- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Kızlar günaydın dün gece sancım yoktu ama resmen atrşim var gibi havale geçiren insan gibiydim için yanıyodu vücudum okadar sıcaktıki çamaşırımla yattım sadece. Bacaklarım bile birbirine değsin iatemedim resmen sıcaklık beni tahatsız ediyodu benim gibi böylr şeylet yaşayan oldumu ya
Valla uyuyamadım avuç içlerim bacaklarım yanıyo resmen neden acaba ya uyuyamayınca çıkardım üstümüBende oyleyim canim geceelri. Icim yaniyr sanki. Ama usuturum diye cikaramiyirum geceliklrimi
benim kızımın da yıkandı hatta soğuk almış ciğerlerinden atması zaman alır dedi ebe gazını çıkarırken elin orta kısmını cukur tut öyle vur dedi
Günaydın herkese
Dün ufak bir kasılma ardından adet ağrısı gibi ağrılar derken gece sancılar düzene girer suyum gelir doğururum diye düşünürken bugün hiç bir şey yok sanki bunları yaşayan ben değildim bir başkasıyla ne ağrı ne sancı ne kasılma hiç bir şey kalmadı bugün ve yarın büyük gün doktora gidiyorum normal doğumu başlatacak olmazsa sezeryan olacağım inş gerek kalmaz bugün olur her şey
gecmis olsun. kisa zamanda iyilesir allahin izni ile insallahKızlar dün çok güzel bir haber aldık..
Oğlum için ankaradan haber geldi ve orda da mecburi acil ameliyat dediler. Biz de dün eşimle burdaki doktora gittik ameliyat tarihi almak için.
Ameliyat öncesi son defa ultrasona girelim dedik veee 26 mm olan genişlememiz 1 hafta içinde 21e düşmüşşş.
Ultrasonumuzu yapan hoca çok şaşırdı.
Gerilemesi bizim için şok oldu tabi.
Hemen doktora çıktık ve o da şaşırdığını ve şimdilik ameliyata gerek olmadığını söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım.
Umarım gerileme bu şekilde devam eder :)
Canim hamilelikte son zamanlarda ates basmasi falan oluyormus bir yerde okumustim. Bebekler dogmamak icin inat ettikce bizi ates basiyorda olabilirValla uyuyamadım avuç içlerim bacaklarım yanıyo resmen neden acaba ya uyuyamayınca çıkardım üstümüöylr uyumuşum
buarada en kolay yüzüstü altına yastıkla destekleyip göğsünden tutup çıkarıyorum ben gazını bizde de sırtta coooooook uzun suruyor cikmasiOy kıyamam ya inşallah geçer hemen. Ben de öyle çıkarayım bari gazını ama çok zor gaz çıkıyor bazen 15 dk pışpışlıyorum yine gazı çıkmıyor.
Canım ben Doğumdan 10 gün önce falan öyleydim hep gece doğurup gündüz vaz geçiyordum sankiartık doğum zamanı eşim yok yok daha doğmaz çantamızı almamıza gerek yok demişti hastaneye giderken
Sen ne yaptin canim dogurdun mu ?? İnsallah gecer..meme ucu yarasi icin lansinoh kullandim ama cok faydasi olmadi sanki, annenin kendi sütü geciriyormus ama sütüm de henuz az geliyor, sutumu arttirmak icin anne caylari iciyorum rezeneli muskatli kimyonlu arifoğlunun.. Baska önerin var mi ?Almışsın hayırlısıyla kucağına Can'ım, meme yarası çoğunlukla herkesde oldu, kısa Zaman'da geçer
Hahhaha bak bu çok doğru :))Bugün ağdaya gidicem bu saatten sonra doğması için evde zıplıcam hoplucam bugünden sonra olabilir :))) rahatını bozalım bebişlerinCanim hamilelikte son zamanlarda ates basmasi falan oluyormus bir yerde okumustim. Bebekler dogmamak icin inat ettikce bizi ates basiyorda olabilir
Hahhaha bak bu çok doğru :))Bugün ağdaya gidicem bu saatten sonra doğması için evde zıplıcam hoplucam bugünden sonra olabilir :))) rahatını bozalım bebişlerin
Kızlar merak etmişsiniz sağolun,dün gece 12 den 5 e kadar sancım vardı hastaneye kaldırıldım açılma olmayinca sezeryana alındım. Şükür iyiyiz kızım elayla. Sancım var doğal olarak
Rabbim kalanlara hepinize nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayi inşallah
Tek tek alıntı yapamadım kusurabakmyın öpüyorum hepniZi
Kizlar gobek dustukten sonra nekadar sure sonra yikadiniz bebeklerinizi
Gunaydin kizlarbiz bugun cok sukur az gaz sancisi cektik insallah duzene giriodur..Ne kdr beceriksizim gaz cikartirken esim bile daha guzel cikarttirio gazi..
Rahim duvarının incelmesi dogumun yakin oldugunu gosterir eli kulaginda demekki..Benim cok incelmemisti vajinal ilac vermisti dr..
Cnm ilk 2 cm aciklikta can yanio benim dogumda bi asistan baktgnda yaptramadm bayagi acitti kendi dr um geldi hic acitmadi insandan insana deisio ama acilma genisledkce hicc hissetmion bile artk gelen giden bakio kafasi yaklasmis mi diye..
9 mayisti benim 14 unde hastaneye yattm zorla getirttik :)
Cnm seninde gozun aydin kavusmussunuz cok sukur..Allah anali babali buyutmeyi nasip etsn
Hic korkma cnm suyun gelirse veya hastanede patlatirlarsa kendi sancin gelio ztn ama yeterli olmazsa az daha verebilirler bana sanciyi baslatrken az bisi verdiler aciklik 5 cm olunca suyumu patlattilar ondan sonra basladi sanci ve ikinma hisleri..
Kızlar merhaba.
Oğlum 9 günlük oldu bugün. Göbeğimiz hala düşmedi. Sütüm var. Ama sağ göğsümü emmiyor. Doktor 15 dk birini 15 dk birini emzir dedi. Ama toplamda 20 dk anca emiyor. Bazen 10-15 dk hatta. Hemen uyuyor. İki üç çekmede bir duruyor.
Sağ göğsümü neden reddediyor anlamış değilim.
Ne yapabilirim.
nasil anlarım isilik mi canım aslında benden bir kat kalın üstü ama çok terliyor bir 3 gündür ve kusması var çok yoğun olmasa da sarı tortulu soğuk almış olabilir dediler hastaneye gidemedim henüz
Bede yazdim diye hatirliyorum marmara universtesi egitim arastirma hastanaesi pendjkte yaptim dogumu allahtan dogumda sansim guldu yuzume cok iyi ilgilendiler benimle makat gelos oldugu icin daha cok ilgilendiler sezryana girerkende cikarkende her turlu ilgilendiler benle bide benim atesim cikmistu sabaha kadar benle ilgilendiler cok yuksekti atesim ama cok sukur hersey guxel gelisti ve evimize donduk kizimla dualarim sizinle kizlar saglicakla alin yavrularinizi kucaginizaYok Cnm henüz doğmadı .. sana sormuştum gözden kaçtı sanırım nerde Doğum yaptın ?. Ben sanırım saygıya karar verdim ..
sormuştum
Niye kız rahatlarını bozsak gelirker belkim:)Ben pek bsy yapmiyorum hatta hic bsy yapmiyirum dogmasi icin :) doktorum birsey yapmana gerek yok dedi :)
sanki bi sey yapinca da etki etmior gibi ya öyle düşünmeye başladım gidişata bakincaBen pek bsy yapmiyorum hatta hic bsy yapmiyirum dogmasi icin :) doktorum birsey yapmana gerek yok dedi :)
Sirada sen varmissin demek ki :)
Niye kız rahatlarını bozsak gelirker belkim:)
sanki bi sey yapinca da etki etmior gibi ya öyle düşünmeye başladım gidişata bakincasenin ilk bebek miydi? 3.5 cm acilma icin bisi yapmis miydin?
Yok bacım ya benim bu hafta içinde olurmuş 39+2 günlük bebeğim
ben adacayi ictim hurma yedim ertesi gun dogurdum belki de sahiden vakti gelmisti bilmiyorumoh ne rahat doktor kafasibnmki iliski yürüyüş comelip kalkma adacayi ve hurma diyor. bi adacayini içmedm guvenemedim. digerlerini deniyorum ama düşününce biz ne kadar ugrassak da her şey olacagina variyor...yine de en azindan bana spor olur diyip yapiyorum tabi..dun bi kac kasilma oldu degisik karnimin ustunden baslayip asagi doğru ittirdi resmen ama iki kere falan oldu bosuna heyecanlandim sanki hiç gelmeyecekmis gibi hissedip endiseleniyor insan ama simdi loveali de demis hic bi belirtim yoktu birden geldi nişan su diye.. hayirlisi olsun insallah hakkimizda
yaaa işte bünye meselesi falan demek ki...bi de olacagina varıyor kaderci bakis acisina döndüm :))) bazen ne yapsan da olmuor kendini yordugunla kalıyorsun kustum bn de bgn cikmiorum yürüyüşeCanim ilk dogumum. Size birsey desem inanmazsiniz yuruyus bile yapmiyorum. Aylardir ev bile supurmuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?