- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Bendede epeydir yoktu 1 haftadır arttı.. akıntı ve mide yanması herhalde hamileliğin son demlerinde olduğumuzu gösteriyormide yanmalariiiiii doğum mu yaklasiyor ne
Evet cnm tahmin ettiğin gibi. Ablam okula giden yeğenlerimle rahat gelsin diye öyle istiyorum . P.teside kv ve kp gelcek. Onlar gelmeden bitsin istiyorum Doğum olayı..eee hadi inşallah o zaman .. cuma bnm icime de dogmuo degil yani mubarek gun ertesi gün de tatil yakinlarimiza da iyi olur
Bu arada dogum yapan arkadaslar e vde yakininizda kimler var bilmiyorum ama benimkiler benden cok lohusa psikolojisinde oldular hic anlayis yok tek kalmak daha az verirdi galiba psikolojime.hic anlayis yok.binc yok
Hayrli gunler kizlar bende dogurdum sukur dun oglen saat 12 dekucagima aldim kizimi normal dogumla.rabbim isteyen herkese norml dogumu nasip etsin sanci ani gercekten cok zor ama sonrasi cok rahat.biraz bebgn kilosu az 2600 dogdu bugun ciktik hastanedn ama sarilik icin tekrar kontrole gidicez ins yukselmez dua edin teyzeleri olur mu.eger norml dogum hakkinda sormak istediginiz birsey olursa seve seve yardimci olurum.rabbim kolaylik versin hepimize ins
Kizlar elif dogum yapti cok sukur sahsende tanidigim icin kendi ve esini ben cok duygulandim haberini beklerken saat 12 ye gelirken 8 cm acikligi vardi muhtemelen saat 13.30 gibi kavustu kuzusuna bayagi sanci cekmis bayagi da yorgun dusmus..Rabbim anali babali buyutsun..Darisi biz bekleyenlere olsun..Rabbim kolay gecitten gecirsin hepimizi de..
mide yanmalariiiiii doğum mu yaklasiyor ne
Maşallah ne güzel geçtiKizlar elif dogum yapti cok sukur sahsende tanidigim icin kendi ve esini ben cok duygulandim haberini beklerken saat 12 ye gelirken 8 cm acikligi vardi muhtemelen saat 13.30 gibi kavustu kuzusuna bayagi sanci cekmis bayagi da yorgun dusmus..Rabbim anali babali buyutsun..Darisi biz bekleyenlere olsun..Rabbim kolay gecitten gecirsin hepimizi de..
evet bnm de gebelikte cok az olmustu mide yanmasi bu ara aksama dogru başlıyor yanmalarBendede epeydir yoktu 1 haftadır arttı.. akıntı ve mide yanması herhalde hamileliğin son demlerinde olduğumuzu gösteriyor
gelsinler de artık mide bulantisi da cekeriz son son sorun değilBugün arkadaşla konuştum mide bulantısı da olur dedi sevinelim mi üzülelim mi
Sen sancı hissediyor musun ya da karnın sert mi canım?
Mesela ben günlerdir sancı hissediyorum ama nst de ancak 20 çıkıyornst ler mi bozuk yoksa ben hassas mıyım
Saollasin cnm darisi bekleyenlere.benim zaten 2 haftadir sancilarim ve akintim iyce artmisti.tam 38.haftama girdigim gun dogum yaptim.ozetle dogum hikayemi anlatayim size.aksam 5gibi sancim baadi ara ara ama yine yalnci gecer zannettim ama gecmedi bekledim gece 2 gibi 7 dk ya filn dusstu ama dayanilmicak gibi degl hastaneye gittik esimle nst ye bagladlr hic sanci cikmadi muayene etti bi parmk dedi normaldede 3 gun onceki muayende ayniydi.eve git sancin artinca gel dedi dr bnde tmm dedm tam egildm ayakkabimi giyerkn bide baktim suyum geli tabi bn sok oldum cunku ilk dogumumda hic suyum gelmemisti hmn yatisimi yaptilar tabi sancim devm ama yine dayanilcak gibi saat 5den sonra oyle arttiki artik bn ciglik cigliga tabi esimde yanimda hep sanciyi beraber cektik annmler yetisemedilr bni yanliz birakmak istemedi saolsun onun gucu yetti bna cok zorlandm bi kac saat sonra aciklik 2 cm olmus dedi ama bn tabi cok uzldm daha cok bekliyordum devm ettm sanci ckmeye artik doguramicam dedim mahvoldum saat 9 gibi ackligm 6 cm oldgnu duyunca biraz gucm artti de elyle biraz mudahale etti aciklgn artsn diye cok cnm yndi ama cok fydasi oldu saat 12de dogurdum 8 cm dn sonrasi 1 saatde 10 cm oldu hemn ama cok sukur hic kesi yapmadi dr 3 dikisim var oda ctlak oldu enfeksiyn olmasn diye atti smdi cok rahtm hic dgm yapmamsm gibiyim sukur.hic suni sanci vermediler kndi sancimla dogurdm.sanci aninda sakin bagrmyn tk hatm.oldu gucumu bsa kullandim bide dr ikin deynce cok guzel ikinin inanki hmn gecip gidio bituo hersey.sancim baslynca hurma yedim bi kac bardak paptya ictim bjde zeytinyagi surdum vajinann icine esnk olmasi dikis olmamasini sgladi mutlaka yapn doguma kadr.hic korkmayn hersey inanki gecip gidio guclu olun.hep dua ettm o an.birde bnm mucizm oldu cunku belki hatarsiniz rubellam supeli poztfti cok fazla risk vardi cok sukr hic bisey yok kizmda sapasaglam Allahn izniyle.biraz uzun oldu hakkinzi helal edin..gözün aydın insallah yukselmez sariligi annesi. dogumun kacinci haftada gerçekleşti sancı su nişan hangisi geldi önce sanci getrmek için neler yaptin musait olunca yazarsan seviniriz
Birde kizlar karnim oyke sertlesyoduki anlatmm oyuzdn agrm artti eger kasilmanz varsa ihmal etmeyin sertlesen karin cok onemliSaollasin cnm darisi bekleyenlere.benim zaten 2 haftadir sancilarim ve akintim iyce artmisti.tam 38.haftama girdigim gun dogum yaptim.ozetle dogum hikayemi anlatayim size.aksam 5gibi sancim baadi ara ara ama yine yalnci gecer zannettim ama gecmedi bekledim gece 2 gibi 7 dk ya filn dusstu ama dayanilmicak gibi degl hastaneye gittik esimle nst ye bagladlr hic sanci cikmadi muayene etti bi parmk dedi normaldede 3 gun onceki muayende ayniydi.eve git sancin artinca gel dedi dr bnde tmm dedm tam egildm ayakkabimi giyerkn bide baktim suyum geli tabi bn sok oldum cunku ilk dogumumda hic suyum gelmemisti hmn yatisimi yaptilar tabi sancim devm ama yine dayanilcak gibi saat 5den sonra oyle arttiki artik bn ciglik cigliga tabi esimde yanimda hep sanciyi beraber cektik annmler yetisemedilr bni yanliz birakmak istemedi saolsun onun gucu yetti bna cok zorlandm bi kac saat sonra aciklik 2 cm olmus dedi ama bn tabi cok uzldm daha cok bekliyordum devm ettm sanci ckmeye artik doguramicam dedim mahvoldum saat 9 gibi ackligm 6 cm oldgnu duyunca biraz gucm artti de elyle biraz mudahale etti aciklgn artsn diye cok cnm yndi ama cok fydasi oldu saat 12de dogurdum 8 cm dn sonrasi 1 saatde 10 cm oldu hemn ama cok sukur hic kesi yapmadi dr 3 dikisim var oda ctlak oldu enfeksiyn olmasn diye atti smdi cok rahtm hic dgm yapmamsm gibiyim sukur.hic suni sanci vermediler kndi sancimla dogurdm.sanci aninda sakin bagrmyn tk hatm.oldu gucumu bsa kullandim bide dr ikin deynce cok guzel ikinin inanki hmn gecip gidio bituo hersey.sancim baslynca hurma yedim bi kac bardak paptya ictim bjde zeytinyagi surdum vajinann icine esnk olmasi dikis olmamasini sgladi mutlaka yapn doguma kadr.hic korkmayn hersey inanki gecip gidio guclu olun.hep dua ettm o an.birde bnm mucizm oldu cunku belki hatarsiniz rubellam supeli poztfti cok fazla risk vardi cok sukr hic bisey yok kizmda sapasaglam Allahn izniyle.biraz uzun oldu hakkinzi helal edin..
Gözünaydın,Allah analı babalı büyütsün. Doğum sancısı nasıl başladı peki yani ayırt edilebiliyor dimi yalancı sancıdanSaollasin cnm darisi bekleyenlere.benim zaten 2 haftadir sancilarim ve akintim iyce artmisti.tam 38.haftama girdigim gun dogum yaptim.ozetle dogum hikayemi anlatayim size.aksam 5gibi sancim baadi ara ara ama yine yalnci gecer zannettim ama gecmedi bekledim gece 2 gibi 7 dk ya filn dusstu ama dayanilmicak gibi degl hastaneye gittik esimle nst ye bagladlr hic sanci cikmadi muayene etti bi parmk dedi normaldede 3 gun onceki muayende ayniydi.eve git sancin artinca gel dedi dr bnde tmm dedm tam egildm ayakkabimi giyerkn bide baktim suyum geli tabi bn sok oldum cunku ilk dogumumda hic suyum gelmemisti hmn yatisimi yaptilar tabi sancim devm ama yine dayanilcak gibi saat 5den sonra oyle arttiki artik bn ciglik cigliga tabi esimde yanimda hep sanciyi beraber cektik annmler yetisemedilr bni yanliz birakmak istemedi saolsun onun gucu yetti bna cok zorlandm bi kac saat sonra aciklik 2 cm olmus dedi ama bn tabi cok uzldm daha cok bekliyordum devm ettm sanci ckmeye artik doguramicam dedim mahvoldum saat 9 gibi ackligm 6 cm oldgnu duyunca biraz gucm artti de elyle biraz mudahale etti aciklgn artsn diye cok cnm yndi ama cok fydasi oldu saat 12de dogurdum 8 cm dn sonrasi 1 saatde 10 cm oldu hemn ama cok sukur hic kesi yapmadi dr 3 dikisim var oda ctlak oldu enfeksiyn olmasn diye atti smdi cok rahtm hic dgm yapmamsm gibiyim sukur.hic suni sanci vermediler kndi sancimla dogurdm.sanci aninda sakin bagrmyn tk hatm.oldu gucumu bsa kullandim bide dr ikin deynce cok guzel ikinin inanki hmn gecip gidio bituo hersey.sancim baslynca hurma yedim bi kac bardak paptya ictim bjde zeytinyagi surdum vajinann icine esnk olmasi dikis olmamasini sgladi mutlaka yapn doguma kadr.hic korkmayn hersey inanki gecip gidio guclu olun.hep dua ettm o an.birde bnm mucizm oldu cunku belki hatarsiniz rubellam supeli poztfti cok fazla risk vardi cok sukr hic bisey yok kizmda sapasaglam Allahn izniyle.biraz uzun oldu hakkinzi helal edin..
Gözünaydın,Allah analı babalı büyütsün. Doğum sancısı nasıl başladı peki yani ayırt edilebiliyor dimi yalancı sancıdanSaollasin cnm darisi bekleyenlere.benim zaten 2 haftadir sancilarim ve akintim iyce artmisti.tam 38.haftama girdigim gun dogum yaptim.ozetle dogum hikayemi anlatayim size.aksam 5gibi sancim baadi ara ara ama yine yalnci gecer zannettim ama gecmedi bekledim gece 2 gibi 7 dk ya filn dusstu ama dayanilmicak gibi degl hastaneye gittik esimle nst ye bagladlr hic sanci cikmadi muayene etti bi parmk dedi normaldede 3 gun onceki muayende ayniydi.eve git sancin artinca gel dedi dr bnde tmm dedm tam egildm ayakkabimi giyerkn bide baktim suyum geli tabi bn sok oldum cunku ilk dogumumda hic suyum gelmemisti hmn yatisimi yaptilar tabi sancim devm ama yine dayanilcak gibi saat 5den sonra oyle arttiki artik bn ciglik cigliga tabi esimde yanimda hep sanciyi beraber cektik annmler yetisemedilr bni yanliz birakmak istemedi saolsun onun gucu yetti bna cok zorlandm bi kac saat sonra aciklik 2 cm olmus dedi ama bn tabi cok uzldm daha cok bekliyordum devm ettm sanci ckmeye artik doguramicam dedim mahvoldum saat 9 gibi ackligm 6 cm oldgnu duyunca biraz gucm artti de elyle biraz mudahale etti aciklgn artsn diye cok cnm yndi ama cok fydasi oldu saat 12de dogurdum 8 cm dn sonrasi 1 saatde 10 cm oldu hemn ama cok sukur hic kesi yapmadi dr 3 dikisim var oda ctlak oldu enfeksiyn olmasn diye atti smdi cok rahtm hic dgm yapmamsm gibiyim sukur.hic suni sanci vermediler kndi sancimla dogurdm.sanci aninda sakin bagrmyn tk hatm.oldu gucumu bsa kullandim bide dr ikin deynce cok guzel ikinin inanki hmn gecip gidio bituo hersey.sancim baslynca hurma yedim bi kac bardak paptya ictim bjde zeytinyagi surdum vajinann icine esnk olmasi dikis olmamasini sgladi mutlaka yapn doguma kadr.hic korkmayn hersey inanki gecip gidio guclu olun.hep dua ettm o an.birde bnm mucizm oldu cunku belki hatarsiniz rubellam supeli poztfti cok fazla risk vardi cok sukr hic bisey yok kizmda sapasaglam Allahn izniyle.biraz uzun oldu hakkinzi helal edin..
sorum arada kaynamasın kızlar .. bilgisi olan vardır belkiKızlar çalışanlar için bişey sormak istiuorum. Daha önce sordummu hatırlamıyorum . Çalışanlar için Doğum ücreti parça parça her ay alınabiliyormuş. İşveren raporu Doğum izni bitiminde değilde; sisteme parça parça girerse maaaş gibi bu dönemde alınabiliyormuş. Sizde duydunuzmu? Benim muhasebeci mevzuata bakıcam dedi ama dönmüyor . Bende göremedim bir türlü? Bilen yardımcı olursa sevinirim ..
Ocak annelerinede sor istersen,doğum yaptılar çalışanlar bilir belkisorum arada kaynamasın kızlar .. bilgisi olan vardır belki
Aa açılabiliyor demek çok teşekkürler cevap içinBenim de nst de birşey çıkmıyorgel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret
Benimkinde de bir tur dolanmıştı ama şimdi açılmış. O zaman Doktorum üzülme normal Doğuma engel değil boynunda 5 tur kordonla normal doğuran biliyorum dedi
peki sen daha onceden de suruyor muydun zeytinyagi bir kac kisiden daha duymuştum da baslasak mi simdidenSaollasin cnm darisi bekleyenlere.benim zaten 2 haftadir sancilarim ve akintim iyce artmisti.tam 38.haftama girdigim gun dogum yaptim.ozetle dogum hikayemi anlatayim size.aksam 5gibi sancim baadi ara ara ama yine yalnci gecer zannettim ama gecmedi bekledim gece 2 gibi 7 dk ya filn dusstu ama dayanilmicak gibi degl hastaneye gittik esimle nst ye bagladlr hic sanci cikmadi muayene etti bi parmk dedi normaldede 3 gun onceki muayende ayniydi.eve git sancin artinca gel dedi dr bnde tmm dedm tam egildm ayakkabimi giyerkn bide baktim suyum geli tabi bn sok oldum cunku ilk dogumumda hic suyum gelmemisti hmn yatisimi yaptilar tabi sancim devm ama yine dayanilcak gibi saat 5den sonra oyle arttiki artik bn ciglik cigliga tabi esimde yanimda hep sanciyi beraber cektik annmler yetisemedilr bni yanliz birakmak istemedi saolsun onun gucu yetti bna cok zorlandm bi kac saat sonra aciklik 2 cm olmus dedi ama bn tabi cok uzldm daha cok bekliyordum devm ettm sanci ckmeye artik doguramicam dedim mahvoldum saat 9 gibi ackligm 6 cm oldgnu duyunca biraz gucm artti de elyle biraz mudahale etti aciklgn artsn diye cok cnm yndi ama cok fydasi oldu saat 12de dogurdum 8 cm dn sonrasi 1 saatde 10 cm oldu hemn ama cok sukur hic kesi yapmadi dr 3 dikisim var oda ctlak oldu enfeksiyn olmasn diye atti smdi cok rahtm hic dgm yapmamsm gibiyim sukur.hic suni sanci vermediler kndi sancimla dogurdm.sanci aninda sakin bagrmyn tk hatm.oldu gucumu bsa kullandim bide dr ikin deynce cok guzel ikinin inanki hmn gecip gidio bituo hersey.sancim baslynca hurma yedim bi kac bardak paptya ictim bjde zeytinyagi surdum vajinann icine esnk olmasi dikis olmamasini sgladi mutlaka yapn doguma kadr.hic korkmayn hersey inanki gecip gidio guclu olun.hep dua ettm o an.birde bnm mucizm oldu cunku belki hatarsiniz rubellam supeli poztfti cok fazla risk vardi cok sukr hic bisey yok kizmda sapasaglam Allahn izniyle.biraz uzun oldu hakkinzi helal edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?