Valla bende girmek istemiyordum düşün herşey hazırdı 37. Haftada ama maalesef düşündüğüm gibi olmadıben daha erken gelir sanıyordum ama onlar ne zaman isterse ozaman geliyormuş. Hayırlı zamanlarda gelsinler inşallah
Benimde 22 mayıs cnm. Evet aynı ilerliyoruz bakarsın aynı gün doğururuz ilk bebeğin mi cinsiyeti ne?Bizim takvim aynı senin son adet tarihin ne canm benim 22 mayıs:)
Valla neden yanlışım olsun canjm son adet tarihimi not ettim doğru:) ya nem kapmıyorum olanı yazıyorum aslında olmayan birşeyi yazmıyorum sonuçta ilk hamileliğim eşim şuan evde değil işte insan ister istemez strese giriyor. Kafama takılan şeyleri soruyorum ne varkş bunda?
Ben sana sorma etme demiyorum. Zaten buna da ben karar veremem . Dikkatimi çekti ne zaman girsem topige senin mesajlarini okuyorum. Benim de ilk gebeliğim vede fazlasıyla zorlu geçiyor. Benden sana tavsiye olarak gelsin demiştim ama yanlış yapmışım demek ki.
Haha alemsin:)) hadi inşallah tutar valla okadar çok istiyorumki sabah 8 de uykuya dalabildim düşün sürekli bir idrar varmış hissi,mide yanması yorucu tabii ki çok şükür,en büyük derdimiz bunlar olsun.Kız sende doğur gayri .
Elif'e doğumdan bir kaç saat öncesine şakadan böyle dedim doğuma gitti kız
Hadi totem tutalım bakalım gidecek misin
Yaa ne güzel ikimizin de aynı resmen :) evet ilk gebeliğim ve cinsiyeti erkek seninki nedirBenimde 22 mayıs cnm. Evet aynı ilerliyoruz bakarsın aynı gün doğururuz ilk bebeğin mi cinsiyeti ne?
Akışına bırakmak en güzeli,stres sancıyı geri kaçırıyormuş. Ki bende çok rahat bir insan değilim ama rahat olmaya çalışıyorım. Onlar ne zaman isterse ozaman geleceklerzaten neyi çok istesek olmaz canım . Sanırım bende çok istiyorum ya benimkide nazlanacak son haftalara kalacak öyle göÜküyor
Haklısın canım en güzeli Ama insan küçük bir sancıda heycanlanıyor işte hakkımızda hayırlısı olsunAkışına bırakmak en güzeli,stres sancıyı geri kaçırıyormuş. Ki bende çok rahat bir insan değilim ama rahat olmaya çalışıyorım. Onlar ne zaman isterse ozaman gelecekler
Sorularımdan rahatsız olmuş yanlış anlanacak bir durum yok ne Zaman girsem senin yazılarını okuyorum demiş. Burda toplasan 10 kişi kaldık sürekli aynı kişilerin mesaj yaZması soru sorması gayet normal bence. Ama o neden rahatsız oldu anlam veremedim.Kızlar birbirinizi yanlış anladınız,stresten çatmayın birbirinize:) hamilelik son günler hepimizi geriyor ister istemez
Sen bir sıranı bekle
Ozaman benimde bir kaç günüm var demektir iyi bari :)) hadi bir avazdaa inşallaahhh
Burda sayılı kişiyiz birbirimizin yazılarını sorularını görmemiz çok normal.
Bak yanlış anlamışsın,ne zaman girsem tedirgin yazılarını görüyorum anlamında yazmış.stres yapma zamanın var demiş,ki bende sana söyledim. Hamileliğin son günleri stresliyiz tartışmayalım burda 9 ay geçirdik beraber:)Sorularımdan rahatsız olmuş yanlış anlanacak bir durum yok ne Zaman girsem senin yazılarını okuyorum demiş. Burda toplasan 10 kişi kaldık sürekli aynı kişilerin mesaj yaZması soru sorması gayet normal bence. Ama o neden rahatsız oldu anlam veremedim.
YaZdıklarını oku yanlış anlaşılırmı değilmi tekrar karar ver bence sen stresten çatacak yer arıyorsun.Hala anlamakta zorluk çekiyorsun galiba
Kardeşim kötü birşey demiyorum anlatamıyorum galiba ????????
Arkadaş anlamakta zorluk çekiyor. Kaç zamandır buradayım ve de ileri tasidigim bir çok dostum var ben buraya kavga veya mülakaşa etmek için değil stres atmaya sertleşmeye giriyorum . Kötü birşey de demedim tam tersi akıl verdim ama iyi oldu kimseye birşey dememek lazım. Anlayan var anlamayan var.Kızlar birbirinizi yanlış anladınız,stresten çatmayın birbirinize:) hamilelik son günler hepimizi geriyor ister istemez
Ohh iyi etmişsin peteklere de dayan düzenleştikçe sancılar açılmaya belki faydası olur burada okumuştum
Sorularımdan rahatsız olmuş yanlış anlanacak bir durum yok ne Zaman girsem senin yazılarını okuyorum demiş. Burda toplasan 10 kişi kaldık sürekli aynı kişilerin mesaj yaZması soru sorması gayet normal bence. Ama o neden rahatsız oldu anlam veremedim.
Kendine gel bence haddini aşma . Şurada ağız tadına iki çift laf ediyoruz .Uslubu sert ve irrite edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?