2017 Şubat Anneleri

Allah rasy getirsin canim hersey su gibi gecicek inan buna dualarimiz seninle.inan kucaga alinca degiyo gercekten.ben de cok endiseliydim bu kadar kolay o lacagini bilseyd hic endiselenmezdim sen de rahat ol

Bu arada dogum yapan arkadaslar e vde yakininizda kimler var bilmiyorum ama benimkiler benden cok lohusa psikolojisinde oldular hic anlayis yok tek kalmak daha az verirdi galiba psikolojime.hic anlayis yok.binc yok

Hayrli gunler kizlar bende dogurdum sukur dun oglen saat 12 dekucagima aldim kizimi normal dogumla.rabbim isteyen herkese norml dogumu nasip etsin sanci ani gercekten cok zor ama sonrasi cok rahat.biraz bebgn kilosu az 2600 dogdu bugun ciktik hastanedn ama sarilik icin tekrar kontrole gidicez ins yukselmez dua edin teyzeleri olur mu.eger norml dogum hakkinda sormak istediginiz birsey olursa seve seve yardimci olurum.rabbim kolaylik versin hepimize ins

gözün aydın insallah yukselmez sariligi annesi. dogumun kacinci haftada gerçekleşti sancı su nişan hangisi geldi önce sanci getrmek için neler yaptin musait olunca yazarsan seviniriz

Kizlar elif dogum yapti cok sukur sahsende tanidigim icin kendi ve esini ben cok duygulandim haberini beklerken saat 12 ye gelirken 8 cm acikligi vardi muhtemelen saat 13.30 gibi kavustu kuzusuna bayagi sanci cekmis bayagi da yorgun dusmus..Rabbim anali babali buyutsun..Darisi biz bekleyenlere olsun..Rabbim kolay gecitten gecirsin hepimizi de..

hastaydi ya bi de daha cok yorgun düşmüştür o sebeple..cok sukur kavuşmuş bebegine.. darisi basimiza insallah...

Rabbim anali babali buyutsun size bagislasin insallah. Bizimde sariligimiz cok yuksekti 1 gece hastanede yattik fototerapi aldi. Ama hemsirenin bana dedigi saatte bir beslemem gerektigi eger sutum yoksa mama vermem gerektigi idi. Bebek bol bol kaka yapmaliymis ki sariligini atsin. Oyle de yaptim cok sukur dusuyo. Insallah yukselmez canim cok cok gecmis olsun.

Kızlar çalışanlar için bişey sormak istiuorum. Daha önce sordummu hatırlamıyorum . Çalışanlar için Doğum ücreti parça parça her ay alınabiliyormuş. İşveren raporu Doğum izni bitiminde değilde; sisteme parça parça girerse maaaş gibi bu dönemde alınabiliyormuş. Sizde duydunuzmu? Benim muhasebeci mevzuata bakıcam dedi ama dönmüyor . Bende göremedim bir türlü? Bilen yardımcı olursa sevinirim ..

Valla ben artık ne zaman isterse gelsin diyorum ama onun keyfi yerinde. Nts de de bişey çıkmadı perşembe gittiğimde. Bakalım hayırlı zamanda gelecekler insallah

Benim de nst de birşey çıkmıyor gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret

Arkadaşlar merhaba bebeğimin boynuna kordon dolanmış ruhum daraldı duyunca bu şekilde normal doğum yapanınız var mı

Benimkinde de bir tur dolanmıştı ama şimdi açılmış. O zaman Doktorum üzülme normal Doğuma engel değil boynunda 5 tur kordonla normal doğuran biliyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…