2017 Şubat Anneleri

Süt icin mucizevi artırıci bulgur arkadaslar. Ve de boza.. tavsiye ederim.. gogus ucu yaralari icin de lansinoh falan hikaye. Kantaron yagi 2 gunde gecirdi benimkileri. Cok aci cekiyordum. Ama tamamen dogal bi kantaron bulmak lazim

Unibayby pisik kremi kullaniyorum canim simdiye kadar bir sorunda yasamadim ama ben portakal gibi limon gibi besinleri tüketmiyorum.Portakal cocugun poposunda cok kızarıklık yaptığı icin.

Canim dogumda enerji lazim oluyormus.Kendini son zamanlarda diyete girdirme. Sen bilirsin yine de ama

nasil anlarım isilik mi canım aslında benden bir kat kalın üstü ama çok terliyor bir 3 gündür ve kusması var çok yoğun olmasa da sarı tortulu soğuk almış olabilir dediler hastaneye gidemedim henüz
Kıyafet olarak az giydiriyor olabilirsin ama evinde sıcaksa isilik olur. Terliyorsa muhtemelen isilik. Serin tutarsan sivilceler hemen söner. Soğuk almamıştır inşallah. Geçmiş olsun.

Ben uzun zamandır öyleyim atlet ve pike ile uyuyorum
Ben pek bsy yapmiyorum hatta hic bsy yapmiyirum dogmasi icin :) doktorum birsey yapmana gerek yok dedi :)
Bende aynen valla vakti gelse gelirdi diyorum

Canim ilk dogumum. Size birsey desem inanmazsiniz yuruyus bile yapmiyorum. Aylardir ev bile supurmuyorum:)
hahahha ayni ben

nasil anlarım isilik mi canım aslında benden bir kat kalın üstü ama çok terliyor bir 3 gündür ve kusması var çok yoğun olmasa da sarı tortulu soğuk almış olabilir dediler hastaneye gidemedim henüz
İsilik icin saf gulsuyuyla silebilirsin canim bebegi

Canım takip ettiğim kadarı ile çok gazı var bebeğinin.
Acaba çokmu emiyor ?
Her emzirme sonrası gazını iyice çıkarıyor musunz?

Ayy sorma yaa..Hafif sarilik var demisti dr her firsatta emziriorm o yuzden..Her emmeden sonra da cikartioz gazini ama hala ikinio kasilip aglio ozellikle gece gündüz oyle bir sorunumuz yok..Siz nasil oldunuz??

Merhaba Canlar bu ara giremiyorum geçmişi de okuyamıyorum kusura bakmayın uykusuz geceler yorgun günler bizimle. Dün kızımın göbeği düştü çok şükür . Bir gün arayla banyo yaptırdım yanı banyonun bir etkisi YÖK kızlar rahat rahat yaptırın mis gibi büyüsün yavrucuklar . Bugün doktor kontrolünden geldik 3.150 doğmuştu kıyafetleriyle 3300 çıktı masaalah herşey yokunda sarılığımız 14 çıktı bol bol emzirmemi söyledi doktor gündüzleri sık sık emziriyorum ama gece 30 cc 2 kez mama verdim bu akşam sanki doymadı ya da gazı vardı bugün hiç uyumadık ama 3 ten sonra hep ağladı .. bizde durumlar böyle bu ara da kilom 88 oldu kızlar gidiyor ödemler inş

Kızlar dün çok iyiydi her şey gece çok kötü gazı başladı bugün de hala çok kötüyüz ağlıyor uyanıyor sürekli. 20 günden sonra başlar diyorlardı benim aşırı gözüm korktu. Gece gündüz nasıl geçer böyle dayanamıyorum ağlamasına... bu arada banyodan korkmayın biz her akşam yıkıyoruz her birinde şampuan kullanmıyoruz ama. Banyoyu çok seviyor. Bir de gece uykusu rahat oluyor. Saat 9da odamıza geçiyoruz ve asla ışık açmıyorum aradan loş geliyor. Altını vs alsam bilr konuşmuyorum. Bwn çok faydasını gördüm bunların şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…