- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
hurma cok yedim cnm bu ara biraktim hurmayi bitti evde daha da almadim.. adacayini doktorum da söyledi bi kere ictim gecen gun bugün de bi kupa icerimben adacayi ictim hurma yedim ertesi gun dogurdum belki de sahiden vakti gelmisti bilmiyorum
Unibayby pisik kremi kullaniyorum canim simdiye kadar bir sorunda yasamadim ama ben portakal gibi limon gibi besinleri tüketmiyorum.Portakal cocugun poposunda cok kızarıklık yaptığı icin.Kızlar benim bebişim çok sık kaka yapıyor, az önce bayağı doldurmuş bezini çokta bekletmedim ama kıpkırmızı olmuş totosu kuzumunyarın pişik kremi alacağım kullanıp memnun olan var mı hangi marka?
yaaa işte bünye meselesi falan demek ki...bi de olacagina varıyor kaderci bakis acisina döndüm :))) bazen ne yapsan da olmuor kendini yordugunla kalıyorsun kustum bn de bgn cikmiorum yürüyüşesadece sıkıntıdan bi haftadir cok yemege basladim abur cubur tatli falan smdi kendime soz verdim son son yedim. artik yemicem doguma kadar hafif beslenicem..
yok cnm diyet degil. diyeti hayatim boyunca yapamadm hamileyken hic yapamam :) abur cubur yiyorum cok ve biraz da yagli seyler bana da bebege de faydasi olmayan..onları kesicemCanim dogumda enerji lazim oluyormus.Kendini son zamanlarda diyete girdirme. Sen bilirsin yine de ama
Oda doğru canım 40 haftaya kadar bende beklemedeyim içerde kalacak değiller ya:)Gelsinler diye ugrasirken yanlis birsey yapmak istemiyorm canim indan :)
Benimde eşim hep kızıyo yürüyüş yap diyo ama içimden gelmiyo bide benim b12 çok düşük halsizlik yapıyor evi bile eşime süpürtürüyomCanim ilk dogumum. Size birsey desem inanmazsiniz yuruyus bile yapmiyorum. Aylardir ev bile supurmuyorum:)
Kıyafet olarak az giydiriyor olabilirsin ama evinde sıcaksa isilik olur. Terliyorsa muhtemelen isilik. Serin tutarsan sivilceler hemen söner. Soğuk almamıştır inşallah. Geçmiş olsun.nasil anlarım isilik mi canım aslında benden bir kat kalın üstü ama çok terliyor bir 3 gündür ve kusması var çok yoğun olmasa da sarı tortulu soğuk almış olabilir dediler hastaneye gidemedim henüz
Ben uzun zamandır öyleyim atlet ve pike ile uyuyorumKızlar günaydın dün gece sancım yoktu ama resmen atrşim var gibi havale geçiren insan gibiydim için yanıyodu vücudum okadar sıcaktıki çamaşırımla yattım sadece. Bacaklarım bile birbirine değsin iatemedim resmen sıcaklık beni tahatsız ediyodu benim gibi böylr şeylet yaşayan oldumu ya
Bende aynen valla vakti gelse gelirdi diyorumBen pek bsy yapmiyorum hatta hic bsy yapmiyirum dogmasi icin :) doktorum birsey yapmana gerek yok dedi :)
hahahha ayni benCanim ilk dogumum. Size birsey desem inanmazsiniz yuruyus bile yapmiyorum. Aylardir ev bile supurmuyorum:)
İsilik icin saf gulsuyuyla silebilirsin canim bebeginasil anlarım isilik mi canım aslında benden bir kat kalın üstü ama çok terliyor bir 3 gündür ve kusması var çok yoğun olmasa da sarı tortulu soğuk almış olabilir dediler hastaneye gidemedim henüz
buarada en kolay yüzüstü altına yastıkla destekleyip göğsünden tutup çıkarıyorum ben gazını bizde de sırtta coooooook uzun suruyor cikmasi
Kizlar yardim edin lütfen!!! Sütümü arttirmak icin ne yapmaliyim ve meme ucu yaralarim oldu kesik gibi, nasil gecirebilirim ???
Canım takip ettiğim kadarı ile çok gazı var bebeğinin.
Acaba çokmu emiyor ?
Her emzirme sonrası gazını iyice çıkarıyor musunz?
Bende abur cuburu cok yiyiyorum maalesef engek olamiyorum ama kendime :)yok cnm diyet degil. diyeti hayatim boyunca yapamadm hamileyken hic yapamam :) abur cubur yiyorum cok ve biraz da yagli seyler bana da bebege de faydasi olmayan..onları kesicem
Oda doğru canım 40 haftaya kadar bende beklemedeyim içerde kalacak değiller ya:)
Benimde eşim hep kızıyo yürüyüş yap diyo ama içimden gelmiyo bide benim b12 çok düşük halsizlik yapıyor evi bile eşime süpürtürüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?