Bende veriyorum çünkü sürekli aranıyor emmek istiyo ilk başlarda aç sanıp üstüne bide takviye mama veriyodum ve ağzından burnundan kusmaya başladı fazlası geliyodu yanı şuan bile fazla emince o şekilde kusuyo o yüzden oyalanmasi ve biraz uyuması için veriyorum mecbur yoksa hep meme de olmak istiyo aranıyorMerhabalar Cumartesi gecesi 40+5te normal doğumla Oğlumu kucağıma aldım.doguranlar gule gule büyütsün doguramayanlarda insallah sağlıkla kucağına alsınlar:) arkadaslar benim sorum bebeklerinize emzik veriyor musunuz
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım rahat bir doğum olmuş gibi darısı başımıza :)Günaydın kızlar . Dün hastaneye yatış yapıyorum demiştim . Kısaca şöyle anlatayım . Gece idrarmı Sumu geldi anlamadım ama dün sabah öğlene kadar 10 kez ped değiştirdim. Öğlen hastaneye geldiğimde açıklık yoktu ve saat 1 sancı başladı . Direkt 5-6 dk da bir . Herşey çok güzeldi . 17:00 de açıklık 8 cm olunca çatalda ıkınmaya başladım ve 18:30 da Doğum oldu . Ikınmayı bilmediğimden biraz geç oldu. Oğlumda bende çok yorulduk ve vakumla çekildi .. şükür iyiyiz emmeye başladı direkt . Doğum yapacaklara çok dua ettim . Rabbim tez zamanda kalab 3-5 kişiyede nasip etsin
bende varım halakız şaka maka günü geçip doğurmayan ikimiz kaldık herhalde
akşamdan beri ses yok belki bebişin yanındadır artık , toparlanınca paylaşırsın bizimle gelişmeleri.. Biran önce bebişte sende toparlarsınız inşallah dualarımız seninlekizlar nisanim geldi cok sancim var 90 100 lere vuran acilmam 1 cm ama daha. yatisim yapildi dua edin nolur..
Canım gaz olduğunda sa bağırıyor ama sabah 10da doldurdu hep gaz da çıkardı baya. Ama sonra susmadı hep ağladı ayakta dolaşarak susturdum. Saat başı da emzirdim ama dediğin gibi açlık sanki bukıyamam ben ona. Çok sinirleniyor zaten çekince. Sütüm gayet iyiydi dün gece sağdım hatta tek göğsümden 60cc çıktı. Anlamadım ki bugün boş gibi..
Çok sıcak suyla yıkanmayın tehlikeli. Ben birden bayılıyordum elim ayağım tutmadı eşime seslendim yetişti, az kaldı düşüyordum
Dogurursan inş beklerim canımDoğurursam ilk seni etikitliycem kız
Ben dogurmayacam içimde buyusun madem gelmeye niyeti yok
Ben martı bekliyom canım kedilerle bir doğurucam :))@E1010 da doğum yapmış canım sana da hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş
Şiiiii siz neyi bekliyonuz :) anladınız siz
Bence de daha kolay hem içerdeBen dogurmayacam içimde buyusun madem gelmeye niyeti yok
Eneeeeee takvimide gitmişBen dogurmayacam içimde buyusun madem gelmeye niyeti yok
Canım Allah bağışlasın darısı başımıza. .maşallah size bol sutler az gazlarGünaydın kızlar . Dün hastaneye yatış yapıyorum demiştim . Kısaca şöyle anlatayım . Gece idrarmı Sumu geldi anlamadım ama dün sabah öğlene kadar 10 kez ped değiştirdim. Öğlen hastaneye geldiğimde açıklık yoktu ve saat 1 sancı başladı . Direkt 5-6 dk da bir . Herşey çok güzeldi . 17:00 de açıklık 8 cm olunca çatalda ıkınmaya başladım ve 18:30 da Doğum oldu . Ikınmayı bilmediğimden biraz geç oldu. Oğlumda bende çok yorulduk ve vakumla çekildi .. şükür iyiyiz emmeye başladı direkt . Doğum yapacaklara çok dua ettim . Rabbim tez zamanda kalab 3-5 kişiyede nasip etsin
Canım bende dogum yapmadım daha ipek kızım olacak inşallahDoğum bekleyen arkadaşlar beneklerinizin cinsiyeti nedir?Annelik_heyecani H HedefVeBasari gmzl Misoothh
Kızlar erkenci derler bizim kızlar Nazlı galiba Can'ım ay aramızda bir gün gözüküyor bakalım seninle ayrıcaCanım bende dogum yapmadım daha ipek kızım olacak inşallah
Kızlar merhaba 40+3'te gece 3.30da gelen suyum ile bugün evladımı kucağıma aldım. Darısı bekleyenlerin başına olsun. Doğum hikayemi anlatayım: iki gün önce doktor açıklık muayenesi yapmıştı ilk kez. Akşamına bir tatlı kaşığı kadar yumurta akı kıvamında akıntı geldi. Sonra bir daha bir gün sonra az az yine aynı akıntı geldi. Ama renkli değildi. Aldırış etmedim. Gece wc ye kalktım. Tuvalet kağısında yeşil bir akıntı vardı. Nişan heralde dedim rengi görünce ama baktım ki su gibi akmaya devam etti. Su ama yemyeşil. Burdan birinden okumuştum mekonyum olabileceğini. İyi ki okumuşum yoksa nişan sanıp vurup kafayı yatabilirdim. Panik yapmadan duşa girdim. Kıyafetimi ütüledim. Hafif bir makyaj yaptım. Saçlarıma maşa yaptım ortalığı topladım. Öyle çıktık evden. Hastaneye geldiğimizde saat 5.30du. 6'da suni sancı vermeye başladılar. Sancı oluşuyor ama açılma olmuyordu. Doktor riske atmak istemedi ve helen sezeryana aldı çünkü mekonyum durmak bilmiyordu. 10.30da kuzum dünyaya geldi. Genel anestezi ile. 4200 doğdu maşallah. Daha bir ay olmadı 2800 filandı bebeğim. Bugün doğumhane rekoru kırdı. Demem o ki kızlar okumak bilgi paylaşmak çok önemli. Özellikle uzatmalara kalan arkadaşlar sinyalleri iyi değerlendirsin.
Merhabalar Cumartesi gecesi 40+5te normal doğumla Oğlumu kucağıma aldım.doguranlar gule gule büyütsün doguramayanlarda insallah sağlıkla kucağına alsınlar:) arkadaslar benim sorum bebeklerinize emzik veriyor musunuz
Dogum sonrasi kanamam sadece 1 hafta oldu 4 gundur de kesildi 1 damla bile gelmiyor.. normal mi acaba? Spinal sezeryan olmustumm.
Cuma dr a gidicem bakalim
nazlı bir kızımız olucak gibi bu gidişle :)) birde balık burcu olcaklar off nasıl nazlı, duygusal bir kelebelek olucak bakalımDoğum bekleyen arkadaşlar beneklerinizin cinsiyeti nedir?Annelik_heyecani H HedefVeBasari gmzl Misoothh
Merhabaa,Ben Şişli florance Nightingale dr Yusuf Olgaç a gidiyorum normal Doğum ya da sezeryan sonrası Doğum Ssvd 2750 sezeryan 3500 tl çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?