Canim ilk dogumda da yasad ben maalesef sanssizim bu konuda.annem rahmetli belki o olsa daha farkli olurdu.sirf ilkinde normal dogumda yasadigim psikolojik baskidan bu sefer sezeryan istedimama dogum farkli da olsa benzer seyler yasadim muhtac olmak cok zor.parayla hastabakici tutsaydim keske diyorum kendi kendime.ne yapal herkesin imtihani fari farkli.tum dogum yapan arkadaslatrin Allah saglik uzun omur versin .sorunsuz lohusalik bol sut versin Rabbim.dogum yapacaklarada kolay dogum nasip etsin inşallahKıyamam ya sen duyma kimseyiemzircem sizden çekiniyorum de odaya kapan kimseyi de alma azıcık kafanı dinlersin benim hain planlarım bu yönde
Nasıl oldu Doğumun canım? Önce sancı mı geldi, kaç saat sürdü kesi ya da yırtık oldu mu müsait olunca yazar mısınbebeğine de acil şifalar inş yükselmez sarılığı
Teşekkür ederiz bu güzel haber içinçok sevindim inşallah güzelce dinlenir oğluşuyla hasret giderir
Canim ben suyu gelip de dogum yapanlardan biriyim normal degil sezeryan oldu ama benim suyum renksizdi ve sizinti olarak diildi su oldugunu anlamamak inkansizdi bildigin istemsizce birden bosaliyo antibiyotikten olabilir bence ama yine de doktorunu arayip sor bence Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahKizlar ya birsey soracagim. Az once tuvalete gittim. Peceteye acik sari papatya suyu gibi islaklik geldi. Ama camasirimda yok. Bir de antibiyotik kullaniyorum prospektusunde idrarda sarilik yaziyordu. Suyu gelipte dogum yapanlar daha tecrubelidirler bu konuda. Suyum mu geliyor acaba sizinti gbi
Canim ben suyu gelip de dogum yapanlardan biriyim normal degil sezeryan oldu ama benim suyum renksizdi ve sizinti olarak diildi su oldugunu anlamamak inkansizdi bildigin istemsizce birden bosaliyo antibiyotikten olabilir bence ama yine de doktorunu arayip sor bence Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Kızlar ara ara belime ağrı vuruyo kasılmalarda var düzensiz sancılar hadi hayırlısı bu gece sağ çıkarsak inşallah
Valla şuan resmen bıçak saplanıyo belimeKiz sen benden once doguracaksin sanirim :)
Sancım pek yok ama kasılma ve bel ağrısı fena cankm
Tamam canım belim gelaket ağtıyor bıçak saplanır gibi bakalım eşimde gece işe gidecek napıcamKasilma varmis canim. Bi de sanci belden girip karnina dogru gelirmis takip et bakalim kendini canim
Hay aklınla bin yaşa kız.. sağıl cnmOcak annelerinede sor istersen,doğum yaptılar çalışanlar bilir belki
Panik yapma cnm .. sancılar vs ilerlerse ararsın gelir hemen.. korkma sen..Tamam canım belim gelaket ağtıyor bıçak saplanır gibi bakalım eşimde gece işe gidecek napıcam
Tamam canım belim gelaket ağtıyor bıçak saplanır gibi bakalım eşimde gece işe gidecek napıcam
Sancım pek yok ama kasılma ve bel ağrısı fena cankm
Öyle bişey görmedim ben:)Kızlar ya benim kv çocuğu hiç yalnız biraktirmiyor kırkı çıkmadan bırakılmazmışsizde de var mı öyle bir durum
Rica ederimHay aklınla bin yaşa kız.. sağıl cnm
Çok saolun kızlar hemen deneyeyim ama karnım da sürekli kasılıyorCanım o bel ağrısı beni 2 gündür mahvetti ne yedirdi ne uyuttu ama ara ara şiddetlenen sabit bi ağrıydı sıcak su torbası beni rahatlattı bi dene istersen
Belime mi koyayım canım anlamadım adet ağrısı gibi sancım da oluyo sanki tuvalet ihtiyacı varmış gibiCanim sicak su lastigi faln koy belki usutmusundur
Karnına koyma sakın canım bebeği daraltırsın sıcakla beline koyÇok saolun kızlar hemen deneyeyim ama karnım da sürekli kasılıyorhemen sıcak su yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?