2017 Şubat Anneleri

10 şubatta RABBİMİN İZNİYLE kızımı kucağıma aldım, normal doğum oldu, sabah 8 de başlayıp 20 dk suni sancı verdiler, ve kestiler,saat 09:30 gibi kendi sancım tetiklendi,11:25 de ikinci ıkınma ile doğum gerçekleşti, sancı çekerken bebeğini kucağına almayı bekleyen tüm anne adayları için dua ettim, RABBİM bir avazda sizleri kurtarsın inşallah diye , bu ikinci doğumumdu ilkinde 8 saat suni sancı alarak doğum yapmıştım, ikinci daha kolay oluyormuş gerçekten, RABBİM hepinize benim gibi kolay bir doğum nasipetsin, dualarım sizinle

10 şubatta RABBİMİN İZNİYLE kızımı kucağıma aldım, normal doğum oldu, sabah 8 de başlayıp 20 dk suni sancı verdiler, ve kestiler,saat 09:30 gibi kendi sancım tetiklendi,11:25 de ikinci ıkınma ile doğum gerçekleşti, sancı çekerken bebeğini kucağına almayı bekleyen tüm anne adayları için dua ettim, RABBİM bir avazda sizleri kurtarsın inşallah diye , bu ikinci doğumumdu ilkinde 8 saat suni sancı alarak doğum yapmıştım, ikinci daha kolay oluyormuş gerçekten, RABBİM hepinize benim gibi kolay bir doğum nasipetsin, dualarım sizinle
Maşallah ne güzel,Allah analı babalı büyütsün. Allah razı olsun dualar için

kızlar yatisim yapıldı açılma yok ama hiç. 12 saat falan beklicez sancim gelmesini gelmezse suni sancı o da olmazsa sezaryen. antibiyotik yapıldı enfeksiyon olmasın diye. her ihtimale karşı bişey yiyip icmicem. suyum da tuvalete girecektim tam bişeyin aktigini hissettim acaba dedim tutamadım tuvalette de akmaya devam etti kan da geldi biraz. duşa girdim duşta da devam etti. Depend külot giydim. dün ilişki olmuştu sürece biraz katkısı olsun diye hurma ve pilatese de devam ben biraz ilişkiye bağladım su gelmesini ama bu benim yorumum. inşallah hayirlisiyla atlatiriz hepimiz bu süreci. şimdilik bu kadar.

kızlar yatisim yapıldı açılma yok ama hiç. 12 saat falan beklicez sancim gelmesini gelmezse suni sancı o da olmazsa sezaryen. antibiyotik yapıldı enfeksiyon olmasın diye. her ihtimale karşı bişey yiyip icmicem. suyum da tuvalete girecektim tam bişeyin aktigini hissettim acaba dedim tutamadım tuvalette de akmaya devam etti kan da geldi biraz. duşa girdim duşta da devam etti. Depend külot giydim. dün ilişki olmuştu sürece biraz katkısı olsun diye hurma ve pilatese de devam ben biraz ilişkiye bağladım su gelmesini ama bu benim yorumum. inşallah hayirlisiyla atlatiriz hepimiz bu süreci. şimdilik bu kadar.
Suyun tamamen geldiyse o kadar beklenmesi normal değil diye biliyordum ben.Allah yardımcın olsun açılman hemen olur inşallah sancıyı ayırt edebiliyorsun değilmi. Beklemek ne yorucuymuş:(

bn de ilk okurken ne güzel kisa sürede gerceklesmis diyordm ki ikinci doğum demissin bnm ilk olacak yine de kolaylik nasip olur insallah..bize de dua etmissin allah razi olsun..senin de bol bol sütun olur insallah

Maşallah cnm ay içim huzur doldu okuyunca benim de ikinci ve ilkinde 8 saatte doğum yapmıştım inş senin gibi deneyim yaşarım güle güle büyüt bebişini tebrikler bol sütlü gazsız günler olsun

bnm de midem fena bu gece ya bogazimi yakiyor resmen yediklerim. ishalim de geçmedi doktora soylemistm ama o ilaci kesmeyi onerdi halbuki kac aydr kullandigim kan ilacı. bi aksilk yoktur umarim ama kabizlik gibi ishal de tahris edio cildi sorun o makatta yirtilma su an hiç istemedigim şeylerden biri:110:o_O

bnm de midem fena bu gece ya bogazimi yakiyor resmen yediklerim. ishalim de geçmedi doktora soylemistm ama o ilaci kesmeyi onerdi halbuki kac aydr kullandigim kan ilacı. bi aksilk yoktur umarim ama kabizlik gibi ishal de tahris edio cildi sorun o makatta yirtilma su an hiç istemedigim şeylerden biri:110:o_O
Bugece bendede feci bi yanma ve bulantı var.. tam uykum geldi dalmak üzereyken bulantıya uyandım.. gaviscon içtim ve yatakta oturuyorum:işsiz:

İki yudumda süt iç soğuk geçici rahatlatıyor mideyi bende şimdi içtim uyumayı deniycem ishal bilmiyorum ama ben vitaminleri kestim kabuzlık çok fenaydı.. Doğal şeylerle kesilmiyor mu acaba muz patates lapa vs denesen

Bugece bendede feci bi yanma ve bulantı var.. tam uykum geldi dalmak üzereyken bulantıya uyandım.. gaviscon içtim ve yatakta oturuyorum:işsiz:
bn geçmiş aylarda hafif atlattim mide yanmasini ama son günlerde ara sira yokluo boyle sut icmistm gecmedi. bi parca kuru ekmek attm az once bastrsn diye.. bakalim ne kadar etki ederse..

İki yudumda süt iç soğuk geçici rahatlatıyor mideyi bende şimdi içtim uyumayı deniycem ishal bilmiyorum ama ben vitaminleri kestim kabuzlık çok fenaydı.. Doğal şeylerle kesilmiyor mu acaba muz patates lapa vs denesen
cok ciddiye almadm sanirm gecer nasil olsa diye ama bgn dank etti yarin denicem mutlaka cnm

bn geçmiş aylarda hafif atlattim mide yanmasini ama son günlerde ara sira yokluo boyle sut icmistm gecmedi. bi parca kuru ekmek attm az once bastrsn diye.. bakalim ne kadar etki ederse..
Aynı bnmde.. ekmek yedin ama hamurlu şeyler daha çok yakar beni.. gaviscon içseydin.. bnmde etki etmezse ayva yicem o da iyi gelio bana.. buarada oğluş da uyandı maşallah pek bi hareketli ama bazı hareketleri hem canımı yakıo hem sanki eli kolu alttan çıkcakmış gibi hissediyorum sende de oluyormu?

Canım benimde sigortam yok devlet ücret almadan doğumu karşılıyor çünkü analık sigortamız oluyor gebe kaldığımız andan itibaren bunun yanında ultrason yanılabilir bence bekle kendisi gelişimini tamamlayınca gelsin benimde senden farkım yok eşimde bende atama bekliyoruz sigortamız yok ve henüz 22 yaşındayım herşey o kadar çok ürkütmeye başladı ki beni bir iki damla kan gelmiş hastaneye gitmeye korkuyorum her açılma var mı diye baktıklarında salya sümük ağlıyorum vajinısmus sorunum var kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Allah yardımcımız olsun
Kızlar fikir istiyorum sizden. Bir kaçınız beni az buz tanıyor ve enfeksiyon dan ötürü zorlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyor . Daha yeni hastane odalarından kaçtım . :110:

Şimdi dün 2 cm açıklığın çıktı . Sonrasında da psikolojik midir bilmem ama sancilarim başladı. Şu an da da var ama dayanılmayacak gibi değil ve de düzenli değil zaten.

Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum en fazla açılma genişlediği için oluyor . Doktorum da bu şekilde dedi .

Şimdi size sorum . Ben artık hem ruhen hem bedenen çok yıprandım . Psikolojim harbiden bozuldu . Sabahtan beri saçma sapan şeylere takılır oldum . Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.

Bunlar bitmezmis gibi birde eşim işten çıkarıldı kavga etmiş onunda morali bir öyle bozuk . Ve de sigortamiz heran kesilebilir .:110:

37+6 haftalık hamileyim. Dogurursam problem olmaz bunu biliyorum. Bebegimde 3.080 Gr olmuş.

Açılmayı kendi kendine mı bırakayım yoksa doğal yöntemlerden faydalanarak açılmayı hizlandirayim mı akıl verin kızlar bana .

Zor durumdayım . Sigortamiz kesilirse devlet Hastanesi'nde bile belirli bir ücret isteniyor biliyorsunuz ve benim bunu karşılayacak gücüm yok.

Kendimide iyi hissetmiyorum zaten hem ruhen hem bedenen.

Bebeğime haksızlık etmiş olur müyüm acaba . Ne olur bana akıl verin :KK43:
d

Canım ishalin geçmedi mi? Bana serum takılınca düzeldim bi serum taktır istersen makatım perişan olmuştu

Bugün saat 12de genel anesteziyle doğum yaptım( tansiyondan dolyı genel oldum) agrım oldu tabi ama iğneden sonra kendime geldim, 5saat sonra yürüdüm wc ye cıktım yemek yedim.
Bebegime 1900en fazla denildi 3250 gr doğdu. Meme veriyorum sütüm az ama insallah emdikce coğalacak, ayılma dürecinde mama verilmiş bu arada ac beklememiş biberonla mamada almış tım
Göğüslerime sarmısak sürdüm her odaya giren böğürdü ama bebek emdi sorun olmadı
Doğum yapanların gözü aydın yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum

Tekrar gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı hayırlısıyla bizlere olsun
Harika bi doğumun olmuş canım hadı atlattın sende benim gibi darısı diğer heyecanla bekleyen annelerimize olsun. Tavsiyelerini cok yerinde buldum gercekten hemen gitmeyin hastanede beklemek zor oluyo nst filan takıyorlar uzanıyon yatakta evde oyalanırken ağrıyı gecıstırıyosun resmen ben hastaneye gittiğimde 4cm Dı açılmam
Çok kilot alın yanınıza normal ped alın uzun kanatlı olandan 2hasta bezınden sonra normal pede gelebilceksınız hastanesi cok terletıyoor koca bez cok sıkıcı
Sancı cekerken yanınızdaki gelecek kisiyi dikkat anlayışlı sıze alınmayan sancı anınızda dua eden sessiz biri olsun hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin rabbım

Harika bi doğumun olmuş canım hadı atlattın sende benim gibi darısı diğer heyecanla bekleyen annelerimize olsun. Tavsiyelerini cok yerinde buldum gercekten hemen gitmeyin hastanede beklemek zor oluyo nst filan takıyorlar uzanıyon yatakta evde oyalanırken ağrıyı gecıstırıyosun resmen ben hastaneye gittiğimde 4cm Dı açılmam
Çok kilot alın yanınıza normal ped alın uzun kanatlı olandan 2hasta bezınden sonra normal pede gelebilceksınız hastanesi cok terletıyoor koca bez cok sıkıcı
Sancı cekerken yanınızdaki gelecek kisiyi dikkat anlayışlı sıze alınmayan sancı anınızda dua eden sessiz biri olsun hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin rabbım
Canım hatlar karıştı herhalde ben hala doğuramadım maalesef,Allah söyletti inşallah kolay olur doğumum şu saate kadar uyuyamadım

Back
X