2017 Şubat Anneleri

aminnn canım inşallah... senin adına sevindim, atlattın ne güzel, tosuncuk kilo almış nasıl..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..bizim için öp tombiş yanağından..

Benim daha ilk günden mahvoldu çünkü süt pek yok zavallım kuvvetli emmeye çalışıyor ama nafile ve canım çok acıyor emerken
Göğüs ağrısı mi dedi biri??? Ben isyanlardayım.sütüm var ama parçalamış beni kızım((((

Canım her beslenme sonrası mutlaka gazını çıkarmaya çalışın. Emzirdikten sonra daha göğsünü bile kapatmadan hemen kaldır. Yani doyduğunu hissettiğin an hemen kaldır omuzuna ve belinden yukarı doğru çok yumuşak olmayacak şekilde sıvazla ,ardından pıt pıt bel bölgesine vur ritmik şekilde.
Bi müddet sonra alışınca daha rahat çıkarılıyor gazı.

Bu arada tavsiyem bebeğe su dahil hiç bir şey vermemen. Kimyon rezene gibi çayları sen günlük 3-4 bardak tüket.
Bebekler daha anne sütünü bile sindiremiyorlarken farklı bitkileri vermeyin derim.

@Mutsuzperi27 canım başta biz de çıkaramıyorduk. şu an alıştım zamanla ilmine geçersiniz:) yine benden başka kimse çıkaramıyor evde mesela. bizim göbeğimiz yeni 10 günlükken düştü şimdi yüzüstü yatırıyorum o iyi geliyor galiba. ayağına da hafif sıcak su torbası tam değmiyor. ben de rezeneye başlayacağım. valla kimyonu sabah akşam 1 çay kaşığı yutuyorum. kocam kimyon kokulu karım benim diye sesleniyor artık. bir de sezeryan sonrası antibiyotik ve bağırsak ilaçları alıyordum onlar bugün bitti daha, dur bakalım fark olacak mı o değil de hemen kaldırınca benim kız kusuyor ya. çok üzülüyorum sütler gidince.

Kızlar hamilelikte de göğüs kalkanını çok önermiştim şimdi de öneriyorum.
Benim o sayede sadece hafif hassasiyetim oldu o kadar.
Şuan canı acıyanlara da tavsiye ederim ama iyileşme süresi biraz uzar sadece.
Hala kalkan almamış olanlar ,hastane çantanıza koyun derim çünkü göğüs yaraları kaçınılmaz maalesef...

Kızlar Allah'ın izniyle son 20 saatimiz yarın saat 11 de spinal sezeryan ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum inş ikimiz de sağ Salim çıkarız ameliyattan biraz telaşlı ve heyecanlıyım umarım birşey olmaz ...kızımı çok merak ediyorum ya çok tuhaf birşey su an içimde. Yarım kucağım da olacak ne tuhaf bu dünya ya çok şükür ya çok şükür

Ağrısız kolay bir Doğum olur inşallah hemen ayaklanırsın canım. Doya doya kokla kuzucuğu

Can'ım inş kolay bir doğum olur sezeryan sonrası ağrısız çabucak ayaklanırsın diğer arkadaşlar gibi be güzel Prensesine kavuşacaksın Allah yardımcın olsun

Loveali ne yaptı acaba?
Fullialein inş kolaylıkla atlatırsınız ne güzel 14 şubat bebişi olacak

Bende varım benimkide kız ay bunlar inat mı ettibenim nts de sancım çok çıktı ama açılma yok gerçi biz çarşambaya kadar gelmesin diye dua ediyoruz.
Valla ben artık ne zaman isterse gelsin diyorum ama onun keyfi yerinde. Nts de de bişey çıkmadı perşembe gittiğimde. Bakalım hayırlı zamanda gelecekler insallah

Arkadaşlar merhaba bebeğimin boynuna kordon dolanmış ruhum daraldı duyunca bu şekilde normal doğum yapanınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…