2017 Şubat Anneleri

Canim ilk dogumda da yasad ben maalesef sanssizim bu konuda.annem rahmetli belki o olsa daha farkli olurdu.sirf ilkinde normal dogumda yasadigim psikolojik baskidan bu sefer sezeryan istedimama dogum farkli da olsa benzer seyler yasadim muhtac olmak cok zor.parayla hastabakici tutsaydim keske diyorum kendi kendime.ne yapal herkesin imtihani fari farkli.tum dogum yapan arkadaslatrin Allah saglik uzun omur versin .sorunsuz lohusalik bol sut versin Rabbim.dogum yapacaklarada kolay dogum nasip etsin inşallah

Kizlar ya birsey soracagim. Az once tuvalete gittim. Peceteye acik sari papatya suyu gibi islaklik geldi. Ama camasirimda yok. Bir de antibiyotik kullaniyorum prospektusunde idrarda sarilik yaziyordu. Suyu gelipte dogum yapanlar daha tecrubelidirler bu konuda. Suyum mu geliyor acaba sizinti gbi

Canim ben suyu gelip de dogum yapanlardan biriyim normal degil sezeryan oldu ama benim suyum renksizdi ve sizinti olarak diildi su oldugunu anlamamak inkansizdi bildigin istemsizce birden bosaliyo antibiyotikten olabilir bence ama yine de doktorunu arayip sor bence Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

Sagol canim cevabin icin. Allah anali babali buyutsun bebegini. Sanirim antibiyotikten doktorumda suyun geldigini anlamaman imkansiz demisti. Aradim ama ulasamadim doktoruma.

Canım o bel ağrısı beni 2 gündür mahvetti ne yedirdi ne uyuttu ama ara ara şiddetlenen sabit bi ağrıydı sıcak su torbası beni rahatlattı bi dene istersen
Çok saolun kızlar hemen deneyeyim ama karnım da sürekli kasılıyor hemen sıcak su yapayım

Yahu kızlar benim karnıma kemik batar gibi oluyor sürekli kasılık haldeyim sizde de öyle mi yoksa sadece bana mı böyle oluyor . Bi doğurmayı beceremedim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…