- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Merhaba hanmlar hastaneden yazıorum doğum yaptım 3 kılo 50 cm sarışın bı kızım oldu bal bal Allah hepınızı bı avazda kurtarsın ıns.anestezıden uyandgmda çok ağrım oldu 45 dk ya yakın ınledm sonra ıgne yaptılar rahatladm gaz vs sorunm yok.bakmalara doyamıorum kızlar 38 hftalık dogurdm ıyo herseyı şuan optum hepınızı sormk ıstersenz sorun yazarım.sontayı uyanıkken taktılar hıc acımıyor blgnz olsun
anım gu n um var dıye rahatlama sakın anıden gelıverıolar.kanala gtmıştı bebegm yuruyemıordm nst sancı ağrı cıkmıstı dr yarın alıorum dedı aldı bebışımı.karnm yok:)bırıncı kızmda catı darlgı sebebıyle sezaryen buda sezaryen olduAyyy aramızda 2 gün var suyun falan mı geldi canım neden öyle dogurdun hemen
Heyecanlandım valla .
Bal kızını bol bol kokla
Rabbim hayırlı eylesin .
Maşallah size
C
anım gu n um var dıye rahatlama sakın anıden gelıverıolar.kanala gtmıştı bebegm yuruyemıordm nst sancı ağrı cıkmıstı dr yarın alıorum dedı aldı bebışımı.karnm yok:)bırıncı kızmda catı darlgı sebebıyle sezaryen buda sezaryen oldu
bn bu lohusa kilotlarindan almistm sonra depend alinca goturmeyim dedim ama alsam mi yanima onlar sizdirir ama tek basina ped mi takilio kullan atlarin içine nasil oluoBir boy gecelik bir pijama takımı sabahlık, lohusa külodu kullan at, depent külot bir tane,ped, iç çamaşırı(atlet, emzirme sütyeni vs ), çorap, tülbent, göğüs pedi, terliklerim kaldı düz aldım süsleme için. birde göğüs kremi falan konulacak. Aklıma geldikçe koyuyorum cnm
Bulantısı olan arkadaşlar bende de bugün bulantı varne zaman dogurcam ben ya
bn tamamen yorumlara bakarak depend kilot aldim paketi acinca hosuma gitti ama deneyip gorcez bakalim...Kızlar depent kilot mu yoksa hasta bezimi sizce ?
Az önce diyodun birine sirani bekle diye sende sirani bekleSenden önce doguracammmmm
Can'ım hırka al yanına benim oğlum nisanın ortası doğumlu o Zaman üşümedim ben hastaneler ayrı sıcak oluyor ama bir hırka koy istersenBi aksilik olmazsa bende normal istiyorum cnm.. oyüzden pijamaya ağırlık verdim.. ilk olunca böyle çok soru soruluyo:) sen deneyimlisin bişi daha soriim yakalamışken:) doğumdan sonra üşünüyor diolar kalın sabahlık mı alıyom acaba?
Ayyy yok kız yok ben doğurmak istemiyorum şu an dursun sıpa daha .
Sirami sana salarim
Ben hasta bezi vardı annemin kullanmadığı onu aldım ama bu depentlet de iyi diyorlarbn tamamen yorumlara bakarak depend kilot aldim paketi acinca hosuma gitti ama deneyip gorcez bakalim...
bn havlu aldim yanıma belki bi ılık dus iyi gelir yapabilirsem diyeHavlu falan almaya gerek barmı acaba? Hastanede duş fln alınmaz zaten dimi? Birde bebek için kaç takım kıyafet koydun cnm? Lohusa kulodu almadım çok ince bişi gibi geldi işe yarar bişi mi? Oyleyse aliim bnde:)
elinde varsa madem is görür hasta bezi de bence arkadasim devlet hastanesinde hasta bezi veriolar demisti o öyle kullanmis meselaBen hasta bezi vardı annemin kullanmadığı onu aldım ama bu depentlet de iyi diyorlar
Ped ile kullanılıyor yıkama derdi vs yok sdece... Ben bir tane kullanabildim daha önce depentten sonra ped yeterli geldi lohusa kanamasında... Almış bulundum ben hijyenik olsun diye evde kullanırsın olmadıbn bu lohusa kilotlarindan almistm sonra depend alinca goturmeyim dedim ama alsam mi yanima onlar sizdirir ama tek basina ped mi takilio kullan atlarin içine nasil oluo
bn de bgn o kadar hurma yedim ama bana etki yapmadi@tereyagli ekmek canım hurma kaç tane yiyorsun ben az önce 10 kadar yedim bana ilk doğumu hatırlatan bir kasılmam oldu psikolojik mi acaba abarttım mı yerken
aynen evde kullanirim bn de gebeligin ilk zamanlarinda almis bulundum degerlendirim artik bi şekildePed ile kullanılıyor yıkama derdi vs yok sdece... Ben bir tane kullanabildim daha önce depentten sonra ped yeterli geldi lohusa kanamasında... Almış bulundum ben hijyenik olsun diye evde kullanırsın olmadı
aaa takvimde daha 11 gozukuor ama niye 3 gün canım? bol bol yürüyüş yap bnm normalde agrim sizim yokken 45-60 dkka yürüyüş yapinca hemen sancım oluyor etrafimdan da hep öyle duydum yürüyüş cok etkiliKizlar benim son 3 gunum yoksa suni sanci alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?