Kızlar fikir istiyorum sizden. Bir kaçınız beni az buz tanıyor ve enfeksiyon dan ötürü zorlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyor . Daha yeni hastane odalarından kaçtım .
Şimdi dün 2 cm açıklığın çıktı . Sonrasında da psikolojik midir bilmem ama sancilarim başladı. Şu an da da var ama dayanılmayacak gibi değil ve de düzenli değil zaten.
Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum en fazla açılma genişlediği için oluyor . Doktorum da bu şekilde dedi .
Şimdi size sorum . Ben artık hem ruhen hem bedenen çok yıprandım . Psikolojim harbiden bozuldu . Sabahtan beri saçma sapan şeylere takılır oldum . Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.
Bunlar bitmezmis gibi birde eşim işten çıkarıldı kavga etmiş onunda morali bir öyle bozuk . Ve de sigortamiz heran kesilebilir .
37+6 haftalık hamileyim. Dogurursam problem olmaz bunu biliyorum. Bebegimde 3.080 Gr olmuş.
Açılmayı kendi kendine mı bırakayım yoksa doğal yöntemlerden faydalanarak açılmayı hizlandirayim mı akıl verin kızlar bana .
Zor durumdayım . Sigortamiz kesilirse devlet Hastanesi'nde bile belirli bir ücret isteniyor biliyorsunuz ve benim bunu karşılayacak gücüm yok.
Kendimide iyi hissetmiyorum zaten hem ruhen hem bedenen.
Bebeğime haksızlık etmiş olur müyüm acaba . Ne olur bana akıl verin