Canım işte doğru emzirmek bazen mümkün olmuyo bi sure tam oturamadigim için kahve bölgeyi tam sıkıştıramadim ağzına şuan da dünden beri oturuyorum ama benim beyefendi ağzına kahve bölgeyi sokmaya çalışırken ucunu aliyo ağzına
Senin yeni ama daha benim bir hafta sonra rahatladi. Kontolde sadece dikislere mi bakti alttan muayene filen edip rahme bakti miBende hepsi de var şişlik acı sizidün kontrol vardı dikislerim iyiymiş Dr başka bişey demedi ilaçlarına devam dedi kendi düşecek dedi şişlik te normal dedi ama kaç güne kadar düşer ben sormayı unuttum o da söylemedi oturabilirmiyim artık dedim evet dedi korse de giyebilirmiyim dedim giy dedi ve ben dün gelir gelmez hemen kicimin üstüne oturup korseyi giydim biraz azalan acim şuan yine başladı ne kadar tez canliyim yavaş yavaş yapmadım şuan yine berbat aciyo
Sende mi bekleyenler arasindasin :) yoksun uzun zamandır :)Herkese selamlar bende 39+4 de beklemeye devam
sağolasın canım haber verdiğin için dün babamiz duramadı babymallden babyjem almış indirime girmiş ama seninki daha uygun. şimdilik iyi gibiyiz çok şükürM muhendiseylul ben n11 den reflu yatagi aldim sevi bebenin.kargo dahil 49,99 tl.memnun kalirim insallah.
Benim de 6. Gün oldu bugün zorladim sanırım annem de kızdı hiç kollamiyosun kendini diyeSenin yeni ama daha benim bir hafta sonra rahatladi. Kontolde sadece dikislere mi bakti alttan muayene filen edip rahme bakti mi
Sudokremden ben memnun kaldım canımKızlar benim bebişim çok sık kaka yapıyor, az önce bayağı doldurmuş bezini çokta bekletmedim ama kıpkırmızı olmuş totosu kuzumunyarın pişik kremi alacağım kullanıp memnun olan var mı hangi marka?
Ayva çekirdeğideğide çok iyi geliyo bende kullanıyorum sık sık.çekirdeğinin üzerine biraz sıcak su koyuyosun ertesi gün jel oluyo onu sürüyosun.ben bide çamaşıra sürülmesin diye bebeğin suluk kapağını gögüs ucuna koyuyorum daha iyi olıyoCanım işte doğru emzirmek bazen mümkün olmuyo bi sure tam oturamadigim için kahve bölgeyi tam sıkıştıramadim ağzına şuan da dünden beri oturuyorum ama benim beyefendi ağzına kahve bölgeyi sokmaya çalışırken ucunu aliyo ağzınabide ağzını oynatıyor cekiyo bazen çok acitiyo inş geçecek ama bakalım süt umu sürüyorum bakalım
Canım kesinin bittiği yerde mi acın?eğer öyle ise orta kısımda ztn bi uyulukluk hissizlik oluyor ama dikişin son kısmı sinirler nedeniyle acı hissettiriyor..benim sezeryanımın 2.gününde oğlum(21kilo)üstüme düştü bişey olmadıkizlar cevrenizde sezeryan dikisi patlayan zarar goren vs oldu mu ic dikisler benim de 8 gun oldu ama 5. gunden itibaren yemek ve supurge yaomak zorunda kaldim bisey olmismusir disarda gorunen bisey yok ama ic kisimda sagda bi aci var normal mi bilemiyorum
canım benim suyum geldi nisan geldi duşa girdim yavaş yavaş hazirlandim 30 dk yol gittik doktor muayene ederken hala su geliyordu. hiç açılma da sancı da yoktu. merak etme yani zamanin oluyor. su geldikten sonra 12 saat bekledik açılma ve sancıyi olmayınca mecburi sezaryen oldum. ama su gelince hastanede gözetim altında olmak lazım iğne yapılıyor enfeksiyon kapilmamasi için.Kızlar benimde aklıma şu geldi . Su gelince banyo yapacak kadar vaktimiz var dimi ? Bebek te hemen kuruluk olmaz dimi? Suyu gelen hemen hastanede doğuruyormuki? Yoksa saatlerce sancımı bekleniyor yada sancı gelmeden suni sancımı veriliyor ??
Evet cnn kahverengi kısmı veriyorum emerken kaydırıyo biraz bazen acımıyo ama bazen öldürüyo benimemenin kahverengi kısmını da alıyor dimi tatlım
Cnm ben sağıp vermeyi denedim ama uyumuyor yine emmek istiyor zorum o zatenkaç gundur yazıorum ben gogsu yara olanlara bnm kanadı bıle on gun ıcınde medacassol krem var sur prdle kapat bır gogsunu verme sağ onu duzelsın ben atlattım ama kreme devam edıorum
Bende ter atıyrm ağlaya ağlaya veriyorum durmuyo çünkü mamada versem mememde uyumak istiyo kuzucuğumCanım benim de hala yara hatta sol tarafta baya baya kan geldi dün fln bende iki gündür onu vermiyorum sagiyorum çünkü sagarken bebeğin damağı kadar zorlamiyo sagiyorum öyle veriyorum sol tarafı sonra krem sürüyorum çok şükür yarası kapanıyor gibi ama bakalım sağ tarafı da ilk verirken vucudumdan ter cikiyo resmen çok acıyor ama emerken biraz azalıyor sadece ağzını oynatırsa biraz daha aciyo inş düzelir hemen gerçekten çok can yakıcı bişey mis
Onu hiç denemedm ama çekmeden olmuyo sürekli bol bol krem sürüyorum sol tarafım pert zaten sağ biraz daha iyi sık emdiği için iyileşemiyo
Günaydın herkese kızlar sizlerde de başladı mı ağzı bana yok burnu sana benziyor muhabbetlerigerçi bayağı degisiyorlar deniyor ama bakalım şimdilik hiçbir yeri bana benzemiyor en azından bir yeri benzeseydi tamamiyle eşime benziyor ve bu beni biraz üzdü içten içe bana da benzeyen bir yeri olsun isterdim
14 gun oldu dikisler dusmedi benim ya agri sizi sisme morluk yok ama ipler oylece duruyorkontole de gidemedim ben sorun cikmaz demi ya ? Dogum sonrasi kontrole gidenler ne yapıyor doktor bi yazabilir mi bana da ?
Kizlar gobek bagi dustugu gun mu yikamaliyiz bebisleri bir iki gun beklemelimiyiz?bugun dustu benimkininki ama sanki o bolge suya girince sıkıntı olur mu ki bi kac gun daha beklemelimiyiz?bebegini yikayan anneler nasil yaptiniz?
Mucizevi krem medacassol ve fito krem... daha önce izler vs için almıştım ama her derde deva imiş. Uçuk, dudak kuruluğu yanık vs vs... senden duydum göz önüne çıkardım. Göğüs için onu, bebeğe banyo sonrası göbek bağı düşene kadar baticon ve fito krem denilmişti birde sanırımkaç gundur yazıorum ben gogsu yara olanlara bnm kanadı bıle on gun ıcınde medacassol krem var sur prdle kapat bır gogsunu verme sağ onu duzelsın ben atlattım ama kreme devam edıorum
Hiç sancım bile olmuyo geceleri kafayı yicembeklemedeyiz hala ..
Hiç sancım bile olmuyo geceleri kafayı yicem
Güle güle saglicakla kullanin canim memnun kaliriz insallahsağolasın canım haber verdiğin için dün babamiz duramadı babymallden babyjem almış indirime girmiş ama seninki daha uygun. şimdilik iyi gibiyiz çok şükür
Tabii canım az derken akıntı kadar az değil bir su bardağı falan herhaldeaz az geliodu demissin ama akintidan farkli oldugu anlasilio o zaman dimi?
kızlar ben 5 şubatta normal doğum yaptım hala dikişlerde düşme yok ve ağrı azalsada devam ediyor sizlerde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?