2017 Şubat Anneleri

Ayyy aramızda 2 gün var suyun falan mı geldi canım neden öyle dogurdun hemen
Heyecanlandım valla .
Bal kızını bol bol kokla
Rabbim hayırlı eylesin .
Maşallah size

C
Ayyy aramızda 2 gün var suyun falan mı geldi canım neden öyle dogurdun hemen
Heyecanlandım valla .
Bal kızını bol bol kokla
Rabbim hayırlı eylesin .
Maşallah size
anım gu n um var dıye rahatlama sakın anıden gelıverıolar.kanala gtmıştı bebegm yuruyemıordm nst sancı ağrı cıkmıstı dr yarın alıorum dedı aldı bebışımı.karnm yok:)bırıncı kızmda catı darlgı sebebıyle sezaryen buda sezaryen oldu

Bulantısı olan arkadaşlar bende de bugün bulantı var ne zaman dogurcam ben ya

Ayy korkutma kız beni . Bende de sancı çıkıp duruyor ama hiç öyle ekşınlı şeyler duymadım inşallah da duymam kalpten giderim yüzde yüz

bn bu lohusa kilotlarindan almistm sonra depend alinca goturmeyim dedim ama alsam mi yanima onlar sizdirir ama tek basina ped mi takilio kullan atlarin içine nasil oluo

Can'ım hırka al yanına benim oğlum nisanın ortası doğumlu o Zaman üşümedim ben hastaneler ayrı sıcak oluyor ama bir hırka koy istersen

Ayyy yok kız yok ben doğurmak istemiyorum şu an dursun sıpa daha .
Sirami sana salarim

Hayırlı Zaman'da gelsin kuzucık cnm enfeksiyonun Nasıl oldu valla ben değil ama abisi ve babası artık çok sabırsız oğluşum anne 5 güne doğsun artık diyor

Havlu falan almaya gerek barmı acaba? Hastanede duş fln alınmaz zaten dimi? Birde bebek için kaç takım kıyafet koydun cnm? Lohusa kulodu almadım çok ince bişi gibi geldi işe yarar bişi mi? Oyleyse aliim bnde:)
bn havlu aldim yanıma belki bi ılık dus iyi gelir yapabilirsem diye aslinda dogum yapan anneler bizi bi aydinlatsaniz hastanede duş alan var mi???

Birer birer doğuruyorlar anammm arkadaş 36 haftalıktı suyu geldi bugün o yüzden gözümde hiç 40 haftayı düşünmüyorum Erken haftalara odaklandım

bn bu lohusa kilotlarindan almistm sonra depend alinca goturmeyim dedim ama alsam mi yanima onlar sizdirir ama tek basina ped mi takilio kullan atlarin içine nasil oluo
Ped ile kullanılıyor yıkama derdi vs yok sdece... Ben bir tane kullanabildim daha önce depentten sonra ped yeterli geldi lohusa kanamasında... Almış bulundum ben hijyenik olsun diye evde kullanırsın olmadı

Ped ile kullanılıyor yıkama derdi vs yok sdece... Ben bir tane kullanabildim daha önce depentten sonra ped yeterli geldi lohusa kanamasında... Almış bulundum ben hijyenik olsun diye evde kullanırsın olmadı
aynen evde kullanirim bn de gebeligin ilk zamanlarinda almis bulundum degerlendirim artik bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…