Valla hic bilemedim ki canim sanci hissettiginde not al zamanini bi araliklarina bak istersensicaga yakin aldim cnm.. hala devam edio agrilar muayeneden kaynakli mi bilemedm ama gecen muayenedeki agrim sadece vajinaldi.. dakika nasil tutuyolar ki öyle dakika tutabilecegim gibi degil keskin sancilar var ama daha yaygin sancilar anlayamadim..
benim annem yedirmiyor canım tatlı olarak sütlaç ve hurma yediriyor kansizlik icin üzüm ve dalak süt için de bol yeşillik bol su ve tarçın çayı kabızlığa da ıspanak kayısı suyu
Eğer gebeliginde doktor yasak koymadiysa ve devam ettiyseniz ilişkiye olabilir..
bilmiyorum ki siddeti artiyor sanki.. nişan su falan yok.. karnim da kaskati oluyor ağrı oldukca..cok da umitlenmek istemiyorum...bakalim ne kadar devam edecek..
Merhaba kizlar dun cati muayenesi oldum sanirim. Sanirim diyorum çünkü doktor bakalim acilmana dedi ama elini sokup cevirdigi icin cati diye dusunuyorum. Kanamam lekelenmem falan olmadi muayeneden sonra. Bu sbah cok acik yesil kirmizi sumuksu akintim geldi doktora soyledim nisan dedi. Sancini bekle dedi.
Henuz sancim yok fakat kasilmalarim oluyo karnim sertlesiyo ama bu bana oyle cok aci vermiyo adet agrisi belden kasiga dogru bi sancim yok yani. Beklemedeyim ne zaman dogum baslar acaba nisani gelenler cevap lutfen
ay kizlar bnm agrilarim hala geçmedi ama düzensiz sancilar simdilik dayanilabilecek gibi..bakalim gece de devam edecek mi..
sicaga yakin aldim cnm.. hala devam edio agrilar muayeneden kaynakli mi bilemedm ama gecen muayenedeki agrim sadece vajinaldi.. dakika nasil tutuyolar ki öyle dakika tutabilecegim gibi degil keskin sancilar var ama daha yaygin sancilar anlayamadim..
Benimde kasilmalarim artti ama sanci yok. Gunduz biraz adet agrisi oldu ama cok hafif. Dus aldim geçti o da.Benim oazar gununden beri nisanim geliyordu bugun azaldi. Ama dogum yokhala
Nişan ve suyum geldiği akşam bi 10 tane fln yemiştim :)Hurmayi gunde kac tane yiyosunuz kizlar. Bugun 3 tane yedim fazla mi acaba. Bide hepsini birden mi yiyosunuz
Ovv masallah :) bn normalde sevmem zaten bide cok tatli ya yarin 5e cikarayimNişan ve suyum geldiği akşam bi 10 tane fln yemiştim :)
Bende öyle düşünüyorum canım bana da günahmış gibi geliyorCanımben oglumda hiç öyle emzirmedim hemen abdest almak lazım bence ya
Benimde kasilmalarim artti ama sanci yok. Gunduz biraz adet agrisi oldu ama cok hafif. Dus aldim geçti o da.
Ayran yoğurt bunlarda sürt yapıypmuş kuzum :)Hadi yaama hiç sevmiyorum maalesef tatlı şeylerle hiç aram YÖK nasıl yapacam bilmiyorum
Kızlar merhaba 40+3'te gece 3.30da gelen suyum ile bugün evladımı kucağıma aldım. Darısı bekleyenlerin başına olsun. Doğum hikayemi anlatayım: iki gün önce doktor açıklık muayenesi yapmıştı ilk kez. Akşamına bir tatlı kaşığı kadar yumurta akı kıvamında akıntı geldi. Sonra bir daha bir gün sonra az az yine aynı akıntı geldi. Ama renkli değildi. Aldırış etmedim. Gece wc ye kalktım. Tuvalet kağısında yeşil bir akıntı vardı. Nişan heralde dedim rengi görünce ama baktım ki su gibi akmaya devam etti. Su ama yemyeşil. Burdan birinden okumuştum mekonyum olabileceğini. İyi ki okumuşum yoksa nişan sanıp vurup kafayı yatabilirdim. Panik yapmadan duşa girdim. Kıyafetimi ütüledim. Hafif bir makyaj yaptım. Saçlarıma maşa yaptım ortalığı topladım. Öyle çıktık evden. Hastaneye geldiğimizde saat 5.30du. 6'da suni sancı vermeye başladılar. Sancı oluşuyor ama açılma olmuyordu. Doktor riske atmak istemedi ve helen sezeryana aldı çünkü mekonyum durmak bilmiyordu. 10.30da kuzum dünyaya geldi. Genel anestezi ile. 4200 doğdu maşallah. Daha bir ay olmadı 2800 filandı bebeğim. Bugün doğumhane rekoru kırdı. Demem o ki kızlar okumak bilgi paylaşmak çok önemli. Özellikle uzatmalara kalan arkadaşlar sinyalleri iyi değerlendirsin.
Nışan geldikten 10 gün aonra dpğum yapanda var 1 gün sonrada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?