2017 Şubat Anneleri

Günaydin :) ummadigimiz bir anda gelcekler bence bekledikce inat ediyorlar gibi :)) bende de dünden beri adet olcakmisim gibi agri var sadece ama baska da bisey yok

Sanirim oyle ben bekliyorum diue gekmiyor:) bende hic sanci falan kalmadi hic gelmeyecek sanirim

Senin yine en geç cuma gelcek bizim henüz drun dedigi bir tarihimiz bile yok

Cumaya bike kalmam belki canim. Kocam surekli senin haftan doldu ya bebege de sana da bsy olursa niye gitmiyoruz kontrole ya bebek mekonyum yutmaya baslarsa diyip duruyor. Yarin gidebiliriz sanirim daha fazla kocami durduramayacagim yarin da belki suni sanci ile baslatir dr dogumu

Benimki de hadi gidip aldiriverelim diyip duruyor iyice sabirsizlandi onlarda hakli.. Senin acilmanda varken suni sanciyla olabilir belki hem kontrol amacli gitmis olursun boyle surekli tetikte oluyoruz hareket etmedi mi hemen panik oluyo insan..

Benimki de hadi gidip aldiriverelim diyip duruyor iyice sabirsizlandi onlarda hakli.. Senin acilmanda varken suni sanciyla olabilir belki hem kontrol amacli gitmis olursun boyle surekli tetikte oluyoruz hareket etmedi mi hemen panik oluyo insan..

Suni sanci daha fazla sanci veriyormus canim o yuzden pek gonullu degilim aslinda suni sanci olayina. Ama hayirlisi.

canim cok sevindim kavusmaniza. saglicakla büyüt ela hanimi bol bol sütun olsun sancilarin tez zamanda gecsin insallah... sirani savdin darisi basimiza artik...

basta sutum yoktu. mecbur mama verdim. 60cc verdim ama emzirdim emzirdim bebek durmadiysa verdim ggunde 4 kereyi gecmemistir
pisik oldu. ne zaman pudra doktum o zaman uyudu bende uyuyabildim.
sut icin humana still tea lactamil iciyorum beslenmeme dikkat ediyorum mutluyum :) ayricada gunde 3 lt den fazla su iciyorum. ihlamur icip helva hurma yesillik yemisligimde vardir

bnm de agriliydi öyle dün gece ciktik yuruduk 1 saat agri falan kalmadi misil misil uymusum. saka gibi..
kendimizi dinledikçe psikopata bağlıyoruz bence yürümek falan kafa dağıtıyor ya iyi gelmiş demek ki :))bende yarın drda sancı çıksa diye dua ediyorum resmen yoksa hiçbir sıkıntı yok bekleyelim diyip gönderecek yine ..

yarini bn de merak ediyorum senin kaclarda cikio sanci? bnm düşük cikio bi kac kere 40i gordum galiba gecen hafta. bakalim yarin nolcak.. acilmayi merak ediorum bn aslında açılma olur da bebek hala gelmezse suni sanci isterim çünkü..

Gunaydin kizlarbiz bugun cok sukur az gaz sancisi cektik insallah duzene giriodur..Ne kdr beceriksizim gaz cikartirken esim bile daha guzel cikarttirio gazi..

Rahim duvarının incelmesi dogumun yakin oldugunu gosterir eli kulaginda demekki..Benim cok incelmemisti vajinal ilac vermisti dr..
Ben cati muayenesi hic bitmeyecek sandim canim cok yanmisti. Dogum nasil olur bilemiyorum
Cnm ilk 2 cm aciklikta can yanio benim dogumda bi asistan baktgnda yaptramadm bayagi acitti kendi dr um geldi hic acitmadi insandan insana deisio ama acilma genisledkce hicc hissetmion bile artk gelen giden bakio kafasi yaklasmis mi diye..

Kızlar bu doğum yapanlara sorayım ablam bana dediki 3 çocuğu da son adet tarihi neyse o tarihte doğum yapmış 22 siyse 22 sinde doğjm yapmış mesela böyle olan varmı yoksa tamamen rastlantımı:)
9 mayisti benim 14 unde hastaneye yattm zorla getirttik :)
Cnm seninde gozun aydin kavusmussunuz cok sukur..Allah anali babali buyutmeyi nasip etsn

Suni sanci daha fazla sanci veriyormus canim o yuzden pek gonullu degilim aslinda suni sanci olayina. Ama hayirlisi.
Hic korkma cnm suyun gelirse veya hastanede patlatirlarsa kendi sancin gelio ztn ama yeterli olmazsa az daha verebilirler bana sanciyi baslatrken az bisi verdiler aciklik 5 cm olunca suyumu patlattilar ondan sonra basladi sanci ve ikinma hisleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…