Yani herkesin sütü farklı ama yağlı süt iyidir derler düzelir 1 haftaya çoğalırsa doktora gösterirsin cnakmiyi birşey mi yağlı olması aslında yağlı birşey de pek yemem ama
Takvim gitmeden 2 gün önce yakalamıştım ben :) bakalım sende yakalayabilcenmiTakvim gidiyr bakalim bu gece ne olacak
Yanı büyükler dediğine göre doğru demekki :) çünkü benim annem de kilo aldığı büyüdüğü için olur derdi :) isilik gibi mı amainsallah oyledir canım ama canı acıyormu acaba diyorum
deneyimli anneler kızımın yüzünde başlayan minik minik sivilce tarzı şeyler şimdi bilek sağ üst bacak ve kolunda da çıkmış bu nasil gecer
Çokmu sıcak tutuyorsunuz. İsilik olmuş olabilir.deneyimli anneler kızımın yüzünde başlayan minik minik sivilce tarzı şeyler şimdi bilek sağ üst bacak ve kolunda da çıkmış bu nasil gecer
deneyimli anneler kızımın yüzünde başlayan minik minik sivilce tarzı şeyler şimdi bilek sağ üst bacak ve kolunda da çıkmış bu nasil gecer
Canım arastir istersen bpa içermeyen biberon al istersen avent öneririm phillips ürünü bpa siz kauçuk olmayan ayına uygun akisli olacakE plastik biberon daha kötü değil mj bakteri felan açısından. Yada neyle vermek lazım kaşıkla mi
sormuştumKiz senle ayniydik biz hala dogmadi mi cimcime ayyy saka maka hayirlisiyla gelsin kuzucuklariniz inanin annelik super bisi yaaa sezerynala dogdu kizim cok sikinti cektim o ilk 3 gun ama hepsini unutturdu bana kizim rabbim bu guzel duyguyu yurektne isteyen herkese nasio etsin emi
O zararsızdır. Kilo alıp cilt değiştiren bebeklerde olurdeneyimli anneler kızımın yüzünde başlayan minik minik sivilce tarzı şeyler şimdi bilek sağ üst bacak ve kolunda da çıkmış bu nasil gecer
sat 14 mayıssa senin 18 şubatta dolmuş 40 haftaRastlanti canim. Benim SAT 14 mayis. Ama gelen giden yok :)
Takvim gitmeden 2 gün önce yakalamıştım ben :) bakalım sende yakalayabilcenmi
sat 14 mayıssa senin 18 şubatta dolmuş 40 haftaöyle değil mi?
Hadi yakalaBu gece surpriz yapip dogurmazsam takvim gidecek :)
Neden olmasın benden neyin eksikSenin gbi bi anda digurur muyum acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?