2017 Şubat Anneleri

Ben oğluş için 4 farklı takım yapıp her birini battaniyeye sarıp koydum.. hemşireye verilcek olanı en üste koydum.. ince kalın battaniye koydum.. hastaneden çıkarkende kalın battaniyeye sarıp sarmalar öyle çıkartırız zaten diye düşündüm.. kendim içinde bi gecelik 2 pijama takımı koymayı düşünüyorum.. doğumdan sonra ameliyathanedemi üstünü giyip çıkıosun yoksa odada mı giyiniliyo? Ay ne detay var kafamda dimi:))

Kızlar bacağımdaki varis olan damar akşam iyice ağrımaya başladı yaa uzatıyorum sanki damarımı çekiolar gibi oluyo, sola yatıyorum üstüne baakı oluyo yine acıyo napıcam şaşırdım yahu.. benim gibi varis ağrısı çeken varmı?

merhaba kızlar;
biz 1 Şubat'ta Ege'mize kavuştuk. Bugün 1 haftalık olduk. Yazılanların hiç birini okuyamadım. Fırsat olunca okuyacağım inşallah. Şimdilik gelenden gidenden emzirmekten fırsatım olmadı bilgisayara bakmaya. Bi ara deneyimlerimi paylaşırım. Bu arada bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun, güle güle büyütsünler. Henüz kavuşmayanlara da hayırlı doğumlar diliyorum.

İyi yapmışsın cnm bizde kalın battaniye koyduk. Pijama en iyisi benim sezeryan olursa diye boy koydum yoksa giyilmiyor...
cnm; benim normal doğumdu ilki doğumhaneden önlükle çıktım odada giydirdiler diğeri de odadadır diye düşünüyorum

peki baş ağrısı oldu mu ve bebeğini emzirip kucağına alabildin.mi altını değişebilir mi ilk 24 saat sonrası nasildin
Bas agrim olmadi hemen sivi tukettim zaten meyve suyu ve su komposto cok ictim bas agrisi yasamadim,emzirmede de sorun olmadi altini degistirmedim gobek dusene kadar huyumdur degistirmem anneme postaladim hep o acidan,ama haliyle oturup kalkarken yavas hareket etmek gerekiyor oksurme ve hapsurmada karnimi tutuyordm ama sorun yasamadim zaten bas agrisi disinda digerleri genel anestezide de ayni

masallah canım nasıl güzel darısı biz sezeryan olacaklarin başına Allahın izniyle

mbg24 benide en çok düşündüren şeylerden bitaneside sezeryan sonrası hareket. Benim ağrı eşiğini düşüktür, ilkinde biraz zordu ama bakanım çoktu, şimdi okula giden oğlum var. Çabuk iyileşmem lazım, kolay atlatırız umarım.

masallah canım nasıl güzel darısı biz sezeryan olacaklarin başına Allahın izniyle

Benimde sezeryan olucak ..inşallah hayırlısıyla yolunda gider herşey bizimde

Kizlar dogum yaptim sezeryan oldum bebegin kilo alimi yavaslamis suyu bitmis kakasimi yeme ihtimali vardi aldilar dunyalar guzeli bi kizim oldu

Maşallah gözünüz aydın Allah bağışlasın sağlıkla ve sizlerle büyüsün

Moralini yüksek tut Can'ım, hemen herkes bu duygular içinde, uyku sıfır artık zorluyor. Buda bi süreç az kaldı. Üzme kendini, bebeğinin kokusunu düşün
Merhaba hanmlar hastaneden yazıorum doğum yaptım 3 kılo 50 cm sarışın bı kızım oldu bal bal Allah hepınızı bı avazda kurtarsın ıns.anestezıden uyandgmda çok ağrım oldu 45 dk ya yakın ınledm sonra ıgne yaptılar rahatladm gaz vs sorunm yok.bakmalara doyamıorum kızlar 38 hftalık dogurdm ıyo herseyı şuan optum hepınızı sormk ıstersenz sorun yazarım.sontayı uyanıkken taktılar hıc acımıyor blgnz olsun

Bi aksilik olmazsa bende normal istiyorum cnm.. oyüzden pijamaya ağırlık verdim.. ilk olunca böyle çok soru soruluyo:) sen deneyimlisin bişi daha soriim yakalamışken:) doğumdan sonra üşünüyor diolar kalın sabahlık mı alıyom acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…