2017 Şubat Anneleri

kizlar son haftalarda bile tuzlulara devam edip sismeyen var mi ?
Normal tuz oranimi hiç kismadim şimdiye kadar aşırı tuzlu yemem zaten ama çok az da yiyemem normal ayarda yedim hep şişme olmadı çok şükür şu son bi haftadır ayaklarım bi anda şişti ama çok ayakta fln kaldım o da tuzlu dan değildi sanırım bugün biraz indi

Bizde 9 ayda 2 kere oldu sadece :) ikna olmaz yani :)

Benim eşimde normalde yapışır şimdi kaçıyor patlatasım geliyor suratına:))
Bide espri yapıp kadınlar gibi ay başım ağrıyor diyip yatıyor
Ay valla ya doğumu kolaylaştırır hızlandırır diyom hurma ye hurma haftaya olur diyo bana uyuz oldum ya acaba bebekten mi çekiniyolar duymuştum öyle birşey tuhaf hissediyolarmış kendilerini

Aynen oyle canim benimkide. Normal dogum icin yapiliyormus falan dedim gecen. Suni sanci niye var o zaman diyo :)

Aynen oyle canim benimkide. Normal dogum icin yapiliyormus falan dedim gecen. Suni sanci niye var o zaman diyo :)
Şeytan diyo doğumdan sonra da bu sefer biz uzak duralım görsünler Yapanlar nasıl yapıyo acaba allahm ya. Doğumum bi zor olaun da ozaman zindan edicem ona hayatı:))

Şeytan diyo doğumdan sonra da bu sefer biz uzak duralım görsünler Yapanlar nasıl yapıyo acaba allahm ya. Doğumum bi zor olaun da ozaman zindan edicem ona hayatı:))

Canim dogumu sadece buna baglama bosver. Zor olacaksa da olacak kolay olacaksa zaten kolay olur :)

Dogumdan sonra benekle ilgilenmekten yorgun duscez zaten olmayacak ikna etmeye calissinlar bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…