugün 5. Günümüz oğlumla geceleri çok ağlıyor tüm gece hiç susmuyor bugün doktor kontrolümüz var inşallah kötü bir şey yoktur benim süt hala gelmedi ve lahusa depresyonu başladı bende sebepsiz ağlıyorum ve ona bir şey olacak diye çok korkuyorum var mı benim gibi olan

Herkese günaydın.
38+1. Sabahın 5 inden beri uyanığım, bel ağrısından yatamıyorum.
Bugün kontrolümüz var.
Hayırlısıyla önümüzdeki haftaya tarih alacağım.

Doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Hepimiz sağlıcakla, kolaylıkla doğuralım İnşallah.

15 kişi okuyor sayfayı:)) herkes tetikte kim doğuracak diyesıra bende olsun kendimi taşıyamıyorum
Bende de olabilir :) hafif sancım war sanki ama atık inanmıyorum gecer birazdan her sabah oluyor bugun olacak galiba diyorum tık yok

Hayırlı uğurlu olsun canım bebegin saglıkla büyüt.. Sonda takarken cok acıyor mu?

Kıyamam ya azda zaman kalmış bulursun ama lütfen sıkma canını sağlıkla gelsin kuzun
bizde 26. Haftadaydı sanırım bu sebeplerden dr değiştirdik çok şükür memnunumda iyki değişmişiz
Çok sağol işte bakıcaz cumaya hızlıca bi karar vermem gerek. İnş.sonu iyi olur.

Çok sağol.Hepsini cumaya kadar araştırmam lazım tekrar sağol.inş.sonu iyi olurda.

Kızlar günaydın Normal Doğum yaptım ben kendı sancımla annemın kıymetını anladım ne zor bır gundu ınsallah oglum hayırlı bır evlat olur kızlar gogus uçlarım acıyor ne yapayım bırde gogsum dolu sertlesmeye basladı nasıl bosaltayım sureklı emzırıyorumda daha sut gelmedı tam

O kadar pozitifsin ki insanın gidip doğurası geliyor
Seninki kadar güzel bir doğumum olsa keşke

Ay kızlar uyuyamıyorum Bn ya sabah doktor kontrolüm vr heyecan bastı sanırım ama hiç bir belirti yok

Kübra ne kadar uzun zaman oldu seni görmeyeli, ultrason fotosundan 12. Haftada kız demiştin bebeğime, doktor da 14. Haftada
Nereden nereye
Bende alt karın ağrısı oluyor günde iki üç defa ama kafası kanalda değil henüz

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini. Bursadaydın değil mi? Hangi hastanede Doğum yaptın?

Günaydın
Ben de hamilelik boyunca tatlı yemedim ama 1-2 haftadır her gün yiyorum Allah ne verdiyse :)

İnşallah hayırlı bir evlat olur tecrübem yok ama göğüs doluysa sağıp boşaltmak gerekli diye biliyorum. Dikkat et yara olmasın uçları da krem kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…