2017 Şubat Anneleri

Sancisi olmayan gebeye mecburen veriyorlar madem 3. Dogumun canim senin bizden cok daha iyi bilmen gerekiyor. Kimse isteyerek almiyor ki zaten. Cumaya kadar dogum yapmazsam cuma gunu bende suni sanci ile dogum baslatacaklar
Sımdı canım benim hamilelım ucuncu ayında kafama duşa kabın dustu ve dokdorlar beyın fılmı cekemedı dokdorum da beyne basınc olmasından korktugu ıcın spınal dıyor benım ıcın beyne basınc olmasın diye genel anaztesı olsaydım korkmazdım spınala gelince ıkı senedır bende panık atak var kalbım carpıyor atak geliyor ve yasamadım bır tecrübe spinal

Gecmis olsun canim. Stres yapma o halde yoksa daha da panik plursun. Panik atak zor cunku

Gecmis olsun canim. Stres yapma o halde yoksa daha da panik plursun. Panik atak zor cunku

deneyimli anneler kızımın yüzünde başlayan minik minik sivilce tarzı şeyler şimdi bilek sağ üst bacak ve kolunda da çıkmış bu nasil gecer

Slmlar doğuranlara doğurmayanlara dikişli ağrılı günler geçirenlerekızımla 20. Günümüz bugün hala iyileşemedim ben.benim gibi olan var mı
bizimde 15 gün oldu ve benim ağrılar devam ediyor dikişler de duruyor sanırım bide pişik olmuşum yetmiyor gibi oysa hep temiz ve kuru tuttum kendimi

Kızlar ben doktora aordum illa belden mi olması lazım sancı alakası yok herkesin farklı oluyo kiminin kasıklarında kiminin karnında olur dedi o sancı zaten seni hastaneye getirir merak etme dedi :) bana hep bele vurur doğum sancıısı deniyodu

Maxi Cosi Peble Plus 2016 model oto koltuğu ana kucağı var, almak isteyen var mı?
Temmuz 2016 da doğan bebeğim için aldım ama sağ olsun kucak bebeği olduğu için pek oturtmak kısmet olmadı.
Nerdeyse sıfır gibi diyebilirim. Tertemiz.
https://www.joker.com.tr/urun/maxi-cosi-pebble-plus-0-13-kg-oto-koltugu-water-colour-blue-62319
Ürün bunun aynısı.
Arabanız için uygun ise yanında bebek arabası adaptörünü de verebilirim.
https://www.joker.com.tr/urun/mamas-papas-armadillo-maxi-cosi-oto-koltugu-adaptoru-siyah-43031

ADAC güvenlik testlerinden en yüksek puanı alan 3 koltuktan biridir. Biz şimdi 1-4 yaş koltuk alacağımız için satıyorum.

Almak isteyen olursa yarı fiyatına satıyorum. İsteyene fotoğraflarını gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…