2017 Şubat Anneleri

Normal doğum yapan anneler sanci getirmek için neler yaptı @ivo yazmış mesala hurma minder üstünde zıplama. Otururken zıplamıştır herhalde.baska neler var o anda yapabilcek

@Saskinanne2013 naptın canım doğum oldu mu
canım 12 30 da spinal sezeryan ile doğum yaptım kızım 2 600 doğdu küveze alınmadı çok şükür hala emmedi zaten sütüm de yok sayıp kaşıkla veriyorum.operasyon çok güzeldi 5 saate ayaklarımı hissettim 6 saatte kendim kalktım wc gittim yürüdüm kendi başıma şu anlık kızımı kucağıma alabiliyorum bezini değişiyorum bakalım yarın nasıl olacak

Aynen bugun basladi benimde sag bacak agrim.. dr kanala yerlesiyor dedi... nezaman gelir ki bebislerimiz
Bana dr bir hafta en fazla 10 gün dedi...
Benim ilk bebeğim de 38+4 de gelmişti o yüzden buda erken gelir 40 haftayı doldurmaz dedi
Ama bu dr kendi dr değil cnm inş bu süreçte gelirler

Ayyy maşallah nasıl doğurdun tosuncuğu canım ya

canım çok üzüldüm başın sağolsun allah şu zor günlerinde yanında olsun anne çok başka hele bu zamanlarda. O kayınvaliden canını sıkıtıysa hiiiiiiçte alttan alma neyin kaprisi ya senin şu durumunda açık açık size bu kalabalık iyi gelmedi daha sonra gelirsiniz diye evine yollayaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…