- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Böyle deyip alsaydın
Utanıyorum yazmaya ama rahimi yumuşatıyor ilişki birkez ikna ettim ertesi gün dr yumuşacık çok beklemezsiniz vs dedi oğlumda da ilişki işe yaramıştı
Normal tuz oranimi hiç kismadim şimdiye kadar aşırı tuzlu yemem zaten ama çok az da yiyemem normal ayarda yedim hep şişme olmadı çok şükür şu son bi haftadır ayaklarım bi anda şişti ama çok ayakta fln kaldım o da tuzlu dan değildi sanırım bugün biraz indikizlar son haftalarda bile tuzlulara devam edip sismeyen var mi ?
Ben şişmedim cnm. Toplamda 7 kilo aldım ve sadece göbek...kizlar son haftalarda bile tuzlulara devam edip sismeyen var mi ?
Aynen bende yüZsüzlük ediyorum ama son 2 hafta olmasın diyor . Normal Doğum için istiyorum dedemde Yok diyor. İkna ederdimyaaaa neyse.. genital ağrılardan aslında bende istemiyorum . Oda bu ağrıların farkındaBem yuzsuzluk yapip istedim yine vermedi adam ya :)
Aynen bende yüZsüzlük ediyorum ama son 2 hafta olmasın diyor . Normal Doğum için istiyorum dedemde Yok diyor. İkna ederdimyaaaa neyse.. genital ağrılardan aslında bende istemiyorum . Oda bu ağrıların farkında
Bizde memnun değiliz ki ne yapalım çok hevesli değilizIkna olmuyor ki benimki
Bizde memnun değiliz ki ne yapalım çok hevesli değilizbayanlar olarak kastettim
Biliyorum bende duymuştum ama işte gelde kocaya anlat:) zarar vereceklerini falan düşünüp kaçıyorlarUtanıyorum yazmaya ama rahimi yumuşatıyor ilişki birkez ikna ettim ertesi gün dr yumuşacık çok beklemezsiniz vs dedi oğlumda da ilişki işe yaramıştı
Biliyorum bende duymuştum ama işte gelde kocaya anlat:) zarar vereceklerini falan düşünüp kaçıyorlar
erken diyolar ama son haftaya kalıp ta iyice strese girmek istmiyom yabn de sabirsizlaniom gecen hafta sacilar vardi en azından aksamlari bu ara onlar da yok o sebeplen doğum modundan ciktm bn de bi kac gün daha gecsin de sonra yine sabirsizlanirim
Ay valla ya doğumu kolaylaştırır hızlandırır diyom hurma ye hurma haftaya olur diyo bana uyuz oldum ya acaba bebekten mi çekiniyolar duymuştum öyle birşey tuhaf hissediyolarmış kendileriniBenim eşimde normalde yapışır şimdi kaçıyor patlatasım geliyor suratına:))
Bide espri yapıp kadınlar gibi ay başım ağrıyor diyip yatıyor
Benimkiyle aynı kafada sanırım adam resmen hamile olduğumu öğrendi uzaklaştı ya çok sinirim bozuldu :) şimdi hele hepten uzaklaştı. Yok normal doğum için de kolaylık olurdu belkide açılmalarımız bu yüzden olmuyiBizde 9 ayda 2 kere oldu sadece :) ikna olmaz yani :)
Benimkiyle aynı kafada sanırım adam resmen hamile olduğumu öğrendi uzaklaştı ya çok sinirim bozuldu :) şimdi hele hepten uzaklaştı. Yok normal doğum için de kolaylık olurdu belkide açılmalarımız bu yüzden olmuyi
Şeytan diyo doğumdan sonra da bu sefer biz uzak duralım görsünler Yapanlar nasıl yapıyo acaba allahm ya. Doğumum bi zor olaun da ozaman zindan edicem ona hayatı:))Aynen oyle canim benimkide. Normal dogum icin yapiliyormus falan dedim gecen. Suni sanci niye var o zaman diyo :)
Bende öyle diyorum doğumdan sonra görüşürüz diyorum:) gün olur devran döner zalım:))Şeytan diyo doğumdan sonra da bu sefer biz uzak duralım görsünler Yapanlar nasıl yapıyo acaba allahm ya. Doğumum bi zor olaun da ozaman zindan edicem ona hayatı:))
Birde ben :)))) annem çarşamba memleketten gelicek diye resmen doğmasın diye dua ediyorumYaa kizlar sanirim burada dogum bi an once olsun demeyen bir ben varim. Dogsun diye de hic cabalamiyorum :)
Aynen canım bugünün yarımı da var bizde çok meraklısı değiliz ama doğumu kolaylaştırıyormuş gerçektenBende öyle diyorum doğumdan sonra görüşürüz diyorum:) gün olur devran döner zalım:))
Şeytan diyo doğumdan sonra da bu sefer biz uzak duralım görsünler Yapanlar nasıl yapıyo acaba allahm ya. Doğumum bi zor olaun da ozaman zindan edicem ona hayatı:))
Şeytan diyo doğumdan sonra da bu sefer biz uzak duralım görsünler Yapanlar nasıl yapıyo acaba allahm ya. Doğumum bi zor olaun da ozaman zindan edicem ona hayatı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?