- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Ben buyurdumda canım,cadı kızım buyurmuyorgıcık olacak anası gibi belli
Bende yine yulsek miktarda enfeksiyon cikti. Kultur testinin sonucunu bekleyip ona gore ilac yazack tekrar 3 gun sonra
Hahahyy bide öyle dene bakalım :) bi takvim daha kur senAynen ya evlendirecekler nerdeyse
Biz sancı bekler dururuz:)) evide toplamak istemiyorum artık dağınık kalsın belki hazırlıksızım diye gelir
Ben buyurdumda canım,cadı kızım buyurmuyorgıcık olacak anası gibi belli
Bende yine yulsek miktarda enfeksiyon cikti. Kultur testinin sonucunu bekleyip ona gore ilac yazack tekrar 3 gun sonra
Hadi hayırlısı olsun.Birden sancılar gelir inşallah hepimizin:) hep beraber sağlıcakla kucağımıza alalım.Kontrolden geldim bende simdi kizlar..Su an hafif sancim var saliya kdr gelmezse oglusum sali cantanizi alin gelin dedi..Suni sanci ile..Suyumuz iyiymis ama hafif azalmis 41 i beklemeye gerek yok dedi.. Kanala oturtmus iyce kafayi bizimki..
Benimde fıtığım var sol bacağım tuttu iki gün şimdi kendiliğinden hafifledi ben fıtık sanıyordum meğer Bebek kanal yoluna başını dayadığından vurmuşYa fıtığımın ağrısı arttı geçmiyor ve sağ bacağıma vuruyor
Kizlar oglusum 3.300 olmus2 haftada 500 g almis. Haftaya doktorum doppler ultrason ve cati muayenesi yapacakmis. Akintim var dedim normal dedi. Bu nişan olayini sordum o da kanla birlikte su veya sanci yoksa endise edecek birsey yok dedi.
Demekki çok sevmiş anne karnını bıcırıkBen buyurdumda canım,cadı kızım buyurmuyorgıcık olacak anası gibi belli
Can'ım hayırlısı olur inş Hakkı'nda son anda dönen çok Bebek var inş kordondan da kendi tekrar kurtulurSelam eski doktoruma da gittim bugün o da aynı seninki gibi çok doğal karşıladı içimize su serpti fakat iki doktorda ultrason muayenesinde şok yaşadılar iki kordonla bizim oğlan makat duruşa geçmiş 28. Haftada baş aşağı dönmüştü oysa hayretler içerisindeyiz inşallah geri döner diye dua ediyoruz hiç hesapta olmayan şeyler geldi başımıza nasip işte bilemiyorum
Aynen meme emme derdi yok gaz yok sıcacık oh:)) çıkıpta napcam diyorMaşallah oğluşa iki hafta da çok iyi bakmış annesi... Hayırlısıyla inş kucağına alırsın
Demekki çok sevmiş anne karnını bıcırık
Can'ım hayırlısı olur inş Hakkı'nda son anda dönen çok Bebek var inş kordondan da kendi tekrar kurtulur
Rabbim yardımcın olsun Can'ım, sağlıkla kucağına al yavrunuKızlar yarın sezeryanla bebeğim alınacak dua bekliyorum şimdiden Rabbim tüm hamileler ı acısız kurtarsın
Insallah sancim kendiliğinden gelir pazartesi saliya..Gelmese de nasip planli normal dogum (14 subat bdt ile ayni) olur bizimkide..Denicem corek otlu bali da cnm tskler..MaHlass inşallah sancın kendiliğinden gelir canım. Doktorum bal ve dövülmüş çörek otunu karıştır macun yapıp ye sancı getirir demişti. Belki denemek istersin
Ay masallah,ne guzel bir dogum hikayen olmusKızlar öncelikle merak eden, duasında yer veren herkese çook teşekkür ederim.
Doğum sonrası biraz ağır oldu toparlanmam(özellikle ilk üç gün sancım çoktu), bi de sütüm daha dün geldiği için gün boyu meleğimle emme çalışmaları sürdü:) rahatça bi kısa sürede emzirip bırakamadım, oyüzden fırsat bulamadım.
Hala az sütüm.
Çoğalsın diye sürekli tutuyorum kuzuma, çişe zor gidiyom nerdeyse :))
Neyse gözünüzü korkutmayım, 24 saat sarılsa doyamıyo çünkü insan, süt de bahanesi oldu işte :)
Geleyim detaylara...
En son malumunuz ctesi sancım kaçmıştı.
Tabi artık doğum moduna çoktan girdiğim için geri getirdim zorla :)
20-25 hurma yedim, yumuşak minderde zıpladım, 2 saate yakın yürüdüm, çömelme hareketi yaptım bol bol.
Neyseki akşam geri geldi sancı.
Yine ortalama 7 dk.da bir falandı.
Ama bu kez daha şiddetliydi.
O şekilde gece 2 buçuğa kadar saat tuttuk eşimle.
Arada bir 5-6 dakkaya indi ama çok sıklaşmadı.
2buçukta birden sıklaştı 4 dkya indi.
Tam artık ikimizin de pili bitti eşim yanıma sızdı ben de uyku uyanıklık arasındayım, pat diye karnımdan ses geldi.
Şiddetli bi su boşaldı.
Eşimi uyandırdım hemen, depend kilot getirdi.
Giyindim hazırlandık 3te çıktık yola.
Hastane arabayla 15 dk falan mesafede.
Yol boyunca sancım sıklaştı 3.5 dk.ya düştü.
Hastanede odama yerleştirildim, 3 cm açıklığım varmış ama bana söylemediler.
Tabi önceden eşimi uyarmıştım açıklığım az olursa onu bana söyleme moralim bozulmasın diye.
Neyse saat 5buçuğa kadar sancım şiddetlendi ve dakikada 1e düştü.
Ama ben saatin o anda 5 buçuk olduğunu doğumdan sonra öğrendim.
Çünkü bilsem sabredemeyebilirdim.
O sırada dr 6buçuk gibi doğurursun dedi.
Tabi ben diyorum herkese 'kimse bana saati söylemesin, çok varsa sabırsızlanıp sezeryanı istemeyim'.
Açıklık 8 cm oldu dedi en son dr, ayağa kaldırdı ve artık aşırı büyük tuvaletim varmış gibi bi his oluştu.
O anda tekerlekli sandalyeye aldılar doğumhaneye geçtik.
2 kez şiddetli ıkındım.
Ardından kızımı kucağıma koydular.
Çatala oturmamla doğurmam arası 5 dakka falandı sanırım.
Doğumdan sonraki o hafiflik tarifsiz bişey.
Allahım en güzel şekilde sizlere de tattırsın.
Doğumu bekleyenlere tavsiyem:
Suni sanci almamak için evde doğal yolla getirin sancınızı.
Sancınız sıklaşmadan (4-5dk.ya bir) evden çıkmayın.
Benim gibi sabırsızsanız hastanede herşeyi bilmemenizde fayda var (açıklık, saatin kaç olduğu, nst.de sancınızın kaça vurduğu gibi)
Refakatçiniz sakin ve ağzı dualı olsun :)
Ve siz de bool bol dua edin. (Sancı hafifken İnşikak, meryem sureleri, ağırken de dileyin ne dilerseniz kabul olacak Allahın izniyle :) )
Benden şimdilik bu kadar :)
Bi süre giremeyebilirim.
Sütüm ve bebeğimin emmeye alışması için dualarınızı bekliyorum :)
Insallah sancim kendiliğinden gelir pazartesi saliya..Gelmese de nasip planli normal dogum (14 subat btd ile ayni) olur bizimkide..Denicem corek otlu bali da cnm tskler.,
Aynen bugun basladi benimde sag bacak agrim.. dr kanala yerlesiyor dedi... nezaman gelir ki bebislerimizBenimde fıtığım var sol bacağım tuttu iki gün şimdi kendiliğinden hafifledi ben fıtık sanıyordum meğer Bebek kanal yoluna başını dayadığından vurmuş
Hamilelik takvimi bitenler varmış canimSen daha bi bekle 4 günü kalanlar var burda
Cok sevindim canim mutlu mesut sağlıcakla büyütün kızınızı inşallah. Ne yaşadın diye sormaya korkuyorm en iyisi hiç bilmemekevet canım 3 şubatta sancılar başladı 5 şubatta kızımı kucağıma aldim
İşte o yüzden sen daha çok beklersinHamilelik takvimi bitenler varmış canimsıra beya uzun.
@ivo ya yine duygusallastum kiz .kucagima verdiler yazmışsın ya.cok güzel ya offffff .darisi bizlerin başına
Daha dogurmiyim zaten kiz erken daha malumİşte o yüzden sen daha çok beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?