2017 Şubat Anneleri

Ya kızlar son haftalarda bebeği hareketsizleşen varmı benmi abartıyorum günde 2-3 deda yapıyo şıan ne yapsam da hareket etmedi normalde yemek yediğimde kıpır kıpır olıyodu

Ben . Ve bugünden beri hastane de debeleniyorum . Sonuç mu ??

2cm açıklık aşırı bir sancı ve gönderilen ben.

Doğum heran başlayabilir denildi. Bekliyorum . Sende dikkat et bence .

Gözleriniz aydın kızlar insallah bolda sutunuz olur..Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

hadi gecmis olsun cnm kavuşmuşsn melegine sağlıcakla bizi aydinlattigin için sagol :) insallah sütun de kisa zamanda artar

Hani kız bebekler erken doğuyordu Allahallah hiç erken falan doğmuyor

Ayyy maşallah nasıl doğurdun tosuncuğu canım ya

Sağol güZelim valla mecburen kesi oldu ama doğumum kolay oldu. Sabah 11.30 da 4 cm açıklıkla geldim, akşam 4 de doğumhaneye aldılar 5 te doğdu. Siz siz olun plates topunun üstünde sancımız oldukça zıplayın. Bana çok faydası oldu, hatta hastanede sancı çekerken bile yapabilirsniz

Aminnn..Maşallah Allah analı babalı büyütsün

sancın mı vardı maşallah kuzucuğa tebrik ederim sağlıcakla büyüsün inş sıcak kompres yapsan göğüslerine süt daha çabuk iniyor

Ben . Ve bugünden beri hastane de debeleniyorum . Sonuç mu ??

2cm açıklık aşırı bir sancı ve gönderilen ben.

Doğum heran başlayabilir denildi. Bekliyorum . Sende dikkat et bence .
Sana ne oldu Can'ım evde sancın mı vardı aceleci bak bizim bebişler sıra beklesin diye espri yapmıştın ama meraklı dış dünyaya demekki hayırlısı olsun inş Hakkı'nda sağlıcakla kavuş yavruna

masallah size cnm inşallah kisa zamanda sütun de olur bol bol..

bn gunde 100 defa zipliom simdi iki katina cikarcam egzersizleri ne kadar ziplasak ki??

bnm gecen haftasonu ve bu hafta basinda aksam sancim oluordu biraz smdi gitti o sancilarbazen adet ağrısı gibi oluor bir iki de bebek vuro herhalde kasiklarima doğru o kadar baska da tık yok...

Ne guzel anlatmissin,masallah diyorum hikayene bayildim pozitif dogum hikayelerinde yerini alir:)saglikla buyudun kizin insallah gecmis olsun tekrardan gozunuzaydin

İyi geceler kızlar yine gece mesaisi kızı emzirdim yatırdım mıkır mıkır sürekli, ben de sütümü sağıyorum bir yandan. Annem olmasaymış naparmışım bilmiyorum.
Gece o içiriyor ben 2 saat uyuyorum. Yarın tekrar sarılık kontrolümüz var 10 günlük olduk teyzeleri. İnşallah geçmiştir. Eşimle kahve içmeye çıktık Bu akşam çook iyi geldi.
@Saskinanne2013 canım maşallah size. Ben de spinalle çok rahat ettim hemen ayağa kalktım. Yazdığın yorum bana güç oldu çok teşekkür ederim

Valla canım hiç sorma moralim şu an sıfır durumda . Hiç beklemedigim bir anda 2 cm açıklık var denildi. İki gün önce düzenli sancim vardı fakat sonradan geçti . Şimdi çekiyorum o sancıları ve sinir küpüyum. Valla artık gelecekse de gelsin diyorum hem ruhen hem bedenen çöktüm artık.

Saglikla buyut insallah gecmis olsun gozunuzaydin...

Hani kız bebekler erken doğuyordu Allahallah hiç erken falan doğmuyor

Aynen

İnşallah kısa zamanda geçer kesi de ben zıplıyorum ama hastaneye götürmek aklıma gelmemişti

bn gunde 100 defa zipliom simdi iki katina cikarcam egzersizleri ne kadar ziplasak ki??

Ben de günde 3 kere 100 taneden yapıyorum. Arttırsak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…