Benim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acabaayy keşke bizim doktor da öyle deseydi. 36da bıraktırdı valla 2 ay olacakçok özel olacak ama kızlar doğumdan sonra nasıl adapte olacağız ki. bebişler böyle gazlı ve ağlarken düşünemiyorum ama valla eşim gün sayıyor
Ben sirtindan bile hissedebiliyorum gazi olduğunda. Bi de ayaklarini karnina cekerek kasıyor genelde kendini gazi olunca tabii aglama da eslik ediyor ona.Gaz oldugu nasıl anlaşılır bebekte ağlanca meme veriyorum sonra susup bşraz zaman geçince yine aglıyor acaba gazımı var ben anlamıyorm @
Bende ayni seyi merak ediyorum inan ki arastirmak lazim. 17. Gun bugun şu kanama bi bitse de rahatlasam inan ki biktim ped kullanmaktan göğüslere ped asagiya ped heryer ped çocuk bezi oldu evdeBenim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acaba
Hahayyy aynı benim de pişik oldum çok rahatsız ediyo artıkBende ayni seyi merak ediyorum inan ki arastirmak lazim. 17. Gun bugun şu kanama bi bitse de rahatlasam inan ki biktim ped kullanmaktan göğüslere ped asagiya ped heryer ped çocuk bezi oldu evde
Canım mecbur kalındığında göğüs ucu yıkanarak ve bebeğin yüzüne çok bakmayarak emzirebiliyosun sonuçta buda olacak bişey böyle biliyorum benBenim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acaba
Hayırlı olsun canım gözün aydın gazsız bol sütlü günler diliyorum :)Amin çok saol canım
Aynen ya pisik olmadim daha ama günde defalarca değiştiriyorum az az kanama olsa da cok rahatsiz ediyorHahayyy aynı benim de pişik oldum çok rahatsız ediyo artıkadet olmayı unutmusuz aylardır ped kullanmak işkence gibi şuan
Bizim hic olmadi 9 ay boyunca pisman miyim aslaSenin doktor iyiymis yine canim. Benim dr. Ilk 3 ay sin 3 ay dedi. 9 ayda 2 kere oldu bizim :)
yemeklerine kimyon atip yiyin kizkardesin oyle rahat etmisti insKolik bebek olabilir canım fön makinası dsesini denesene bi
Benim bide pişik oldu daha çok canım yandı hala tam geçmiş değilAynen ya pisik olmadim daha ama günde defalarca değiştiriyorum az az kanama olsa da cok rahatsiz ediyor
Günaydın kızlar,
Oğlumu emzirdikten sonra altını alayım dedim uyandı hala uyumuyor. Keşke önce altını degistirseymisim. acken altını degistordigimde çok ağlıyor diye emzirdikten sonra yapayım dedim ama hata etmişim. Bundan sonra ağlasa da önce altını degistirecegim. Gözlerimden uyku akıyor ama bizim ufakligin gizler cin gibi hiç uyumaya niyeti yok. Neyse herkese iyi sabahlar.
Ay afiyet olsun hiç yiyemedim kuymak...sen meyveye yönel kırmayacak kadar tadarsın olmadı.... Sana bişey sorsam sen ev de sancılanmıştın ya tarif edermisin Nasıl birşeydi
İlik bi duş alsaydın canım..ay kizlar bnm agrilarim hala geçmedi ama düzensiz sancilar simdilik dayanilabilecek gibi..bakalim gece de devam edecek mi..
Canımben oglumda hiç öyle emzirmedim hemen abdest almak lazım bence yaBenim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acaba
Kuymak gerçekten çok süt yapıyor canım ama:))
Benim ki de öyle yapıyor emziriyorum yarım saatte bir ağlıyor bazen gaz değil benimki gazını yapıyorGaz oldugu nasıl anlaşılır bebekte ağlanca meme veriyorum sonra susup bşraz zaman geçince yine aglıyor acaba gazımı var ben anlamıyorm @
sicaga yakin aldim cnm.. hala devam edio agrilar muayeneden kaynakli mi bilemedm ama gecen muayenedeki agrim sadece vajinaldi.. dakika nasil tutuyolar ki öyle dakika tutabilecegim gibi degil keskin sancilar var ama daha yaygin sancilar anlayamadim..İlik bi duş alsaydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?