2017 Şubat Anneleri

Bende oyleyim canim geceelri. Icim yaniyr sanki. Ama usuturum diye cikaramiyirum geceliklrimi

benim kızımın da yıkandı hatta soğuk almış ciğerlerinden atması zaman alır dedi ebe gazını çıkarırken elin orta kısmını cukur tut öyle vur dedi

Oy kıyamam ya inşallah geçer hemen. Ben de öyle çıkarayım bari gazını ama çok zor gaz çıkıyor bazen 15 dk pışpışlıyorum yine gazı çıkmıyor.

Canım ben Doğumdan 10 gün önce falan öyleydim hep gece doğurup gündüz vaz geçiyordum sanki artık doğum zamanı eşim yok yok daha doğmaz çantamızı almamıza gerek yok demişti hastaneye giderken

gecmis olsun. kisa zamanda iyilesir allahin izni ile insallah

Valla uyuyamadım avuç içlerim bacaklarım yanıyo resmen neden acaba ya uyuyamayınca çıkardım üstümü öylr uyumuşum
Canim hamilelikte son zamanlarda ates basmasi falan oluyormus bir yerde okumustim. Bebekler dogmamak icin inat ettikce bizi ates basiyorda olabilir

buarada en kolay yüzüstü altına yastıkla destekleyip göğsünden tutup çıkarıyorum ben gazını bizde de sırtta coooooook uzun suruyor cikmasi

Almışsın hayırlısıyla kucağına Can'ım, meme yarası çoğunlukla herkesde oldu, kısa Zaman'da geçer
Sen ne yaptin canim dogurdun mu ?? İnsallah gecer..meme ucu yarasi icin lansinoh kullandim ama cok faydasi olmadi sanki, annenin kendi sütü geciriyormus ama sütüm de henuz az geliyor, sutumu arttirmak icin anne caylari iciyorum rezeneli muskatli kimyonlu arifoğlunun.. Baska önerin var mi ?

Kizlar yardim edin lütfen!!! Sütümü arttirmak icin ne yapmaliyim ve meme ucu yaralarim oldu kesik gibi, nasil gecirebilirim ???

Canim hamilelikte son zamanlarda ates basmasi falan oluyormus bir yerde okumustim. Bebekler dogmamak icin inat ettikce bizi ates basiyorda olabilir
Hahhaha bak bu çok doğru :))Bugün ağdaya gidicem bu saatten sonra doğması için evde zıplıcam hoplucam bugünden sonra olabilir :))) rahatını bozalım bebişlerin

Hahhaha bak bu çok doğru :))Bugün ağdaya gidicem bu saatten sonra doğması için evde zıplıcam hoplucam bugünden sonra olabilir :))) rahatını bozalım bebişlerin

Ben pek bsy yapmiyorum hatta hic bsy yapmiyirum dogmasi icin :) doktorum birsey yapmana gerek yok dedi :)

Hayırlı olsun canım.
Allah analı babalı büyütsün

Kizlar gobek dustukten sonra nekadar sure sonra yikadiniz bebeklerinizi

Ben ilk günden itibaren yıkadım hep.
Göbeği sonrasında iyice kurutup alkolmile temizledim.
5.ci gün göbeği düştü..

Canım takip ettiğim kadarı ile çok gazı var bebeğinin.
Acaba çokmu emiyor ?
Her emzirme sonrası gazını iyice çıkarıyor musunz?

Cabım sol göğsünü emziriyormuş gibi tutmaya çalış sağ memeye.
Yani bebeği çevirmeden. Tutması zor olursa altını yastık ile destekle. Belki bu şekilde şaşırtırsan emebilir.

nasil anlarım isilik mi canım aslında benden bir kat kalın üstü ama çok terliyor bir 3 gündür ve kusması var çok yoğun olmasa da sarı tortulu soğuk almış olabilir dediler hastaneye gidemedim henüz

Canım internette isilik resimleri vardır. Bi bak istersen.

Yok Cnm henüz doğmadı .. sana sormuştum gözden kaçtı sanırım nerde Doğum yaptın ?. Ben sanırım saygıya karar verdim ..

sormuştum
Bede yazdim diye hatirliyorum marmara universtesi egitim arastirma hastanaesi pendjkte yaptim dogumu allahtan dogumda sansim guldu yuzume cok iyi ilgilendiler benimle makat gelos oldugu icin daha cok ilgilendiler sezryana girerkende cikarkende her turlu ilgilendiler benle bide benim atesim cikmistu sabaha kadar benle ilgilendiler cok yuksekti atesim ama cok sukur hersey guxel gelisti ve evimize donduk kizimla dualarim sizinle kizlar saglicakla alin yavrularinizi kucaginiza

ben adacayi ictim hurma yedim ertesi gun dogurdum belki de sahiden vakti gelmisti bilmiyorum

Canim ilk dogumum. Size birsey desem inanmazsiniz yuruyus bile yapmiyorum. Aylardir ev bile supurmuyorum:)
yaaa işte bünye meselesi falan demek ki...bi de olacagina varıyor kaderci bakis acisina döndüm :))) bazen ne yapsan da olmuor kendini yordugunla kalıyorsun kustum bn de bgn cikmiorum yürüyüşe sadece sıkıntıdan bi haftadir cok yemege basladim abur cubur tatli falan smdi kendime soz verdim son son yedim. artik yemicem doguma kadar hafif beslenicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…