2017 Şubat Anneleri

zaten neyi çok istesek olmaz canım . Sanırım bende çok istiyorum ya benimkide nazlanacak son haftalara kalacak öyle göÜküyor

Ben sana sorma etme demiyorum. Zaten buna da ben karar veremem . Dikkatimi çekti ne zaman girsem topige senin mesajlarini okuyorum. Benim de ilk gebeliğim vede fazlasıyla zorlu geçiyor. Benden sana tavsiye olarak gelsin demiştim ama yanlış yapmışım demek ki.

Burda sayılı kişiyiz birbirimizin yazılarını sorularını görmemiz çok normal.

Kız sende doğur gayri .
Elif'e doğumdan bir kaç saat öncesine şakadan böyle dedim doğuma gitti kız

Hadi totem tutalım bakalım gidecek misin
Haha alemsin:)) hadi inşallah tutar valla okadar çok istiyorumki sabah 8 de uykuya dalabildim düşün sürekli bir idrar varmış hissi,mide yanması yorucu tabii ki çok şükür,en büyük derdimiz bunlar olsun.
Hepimiz kucaklasaydık yavrularımızı sağlıcakla inşallah

zaten neyi çok istesek olmaz canım . Sanırım bende çok istiyorum ya benimkide nazlanacak son haftalara kalacak öyle göÜküyor
Akışına bırakmak en güzeli,stres sancıyı geri kaçırıyormuş. Ki bende çok rahat bir insan değilim ama rahat olmaya çalışıyorım. Onlar ne zaman isterse ozaman gelecekler

Akışına bırakmak en güzeli,stres sancıyı geri kaçırıyormuş. Ki bende çok rahat bir insan değilim ama rahat olmaya çalışıyorım. Onlar ne zaman isterse ozaman gelecekler
Haklısın canım en güzeli Ama insan küçük bir sancıda heycanlanıyor işte hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar birbirinizi yanlış anladınız,stresten çatmayın birbirinize:) hamilelik son günler hepimizi geriyor ister istemez
Sorularımdan rahatsız olmuş yanlış anlanacak bir durum yok ne Zaman girsem senin yazılarını okuyorum demiş. Burda toplasan 10 kişi kaldık sürekli aynı kişilerin mesaj yaZması soru sorması gayet normal bence. Ama o neden rahatsız oldu anlam veremedim.

Bak yanlış anlamışsın,ne zaman girsem tedirgin yazılarını görüyorum anlamında yazmış.stres yapma zamanın var demiş,ki bende sana söyledim. Hamileliğin son günleri stresliyiz tartışmayalım burda 9 ay geçirdik beraber:)

Kızlar birbirinizi yanlış anladınız,stresten çatmayın birbirinize:) hamilelik son günler hepimizi geriyor ister istemez
Arkadaş anlamakta zorluk çekiyor. Kaç zamandır buradayım ve de ileri tasidigim bir çok dostum var ben buraya kavga veya mülakaşa etmek için değil stres atmaya sertleşmeye giriyorum . Kötü birşey de demedim tam tersi akıl verdim ama iyi oldu kimseye birşey dememek lazım. Anlayan var anlamayan var.

Ohh iyi etmişsin peteklere de dayan düzenleştikçe sancılar açılmaya belki faydası olur burada okumuştum

İyi fikir canım sıcak çok rahatlatıyor

tereyagli ekmek canım,haberdar et bizi gelişmelerden birde doğum yaparsan bizlerede dua et

İnş canım şimdiden ediyorum herkes bir çırpıda kurtulsun diye

Canım rahatsız değil sadece evhamlı mesajlarını görüyorum kendini böyle yorma anlamında diyor ikiniz de doğurun bakim artık da gaz süt sohbetlerine geçelim

Anlamıyo falan yaZıyo sonrada ben yanlış anlıyo oluyorum çok garip. Herkes bir olamz bende çok telaşlı pimpirikli biriyim. Bu şekilde anlamıyo etmiyo gibi konulmaya gerek yok. Herneyse ya uzatmak istemiyorum.

Uslubu sert ve irrite edici.
Kendine gel bence haddini aşma . Şurada ağız tadına iki çift laf ediyoruz .
Bir ikincisi burada kaç aydır bulunuyorum ne kavgam tartismam laf dalasım dahi olmadı
Bir tek seninle ki Allah var içimden hiç şekilde kötü şekilde düşünerek yazmadım aynı yollardan geçerek tavsiyede bulundum ama pişman oldum yemin ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…