2017 Şubat Anneleri

Canım işte doğru emzirmek bazen mümkün olmuyo bi sure tam oturamadigim için kahve bölgeyi tam sıkıştıramadim ağzına şuan da dünden beri oturuyorum ama benim beyefendi ağzına kahve bölgeyi sokmaya çalışırken ucunu aliyo ağzına bide ağzını oynatıyor cekiyo bazen çok acitiyo inş geçecek ama bakalım süt umu sürüyorum bakalım

Senin yeni ama daha benim bir hafta sonra rahatladi. Kontolde sadece dikislere mi bakti alttan muayene filen edip rahme bakti mi

Senin yeni ama daha benim bir hafta sonra rahatladi. Kontolde sadece dikislere mi bakti alttan muayene filen edip rahme bakti mi
Benim de 6. Gün oldu bugün zorladim sanırım annem de kızdı hiç kollamiyosun kendini diye kontrol de dikis e baktı canım şişliğe baktı sonra parmagiydi galiba içeri soktu bi çevirdi tamam iyisin dedi sanırım rahime bakmış oldu

Ayva çekirdeğideğide çok iyi geliyo bende kullanıyorum sık sık.çekirdeğinin üzerine biraz sıcak su koyuyosun ertesi gün jel oluyo onu sürüyosun.ben bide çamaşıra sürülmesin diye bebeğin suluk kapağını gögüs ucuna koyuyorum daha iyi olıyo

kizlar cevrenizde sezeryan dikisi patlayan zarar goren vs oldu mu ic dikisler benim de 8 gun oldu ama 5. gunden itibaren yemek ve supurge yaomak zorunda kaldim bisey olmismusir disarda gorunen bisey yok ama ic kisimda sagda bi aci var normal mi bilemiyorum

Canım kesinin bittiği yerde mi acın?eğer öyle ise orta kısımda ztn bi uyulukluk hissizlik oluyor ama dikişin son kısmı sinirler nedeniyle acı hissettiriyor..benim sezeryanımın 2.gününde oğlum(21kilo)üstüme düştü bişey olmadı

canım benim suyum geldi nisan geldi duşa girdim yavaş yavaş hazirlandim 30 dk yol gittik doktor muayene ederken hala su geliyordu. hiç açılma da sancı da yoktu. merak etme yani zamanin oluyor. su geldikten sonra 12 saat bekledik açılma ve sancıyi olmayınca mecburi sezaryen oldum. ama su gelince hastanede gözetim altında olmak lazım iğne yapılıyor enfeksiyon kapilmamasi için.

memenin kahverengi kısmını da alıyor dimi tatlım
Evet cnn kahverengi kısmı veriyorum emerken kaydırıyo biraz bazen acımıyo ama bazen öldürüyo beni
kaç gundur yazıorum ben gogsu yara olanlara bnm kanadı bıle on gun ıcınde medacassol krem var sur prdle kapat bır gogsunu verme sağ onu duzelsın ben atlattım ama kreme devam edıorum
Cnm ben sağıp vermeyi denedim ama uyumuyor yine emmek istiyor zorum o zaten
Bende ter atıyrm ağlaya ağlaya veriyorum durmuyo çünkü mamada versem mememde uyumak istiyo kuzucuğum
Onu hiç denemedm ama çekmeden olmuyo sürekli bol bol krem sürüyorum sol tarafım pert zaten sağ biraz daha iyi sık emdiği için iyileşemiyo

Benimki de ayynıı babası :)
Babasına benzeyen kızlar hep komiğime giderdi, başıma geldi :)
Geçen eşim esnerken kızımı gördüm yüzünde, gülme krizine girdim.
Sırtındaki tüylerine kadar babanın kopyası

14 gun oldu dikisler dusmedi benim ya agri sizi sisme morluk yok ama ipler oylece duruyor kontole de gidemedim ben sorun cikmaz demi ya ? Dogum sonrasi kontrole gidenler ne yapıyor doktor bi yazabilir mi bana da ?

Benim de 15 gün oldu düşmedi dikişler canım.
5.gün kontrolde yakında düşer demişti dr ama yakın derken kaç günü kastetti bilmiyom :)

Kizlar gobek bagi dustugu gun mu yikamaliyiz bebisleri bir iki gun beklemelimiyiz?bugun dustu benimkininki ama sanki o bolge suya girince sıkıntı olur mu ki bi kac gun daha beklemelimiyiz?bebegini yikayan anneler nasil yaptiniz?

Ben düştüğünün akşamı yıkadım 9. Gün.
Bişey olmadı çok şükür.
Ama içim rahat etsin diyosan banyodan sonra o bölgeyi iyice kurulayıp batikon sürüp pansuman beziyle kapatabilirsin.

kaç gundur yazıorum ben gogsu yara olanlara bnm kanadı bıle on gun ıcınde medacassol krem var sur prdle kapat bır gogsunu verme sağ onu duzelsın ben atlattım ama kreme devam edıorum
Mucizevi krem medacassol ve fito krem... daha önce izler vs için almıştım ama her derde deva imiş. Uçuk, dudak kuruluğu yanık vs vs... senden duydum göz önüne çıkardım. Göğüs için onu, bebeğe banyo sonrası göbek bağı düşene kadar baticon ve fito krem denilmişti birde sanırım inş ihtiyaç duymam tabiii

kızlar ben 5 şubatta normal doğum yaptım hala dikişlerde düşme yok ve ağrı azalsada devam ediyor sizlerde durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…