2017 Şubat Anneleri

Valla hic bilemedim ki canim sanci hissettiginde not al zamanini bi araliklarina bak istersen

benim annem yedirmiyor canım tatlı olarak sütlaç ve hurma yediriyor kansizlik icin üzüm ve dalak süt için de bol yeşillik bol su ve tarçın çayı kabızlığa da ıspanak kayısı suyu

İyi yapıyormuş canım sende süt durumu nasıl? Ben de bol üzüm pekmez kayısı suyu hoşaf falan yiyorum ama çok sık emdiği zaman yetmiyor süt

Benim oazar gununden beri nisanim geliyordu bugun azaldi. Ama dogum yokhala

Canim once sancinin ne kadar surdugunu yaz sonra 2. Kez kasilmanin yada sancinin ne zaman basladigini yaz. Araliklarini ve ne kadar sure devam etttligini gorebilirsin

Hurmayi gunde kac tane yiyosunuz kizlar. Bugun 3 tane yedim fazla mi acaba. Bide hepsini birden mi yiyosunuz

Kızlar merhaba 40+3'te gece 3.30da gelen suyum ile bugün evladımı kucağıma aldım. Darısı bekleyenlerin başına olsun. Doğum hikayemi anlatayım: iki gün önce doktor açıklık muayenesi yapmıştı ilk kez. Akşamına bir tatlı kaşığı kadar yumurta akı kıvamında akıntı geldi. Sonra bir daha bir gün sonra az az yine aynı akıntı geldi. Ama renkli değildi. Aldırış etmedim. Gece wc ye kalktım. Tuvalet kağısında yeşil bir akıntı vardı. Nişan heralde dedim rengi görünce ama baktım ki su gibi akmaya devam etti. Su ama yemyeşil. Burdan birinden okumuştum mekonyum olabileceğini. İyi ki okumuşum yoksa nişan sanıp vurup kafayı yatabilirdim. Panik yapmadan duşa girdim. Kıyafetimi ütüledim. Hafif bir makyaj yaptım. Saçlarıma maşa yaptım ortalığı topladım. Öyle çıktık evden. Hastaneye geldiğimizde saat 5.30du. 6'da suni sancı vermeye başladılar. Sancı oluşuyor ama açılma olmuyordu. Doktor riske atmak istemedi ve helen sezeryana aldı çünkü mekonyum durmak bilmiyordu. 10.30da kuzum dünyaya geldi. Genel anestezi ile. 4200 doğdu maşallah. Daha bir ay olmadı 2800 filandı bebeğim. Bugün doğumhane rekoru kırdı. Demem o ki kızlar okumak bilgi paylaşmak çok önemli. Özellikle uzatmalara kalan arkadaşlar sinyalleri iyi değerlendirsin.

Masallah canim. Gozun aydin. Ben 40+4 um bugun hala bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…