2017 Şubat Anneleri

Bende veriyorum çünkü sürekli aranıyor emmek istiyo ilk başlarda aç sanıp üstüne bide takviye mama veriyodum ve ağzından burnundan kusmaya başladı fazlası geliyodu yanı şuan bile fazla emince o şekilde kusuyo o yüzden oyalanmasi ve biraz uyuması için veriyorum mecbur yoksa hep meme de olmak istiyo aranıyor

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım rahat bir doğum olmuş gibi darısı başımıza :)

kız şaka maka günü geçip doğurmayan ikimiz kaldık herhalde
bende varım hala
kizlar nisanim geldi cok sancim var 90 100 lere vuran acilmam 1 cm ama daha. yatisim yapildi dua edin nolur..
akşamdan beri ses yok belki bebişin yanındadır artık , toparlanınca paylaşırsın bizimle gelişmeleri.. Biran önce bebişte sende toparlarsınız inşallah dualarımız seninle

Ben de saatte bir emziriyorum 10 dk sürüyor bir saat sonra yine sağa sola saldırıyor açlık zor

Çok sıcak suyla yıkanmayın tehlikeli. Ben birden bayılıyordum elim ayağım tutmadı eşime seslendim yetişti, az kaldı düşüyordum

Ben de sancım varken sıcak duş almıştım çıkınca da suyum geldi. Acaba o mu tetikledi?

Kizlar bebegimin agiz cevresinde bazen morarma oluyor. Daha dogrusu aglarken oluyor. Internette arastirdim kotu kotu seyler yaziyor. Korktum. Boyle bisey yasayan varmi.

Canım Allah bağışlasın darısı başımıza. .maşallah size bol sutler az gazlar

Canım sen de benim gibi olmuşsun sanırım bendim öyle yazan. Çünkü ben de evde sancı çekerken suyum geldi bir avuç kadar ve bildiğin yeşildi ayrıca kokuyordu da 5 cm açıklık vardı ama bekleyip riske atmak istemedim. Acil sezeryana alındım

Ben de veriyorum ilk doğduğundan beri verdim

Dogum sonrasi kanamam sadece 1 hafta oldu 4 gundur de kesildi 1 damla bile gelmiyor.. normal mi acaba? Spinal sezeryan olmustumm.
Cuma dr a gidicem bakalim

Biz de 9 günlüğüz benim de çok azaldı hatta bugün YÖK gibi

Ben Şişli florance Nightingale dr Yusuf Olgaç a gidiyorum normal Doğum ya da sezeryan sonrası Doğum Ssvd 2750 sezeryan 3500 tl çok memnunum
Merhabaa,

Bende Yusuf Bey'i bir arkadaşımdan duydum araştırırken gördüm postunuzu. siz doğum yaptınız mı? normal doğum ve ilgili konuşkan bir doktor istiyorum Yusuf Bey normal doğum yanlısı sanıyorum muayeneler sırasında nasıldır? yardımcı olur musunuz? teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…