- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.290
- 158
A Alyasenatereyagli ekmek @derandiren tesekkurler kizlar, daha iyiyiz. Dogum hikayem kisaca:
Evde sancilarim basadi ama ben emin olana kadar cok hizlandi (benim 2. Dogumdu o yuzden cabuk olmasi normal tabi)
Hastaneye geldigimde 7 cm aciklik vardi, doktorum geldi suyumu patlatti ama maalesef bebek baya kaka yapmisti.
Sonra acilen dogumhaneye aldilar beni baska saglik problemleri yuzunden normal dogum yapamadim ve sezaryene alindim.
Benim oglan da zaten 4 kg olmus, kaka yuttugu icin yogun bakimda kaldi bi kac gun. Sonra da sekeri dustu.
Simdi ikimiz de iyiyiz cok sukur. Dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun, bekleyenlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Göğüs ağrısı mi dedi biri??? Ben isyanlardayım.sütüm var ama parçalamış beni kızım((((Benim daha ilk günden mahvoldu çünkü süt pek yok zavallım kuvvetli emmeye çalışıyor ama nafile ve canım çok acıyor emerken
Benim gibi olmuşsun.normal doğum mu yapacaksın ? Hurma ye bol bol. Bağdaş kurup oturBende varım doğurmayan takvim bitti ama 40+2 olduk
Bende 23 Şubat annesiyim Rabbim izin verirse :)Kızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek @renklerguzeldir A Alyasena @Egozz @Annelik_heyecani Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
turuncu bizde 8 günlük olduk iki gündür gurulduyor ve gaz sancısı çekiyor bebek yoğun bakım hemşiresi olan kız kardeşim gelince çıkarıyor ben annem her yolu denedik çıkmadı kızın gazı emzirirken ağzı acik etrafa aranıyor emmiyor bide bazen kip kırmızı oluyor sancidan annem 1cay kasigi peryavsan çayı veriyor acı o kıyamıyorum da
@Mutsuzperi27 canım başta biz de çıkaramıyorduk. şu an alıştım zamanla ilmine geçersiniz:) yine benden başka kimse çıkaramıyor evde mesela. bizim göbeğimiz yeni 10 günlükken düştü şimdi yüzüstü yatırıyorum o iyi geliyor galiba. ayağına da hafif sıcak su torbası tam değmiyor. ben de rezeneye başlayacağım. valla kimyonu sabah akşam 1 çay kaşığı yutuyorum. kocam kimyon kokulu karım benim diye sesleniyor artık. bir de sezeryan sonrası antibiyotik ve bağırsak ilaçları alıyordum onlar bugün bitti daha, dur bakalım fark olacak mıCanım her beslenme sonrası mutlaka gazını çıkarmaya çalışın. Emzirdikten sonra daha göğsünü bile kapatmadan hemen kaldır. Yani doyduğunu hissettiğin an hemen kaldır omuzuna ve belinden yukarı doğru çok yumuşak olmayacak şekilde sıvazla ,ardından pıt pıt bel bölgesine vur ritmik şekilde.
Bi müddet sonra alışınca daha rahat çıkarılıyor gazı.
Bu arada tavsiyem bebeğe su dahil hiç bir şey vermemen. Kimyon rezene gibi çayları sen günlük 3-4 bardak tüket.
Bebekler daha anne sütünü bile sindiremiyorlarken farklı bitkileri vermeyin derim.
canım sen doğum yaptın mı en son iyice sıkılmıştın:)Göğüs ağrısı mi dedi biri??? Ben isyanlardayım.sütüm var ama parçalamış beni kızım((((
Ayyy sıra sende hadi gözün aydın Allah bir nefeste kurtarsinKızlar kanamali bi şekilde akıntı geldi şimdi baya geldi hemde
Göğüs ağrısını biraz haşlanmış beyaz lahana yaptakları alıyor arkadaşlar denemenizde fayda var:)Göğüs ağrısı mi dedi biri??? Ben isyanlardayım.sütüm var ama parçalamış beni kızım((((
Bende varım daha bekleyenler arasında. Benim kiz da gelmek istemeyenlerdenKızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek @renklerguzeldir A Alyasena @Egozz @Annelik_heyecani Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
Evet cnm kızım 13 günlük teyzesicanım sen doğum yaptın mı en son iyice sıkılmıştın:)
Kızlar Allah'ın izniyle son 20 saatimiz yarın saat 11 de spinal sezeryan ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum inş ikimiz de sağ Salim çıkarız ameliyattan biraz telaşlı ve heyecanlıyım umarım birşey olmaz ...kızımı çok merak ediyorum ya çok tuhaf birşey su an içimde. Yarım kucağım da olacak ne tuhaf bu dünya ya çok şükür ya çok şükür
Can'ım inş kolay bir doğum olur sezeryan sonrası ağrısız çabucak ayaklanırsın diğer arkadaşlar gibi be güzel Prensesine kavuşacaksın Allah yardımcın olsunKızlar Allah'ın izniyle son 20 saatimiz yarın saat 11 de spinal sezeryan ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum inş ikimiz de sağ Salim çıkarız ameliyattan biraz telaşlı ve heyecanlıyım umarım birşey olmaz ...kızımı çok merak ediyorum ya çok tuhaf birşey su an içimde. Yarım kucağım da olacak ne tuhaf bu dünya ya çok şükür ya çok şükür
Bende varım benimkide kız ay bunlar inat mı ettiBende varım daha bekleyenler arasında. Benim kiz da gelmek istemeyenlerden
Valla ben artık ne zaman isterse gelsin diyorum ama onun keyfi yerinde. Nts de de bişey çıkmadı perşembe gittiğimde. Bakalım hayırlı zamanda gelecekler insallahBende varım benimkide kız ay bunlar inat mı ettibenim nts de sancım çok çıktı ama açılma yok gerçi biz çarşambaya kadar gelmesin diye dua ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?