2017 Şubat Anneleri

Ben buyurdumda canım,cadı kızım buyurmuyor gıcık olacak anası gibi belli

Benimki de annesi gibi uyuşuk yavaş olacak heralde

Bende yine yulsek miktarda enfeksiyon cikti. Kultur testinin sonucunu bekleyip ona gore ilac yazack tekrar 3 gun sonra

Ah canım geçmiş olsun sana da bende de sürekli enfeksiyon çıkıyor bıktım artık. Dr Doğumdan önce çözmeliyiz dedi çünkü kesiğin olursa dikişlerin zor iyileşir dedi. fitil yazdı bana geçmezse naparız bilmiyorum

Sana antibiyotik mi yazacak?

Benimki de annesi gibi uyuşuk yavaş olacak heralde

Bende yine yulsek miktarda enfeksiyon cikti. Kultur testinin sonucunu bekleyip ona gore ilac yazack tekrar 3 gun sonra

Ah canım geçmiş olsun sana da bende de sürekli enfeksiyon çıkıyor bıktım artık. Dr Doğumdan önce çözmeliyiz dedi çünkü kesiğin olursa dikişlerin zor iyileşir dedi. fitil yazdı bana geçmezse naparız bilmiyorum

Sana antibiyotik mi yazacak?

Kontrolden geldim bende simdi kizlar..Su an hafif sancim var saliya kdr gelmezse oglusum sali cantanizi alin gelin dedi..Suni sanci ile..Suyumuz iyiymis ama hafif azalmis 41 i beklemeye gerek yok dedi.. Kanala oturtmus iyce kafayi bizimki..
Hadi hayırlısı olsun.Birden sancılar gelir inşallah hepimizin:) hep beraber sağlıcakla kucağımıza alalım.

MaHlass inşallah sancın kendiliğinden gelir canım. Doktorum bal ve dövülmüş çörek otunu karıştır macun yapıp ye sancı getirir demişti. Belki denemek istersin

Kizlar oglusum 3.300 olmus 2 haftada 500 g almis. Haftaya doktorum doppler ultrason ve cati muayenesi yapacakmis. Akintim var dedim normal dedi. Bu nişan olayini sordum o da kanla birlikte su veya sanci yoksa endise edecek birsey yok dedi.

Maşallah oğluşa iki hafta da çok iyi bakmış annesi... Hayırlısıyla inş kucağına alırsın

Demekki çok sevmiş anne karnını bıcırık

Can'ım hayırlısı olur inş Hakkı'nda son anda dönen çok Bebek var inş kordondan da kendi tekrar kurtulur

Aynen meme emme derdi yok gaz yok sıcacık oh:)) çıkıpta napcam diyor

MaHlass inşallah sancın kendiliğinden gelir canım. Doktorum bal ve dövülmüş çörek otunu karıştır macun yapıp ye sancı getirir demişti. Belki denemek istersin
Insallah sancim kendiliğinden gelir pazartesi saliya..Gelmese de nasip planli normal dogum (14 subat bdt ile ayni) olur bizimkide..Denicem corek otlu bali da cnm tskler..

Ay masallah,ne guzel bir dogum hikayen olmus Boyle guzel seyler duymak hepimizi motive ediyor. Bebisine Allah uzun bir omur versin sizlerle birlikte. En kisa zamanda sutun de artar umarim.

Benimde fıtığım var sol bacağım tuttu iki gün şimdi kendiliğinden hafifledi ben fıtık sanıyordum meğer Bebek kanal yoluna başını dayadığından vurmuş
Aynen bugun basladi benimde sag bacak agrim.. dr kanala yerlesiyor dedi... nezaman gelir ki bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…