sizin sancı yazılarını okuyunca şöyle karnım ağrıyor gibi hissettim kızlar:)) ne garip ya hamilelik nasıl bir duyguydu hemen unuttum ve özledim ben.
şu an bebişim yanımda yatıyor, ilk defa bilgisayarı alabildim herhalde. 11 günü doldurduk, bugün ailecek başbaşa ilk pazarımızdı gece annemi evine gönderdik. 24 saattir beraberiz gece uykusuzluk zorladı ama ışıığı vs hiç açmıyorum geceleri, şimdiden etkisi olur mu sanmıyorum ama şükürler olsun uyudu. gece 3ten 5.30a kadar gaz sancısı çektik. bugün de 3 kere gazlandı. yarım saat bas bas bağırıyor ve siz hiçbir şey yapamıyorsunuz.
çok ama çok erken değil mi gaz için çok üzülüyorum. bunu yaşayan başka kimse yok mu?
Aminn.. tez zamanda bizlerde kucaklayalım inşallah.Doğum yapan anneler ,hayırlı olsun.
Güle güle büyütün kuzucukları.
Beklemede olanlara bol sabır ve kolaylıklar diliyorum. Biliyorum zor ama bol bol dinlenmeye çalışın..
Emziren annelere de bol sütler diliyorum :)
Midem berbat oturdum ağlıyorum çocuk gibi mahvetti beni karnım aç bişey yemeye korkuyom iki gündür bitirdi beniNe oldu??
Yazamadım Can'ın sıkılmasın diye Can'ım ama duamdasın büyük oğlumla yaşıt amcamın kızı 1200 doğdu hem böbrek heö bağırsk operasyonu geçirdi maşallah atlattı hepsini Rabbim dermansız dert vermesin hepimizinkine inş miniğin kolaylıkla atlatırKızlar kayınvalidem ve görümcem geldiler geçen hafta. Malum hastanelere git gel perişan oluyordu büyük oğlum.
Saolsunlar baya yardım oldu bana gelmeleri.
En azından evde sıcak yemek oluyor. Oğlumla ilgileniliyor ve ben de küçüğe odaklanabiliyorum.
Emzirirken okuyorum sizleri ama cvp yazmaya fırsatım olmuyor..
Doğum yapan anneler ,hayırlı olsun.
Güle güle büyütün kuzucukları.
Beklemede olanlara bol sabır ve kolaylıklar diliyorum. Biliyorum zor ama bol bol dinlenmeye çalışın..
Emziren annelere de bol sütler diliyorum :)
Aynı senin gibiyim kalktım dik oturdum bir kaç yudum süt ile su içtim. Uzanma otur en azından hafifleyene kadar. Boğazım yanıyor artık yemek yerken tahriş olmuş hepMidem berbat oturdum ağlıyorum çocuk gibi mahvetti beni karnım aç bişey yemeye korkuyom iki gündür bitirdi beni
Kuzum herşeyi yapıyorum ama iki gündür bana misin demiyo iyice arttı arada geçiyordu yineAynı senin gibiyim kalktım dik oturdum bir kaç yudum süt ile su içtim. Uzanma otur en azından hafifleyene kadar. Boğazım yanıyor artık yemek yerken tahriş olmuş hep
Son günler diyip dayanacağız artık napalım
Benim baştan beri vardı ama şu son günler dediğin gibi dayanılmaz bir hal aldı aynı şekilde. Elma yiyorum yada muz onlarda iyi geliyor biraz üstünede su geçirmesede bir nebze rahatlatıyor. Geçecek bebişler hayırlısıyla doğunca kendimizi öyle avutmamız lazım:)Kuzum herşeyi yapıyorum ama iki gündür bana misin demiyo iyice arttı arada geçiyordu yineama dünden beri süt dik oturmak yatarken yüksek yatmak maden suyu surup hiçbirşey etki etmiyor diyorum ya acim ama sanki ekmek bile dokunuyor çok kötü oldum dermanim kalmadı resmen
Benimde vardı ama yedigime dikkat edince yada şurup fln icince geçiyordu biraz yada bi kaç gün arayla fln oluyodu ama bu kadar değildi iki gündür çok şiddetliBenim baştan beri vardı ama şu son günler dediğin gibi dayanılmaz bir hal aldı aynı şekilde. Elma yiyorum yada muz onlarda iyi geliyor biraz üstünede su geçirmesede bir nebze rahatlatıyor. Geçecek bebişler hayırlısıyla doğunca kendimizi öyle avutmamız lazım:)
gozun aydin cnm bebegine kavusmussun.. aslinda senin günün var gözüküyor daha gunu gelmeden de kakasini yapabilio muymus??bn hep gunu gecnce oluor saniyodum..A Alyasenatereyagli ekmek derandiren tesekkurler kizlar, daha iyiyiz. Dogum hikayem kisaca:
Evde sancilarim basadi ama ben emin olana kadar cok hizlandi (benim 2. Dogumdu o yuzden cabuk olmasi normal tabi)
Hastaneye geldigimde 7 cm aciklik vardi, doktorum geldi suyumu patlatti ama maalesef bebek baya kaka yapmisti.
Sonra acilen dogumhaneye aldilar beni baska saglik problemleri yuzunden normal dogum yapamadim ve sezaryene alindim.
Benim oglan da zaten 4 kg olmus, kaka yuttugu icin yogun bakimda kaldi bi kac gun. Sonra da sekeri dustu.
Simdi ikimiz de iyiyiz cok sukur. Dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun, bekleyenlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Valla ben de oyle saniyordum ama baya baya yesil kaka doluydu suyu. Neden boyle oldugunu da bilmiyorum acikcasigozun aydin cnm bebegine kavusmussun.. aslinda senin günün var gözüküyor daha gunu gelmeden de kakasini yapabilio muymus??bn hep gunu gecnce oluor saniyodum..
Can'ım ya çok sevindim iyi olmanıza tebrik ederim tekrar gözüm korktu ikincilerde açılma çok hızlı oluyor o Zaman evde pek beklemeyeyim bende o Zaman. Sağ salim olsunlarda Nasıl olursa olsunlar bebeğin iyi olma durumuna çok sevindim kavulmuşmanıza daA Alyasenatereyagli ekmek derandiren tesekkurler kizlar, daha iyiyiz. Dogum hikayem kisaca:
Evde sancilarim basadi ama ben emin olana kadar cok hizlandi (benim 2. Dogumdu o yuzden cabuk olmasi normal tabi)
Hastaneye geldigimde 7 cm aciklik vardi, doktorum geldi suyumu patlatti ama maalesef bebek baya kaka yapmisti.
Sonra acilen dogumhaneye aldilar beni baska saglik problemleri yuzunden normal dogum yapamadim ve sezaryene alindim.
Benim oglan da zaten 4 kg olmus, kaka yuttugu icin yogun bakimda kaldi bi kac gun. Sonra da sekeri dustu.
Simdi ikimiz de iyiyiz cok sukur. Dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun, bekleyenlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Sagol canim, darisi saglikla basina. Evde gaz sancisi gibiydi, ben de agir agir dolaniyordum sonra bir anda basladi her sey. O yuzden sen en ufak suphede git benceCan'ım ya çok sevindim iyi olmanıza tebrik ederim tekrar gözüm korktu ikincilerde açılma çok hızlı oluyor o Zaman evde pek beklemeyeyim bende o Zaman. Sağ salim olsunlarda Nasıl olursa olsunlar bebeğin iyi olma durumuna çok sevindim kavulmuşmanıza da
Hadi gözün aydın sonunda doğuruyosun inşaallah. Çooook kolay bir doğum olsun. Doğumun başlarda Bizede dua et olurmuKızlar kanamali bi şekilde akıntı geldi şimdi baya geldi hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?