malesef ki yok denecek kadar azdı benim sancı anlamlı bir şey çıkmamıştı .. bir daha muayene etmesine gerek kalmasa keşkeyarini bn de merak ediyorum senin kaclarda cikio sanci? bnm düşük cikio bi kac kere 40i gordum galiba gecen hafta. bakalim yarin nolcak.. acilmayi merak ediorum bn aslında açılma olur da bebek hala gelmezse suni sanci isterim çünkü..
Ben avent cam aldım. Ama cam.olmaz diyorsub. Birde eltim süt sağma makinası verdi onun biberon plastik o da avent ama bilmiuorim bpa içermeyen mi. Kutusu a yok ki bakayim
Pompanin biberonu ike verirsin tekrar almana gerek yok bence sadece biberon ucu alırsın cami da mama desteği gerekirse kullanirsin insallah gerek kalmaz bol bol sutumuz olur memeden emer kuzular. Bir de bence bpa siz dir o biberon istersen bak modeline net ten bunlar benim fikrim tabii kafanı karıştırmak istememBen avent cam aldım. Ama cam.olmaz diyorsub. Birde eltim süt sağma makinası verdi onun biberon plastik o da avent ama bilmiuorim bpa içermeyen mi. Kutusu a yok ki bakayim
Elinde serum yurutuolar arada ama sanci gelince yurumenin imkani yok nefes alip vermk dua etmk rahatlatio ayrica devamli olmuo ki sanci nefes aldirio insana ama baska birileri bagirip cagiriosa senin sancnda etkilenio sanci odalarndan birinde bi kiz vardi duvara kafasini vuruodu ciglik cigliga ben dogurmak istemiom gonderin beni diye disari cikmaya kalkti tam benm ikinma siralarmda sancm kacip durdu bi ara..drlar artk bas edemedi onla sezeryana aldilar..suni sancıda serumdan dolayı sabit kalmak kötüymüş sanırım sancılı zamanı aktif geçirmek daha iyi oluyormuş. hayırlısı bakarsın gerek kalmaz daha koca bir gün var
allah sabir versin sizlereKızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
sancı çekerken olumsuz şeyler kesiyormuş gerçekten sancıyı onu duymuştum.. kendini güvende hissettiğin rahat bir ortam olmalıymış .. kimisinin gerçekten ağrı eşiği düşük olduğundan mıdır yapısından mıdır çok yaygaracı oluyor inşallah öyle insanlar olmaz etrafta ister istemez etkilenir insan..Elinde serum yurutuolar arada ama sanci gelince yurumenin imkani yok nefes alip vermk dua etmk rahatlatio ama baska birileri bagirip cagiriosa senin sancnda etkilenio sanci odalarndan birinde bi kiz vardi duvara kafasini vuruodu ciglik cigliga ben dogurmak istemiom gonderin beni diye disari cikmaya kalkti tam benm ikinma siralarmda sancm kacip durdu bi ara..drlar artk bas edemedi onla sezeryana aldilar..0
Kubra kuzum hic bir soz teselli olamaz yasadigina hamileligin ilk haftalarnda bile dusuk yaptginda insan oyle bi oluo ki rabbim sabirlar versin insallah yavrun cennette senin refakatcin olur cigerm yandi cok uzuldm cok..Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
olsun yalniz degilsin biz de variz bakk:)
Gunaydin kizlarbiz bugun cok sukur az gaz sancisi cektik insallah duzene giriodur..Ne kdr beceriksizim gaz cikartirken esim bile daha guzel cikarttirio gazi..
Rahim duvarının incelmesi dogumun yakin oldugunu gosterir eli kulaginda demekki..Benim cok incelmemisti vajinal ilac vermisti dr..
Cnm ilk 2 cm aciklikta can yanio benim dogumda bi asistan baktgnda yaptramadm bayagi acitti kendi dr um geldi hic acitmadi insandan insana deisio ama acilma genisledkce hicc hissetmion bile artk gelen giden bakio kafasi yaklasmis mi diye..
9 mayisti benim 14 unde hastaneye yattm zorla getirttik :)
Cnm seninde gozun aydin kavusmussunuz cok sukur..Allah anali babali buyutmeyi nasip etsn
Hic korkma cnm suyun gelirse veya hastanede patlatirlarsa kendi sancin gelio ztn ama yeterli olmazsa az daha verebilirler bana sanciyi baslatrken az bisi verdiler aciklik 5 cm olunca suyumu patlattilar ondan sonra basladi sanci ve ikinma hisleri..
Merhaba
kızınız kaç aylık?
ek gıdaya geçtiyseniz gıda alerjisi olabilir.
Ayrıca deterjan ya da şampuan da bazı ciltlerde buna sebep oalbiliyor.
Endişe etmeyin ama dr a başvurun d erim ben
nasil anlarım isilik mi canım aslında benden bir kat kalın üstü ama çok terliyor bir 3 gündür ve kusması var çok yoğun olmasa da sarı tortulu soğuk almış olabilir dediler hastaneye gidemedim henüzÇokmu sıcak tutuyorsunuz. İsilik olmuş olabilir.
soğuk almış gibi canım kıyamıyorum bide bizim göbek iltihaplıCanım bu bahsettiğin sivilceler isilik sanırım.
Bebeği çok sıcak tuttuğun için çıkıyor.
Biraz serin tut ve gün aşırı banyo yaptır.
Diğer şeyler eskilerin uydurması :)
inşallah canımO zararsızdır. Kilo alıp cilt değiştiren bebeklerde olur
kadife takım ince citcitli ve yelek var canımBizim de bugün 20. Gün bitti aynı gün doğum yapmisiz . 20 gün nasıl geçti anlamadım. Emzir altını değiştir uyuttum döngü devam edip duruyor. Annem vardı yanımda sağolsun çok yardımı oldu acemi olduğum için çok iyi geldi ama yarın gidiyor . Bakalım tek başıma altından kalkabilecek miyim. Bebek büyüdükçe huylari değişiyor daha uzun sure uyanık kalmaya basladi ve daha sık emmek istiyor. Göğüsler yara değil ama çok acıyor bazen de fena isiriyor bi de dişleri olsa napardim acaba. Tabi bunlar tatlı telaslar çok şükür sağlıklı çok huysuz değil. 5.5 yıl gezip tozduktan sonra zor geldi birazcık bu kadar sorumluluk.
volkicansu canim benimkinin de sadece yanaginda var o minik sivilcelerden. Emerken bazen süt yanaklarina akıyor ağzından ondandir herhalde diye düşündüm ben. Başka yerinde yok. @TuRuNCu nun dediği gibi bebeği çok kalın giydiriyor olabilir misin. Evin sıcaklığı 22 ile 24 derece olmalıymis. bi de 2 kat kıyafet bebekler için yeterliymis.
Bendeee hala rahat rahat uyuyorumKizlar gunaudin. Bu gecede dogurmadim ben
takvimin gitmesine hazırım da bebeğin geleceği yok. İçerde büyüme kararı aldı herhal bizimkiler. Bende yarın kontrole gidecem bakalım. Ama benim doktor 41+3 kadar bekler açılma felan yoksa sinyalini vermişti. Galiba en son ben doğuracamAnnelik_heyecani takvim gitmiş.. yarin da bizim takvim gidiyor kizlar hazir misiniz??? gmzl H HedefVeBasari
Bendeee hala rahat rahat uyuyorum
takvimin gitmesine hazırım da bebeğin geleceği yok. İçerde büyüme kararı aldı herhal bizimkiler. Bende yarın kontrole gidecem bakalım. Ama benim doktor 41+3 kadar bekler açılma felan yoksa sinyalini vermişti. Galiba en son ben doğuracam
canım bır saat emzırmemelısın onun mıgdesı kayısı kadar ıkı saat arayla 15 dk emzır yara olur gogslern hemde kusmaz bebek nası alıştrırsan oyle gıder'
Ayy çok saol canım :)Gunaydin kizlarbiz bugun cok sukur az gaz sancisi cektik insallah duzene giriodur..Ne kdr beceriksizim gaz cikartirken esim bile daha guzel cikarttirio gazi..
Rahim duvarının incelmesi dogumun yakin oldugunu gosterir eli kulaginda demekki..Benim cok incelmemisti vajinal ilac vermisti dr..
Cnm ilk 2 cm aciklikta can yanio benim dogumda bi asistan baktgnda yaptramadm bayagi acitti kendi dr um geldi hic acitmadi insandan insana deisio ama acilma genisledkce hicc hissetmion bile artk gelen giden bakio kafasi yaklasmis mi diye..
9 mayisti benim 14 unde hastaneye yattm zorla getirttik :)
Cnm seninde gozun aydin kavusmussunuz cok sukur..Allah anali babali buyutmeyi nasip etsn
Hic korkma cnm suyun gelirse veya hastanede patlatirlarsa kendi sancin gelio ztn ama yeterli olmazsa az daha verebilirler bana sanciyi baslatrken az bisi verdiler aciklik 5 cm olunca suyumu patlattilar ondan sonra basladi sanci ve ikinma hisleri..
Ayy yerim ben onları
Kaç da doğum yaptın canım sezeryan mı normal mıydı
Kızlar iki yaşına kadar yastık kullanmayacagiz kuzulari biliyorsunuz dimi. Bir de anne sutu cam biberon ile verilmez vede camda saklanamaz paylaşalım dedim
kendiliğinden bırakıyor mu canım. bazen keyif yapmak isteyebiliyorlar. reflü yastığı aldık biz kusmaya iyi geldi.ben çok sık emzirmemeye çalışıyorum ogluş müsade ettiği sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?