Yok kuzum gaz dan değil bu farklı gazını sürekli kontrol ediyorum dediğin gibi almazsa hemen ya altına ya gazına bakıyorum ama dün Dr öksürük ten dolayı bunlara dikkat et takip et demişti çok korkuyomCanım eğer gazı tam çıkmamışsa tokluk hisseder memeyi almaz, gazı olunca illa da ağlaması gerekmez bazen ağlatacak kadar rahatsız etmiyor ama tokluk hissi veriyor bebişe.. bide ben huyu değiştiği an nazar duaları okuyarak veriyorum göğsümü sakinleşip eskisi gibi alıyor.. Bi dene istersen..
Doktor ekstra birsey onerdi mi peki canim?Haklısın valla Koç olurlarsa şaşırmam benim kasılmalar vardı 5 dk indi geldim dr iki defa nst ye bağlandım en fazla 50 sancı rahim ağzı kapalı ve kafa kanalın yakınında bile değil hala sol kasıkta... Hiç niyeti yok gelmeye. Pazartesi salı suni verelimdedi ama onda da kafanın gireceğinin garantisi yok kanala ne zor işlermiş
Yok kuzum gaz dan değil bu farklı gazını sürekli kontrol ediyorum dediğin gibi almazsa hemen ya altına ya gazına bakıyorum ama dün Dr öksürük ten dolayı bunlara dikkat et takip et demişti çok korkuyomdün iyi çıkmıştı ciğerleri fln ama nefes alış verişi de hızlandı sanki ağlamaktan bi hal oldum
Tabiki canım önemli olan bebeğinin sağlığıBebek hareketi azdı sonra düzeldi ama risk almak istemiyor bende istemiyorum cnm ilkinde de suni aldım alışkınım
Bana sadece yürüyüş yağabilirsen yap dedi nst de çıkmayan ama 5 dk gelen kasılmalar vardı eliyle baktı öyle olunca bitki çayları içeyim mi dedim hayır dedi. sadece yürüyüş diyor benim ki ilişki vs sormadım zatenDoktor ekstra birsey onerdi mi peki canim?
Canım eğer gazı tam çıkmamışsa tokluk hisseder memeyi almaz, gazı olunca illa da ağlaması gerekmez bazen ağlatacak kadar rahatsız etmiyor ama tokluk hissi veriyor bebişe.. bide ben huyu değiştiği an nazar duaları okuyarak veriyorum göğsümü sakinleşip eskisi gibi alıyor.. Bi dene istersen..
Haftasına göre suan bir öğünü en az 60 cc olmalı. Doymazsa fazlasıda verilebilir. Drumuz böyle söyledi.Hee bende bu tarz okumuştum ben sagmiyorum zaten emziriyorum hepten az önce duş a girdim durmazsa annem tuttsun diye sagdim uyuyo o yüzden soriyim dedim yeterli olması için ne kadar olması gerekiyo ki
Hastalığından dolayı iştahı yoktur belki. Ya da gaz problemi başlıyor olabilir mi.Oğluşum un emme isteği zayıf bugündün azdı ama bugün biraz daha zayıfladı memeyi uzatinca şap diye kapiyodu ama dün ve bugün memeyi zorla veriyorum biberonla da az ağladı veriyim dedim onu da öyle isteksiz az aldı noluyo ogluma herşeyi çok iyi derken nazar mı oldu napti moralim çok bozuluyo
Canım çok ama çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah daha iyi olacak. Zor bir süreç allah sizede güç versin.Hayırlı akşamlar kızlar..
Bugün oğlumu 1.ci ay kontrolüne götürdük.
Mama destekli 1 kilo almış. Bu şekilde devam edebilirsiniz dedi doktorumuz.
Önce her iki göğüsü 15-20 dakila emzirip üzerine aldığı kadar mama veriyoruz...
Tekrar ultrasona gönderdi bizi. Geçen hafta başka hastanede yapılan sonuca pek itimat etmedi.
Ultrasonda genişleme aynı görünüyor fakat bu defa da sıkıntılı olan böbrek diğer böbreğin iki katı olmuş ve maalesef büyüme devam ediyor...
Tekrar sonucu alıp başka hastanedeki prof.a götürdük. Onun değerlendirmesi sonucu ameliyata karar verildi...
Pazartesi sabah 9 da alacaklar...
Ameliyat öncesi için en az 3 saat aç kalması gerekiyormuş. Sonrasında da beslenmesi için en az 3 saat bekleniyormuş yine.
Ameliyat ise 1.5 saat sürüyor ve hastanede 2 gün kalmamız gerekiyormuş...
O minicik ellerinden de kan aldılar bugün kuzumun.
Ben bakmaya ,koklamaya ,dokunmaya kıyamazken bunları yaşamak çok zor geliyor...
Sütünü sağdınmı hiç. Doymasa uyumaz ama beş dk ilede nasıl doyuyor anlamadım bende.Kızlar bebegim beş dk emip bir saat uyuyor cok zor degilmi zaten küçük doğdu napcam ben
Hmm kasilmalar nerdeydi daha çok? Yürüyüş klasik öneri zaten hayirlisi bakalim belki gelir suni sanciya gerek kalmadanBana sadece yürüyüş yağabilirsen yap dedi nst de çıkmayan ama 5 dk gelen kasılmalar vardı eliyle baktı öyle olunca bitki çayları içeyim mi dedim hayır dedi. sadece yürüyüş diyor benim ki ilişki vs sormadım zaten
Ben elimle sagamiyorum. Normal sıkınca sut cikiyor ama sagmaya kalkinca gelmiyo sut. Makinaylami sagiyosunuz siz.Dışarda 3 saat, buzdolabının yemek bölümünde 3 gün, dondurucu kısmında 3 ay muhafaza edilir demişti bebek hemşiresi. Benim iki göğüs 45 cc falan cıkıyor. Emzirdikten sonra Mama veriyorum sütüm yeterli olmadıgından
Canım ya çok güçlü minnak Rabbim ona yardım edecek hepimizin ve de en önemlisi de annesinin babasının duaları ile atlatacak yavrum inşallah.Hayırlı akşamlar kızlar..
Tekrar ultrasona gönderdi bizi. Geçen hafta başka hastanede yapılan sonuca pek itimat etmedi.
Ultrasonda genişleme aynı görünüyor fakat bu defa da sıkıntılı olan böbrek diğer böbreğin iki katı olmuş ve maalesef büyüme devam ediyor...
Tekrar sonucu alıp başka hastanedeki prof.a götürdük. Onun değerlendirmesi sonucu ameliyata karar verildi...
Ameliyat öncesi için en az 3 saat aç kalması gerekiyormuş. Sonrasında da beslenmesi için en az 3 saat bekleniyormuş yine.
Bir komşu hep yürü diyo bana agrin gelse de yatıp kalma yürümeye devam yere çömel ve yürü. O zmn açılır insallahBana sadece yürüyüş yağabilirsen yap dedi nst de çıkmayan ama 5 dk gelen kasılmalar vardı eliyle baktı öyle olunca bitki çayları içeyim mi dedim hayır dedi. sadece yürüyüş diyor benim ki ilişki vs sormadım zaten
Benim ki alıp beş dk sonra tekrr bırakıyor acaba bebeğimin gazı mı var ben gaz çıkarma asla beceremiyorum. Minicik oldugu için ters çevirince düz yapamıyorum
Hayırlı akşamlar kızlar..
Allah yardımcınız olsun rabbim şifa versin canim .hep aklımdasıniz. Sakin kalmaya çalış soğuk kanli olmaya çalışHayırlı akşamlar kızlar..
Ya aslında ilişki denedik o sanırım arttırdı kasılmaları kasılmalar kasıklardan göbek kısmıma vuruyor normalde doğmaya niyeti yok dersi eşime demiş Her an herşey olabilir diye bana başka eşime başkaHmm kasilmalar nerdeydi daha çok? Yürüyüş klasik öneri zaten hayirlisi bakalim belki gelir suni sanciya gerek kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?