2017 Şubat Anneleri

nazlı bir kızımız olucak gibi bu gidişle :)) birde balık burcu olcaklar off nasıl nazlı, duygusal bir kelebelek olucak bakalım
Burçların genel karekteristik özellikleri taşıdığına ben inanırım beni de balık burcu olması korkutuyordu balık olacak ponçik kızlarımız... Oğlum Koç, anne baba boğa birde balık geliyor bizim ev toplama kampı :):):)

Benim dikisler biraz duzelip oturmaya başlayınca çok şükür daha rahat emiyoruz şuan
Oturabiliyor musun benim acaba psikolojik mi oturamama ben halen uzanarak sütü veriyorum yemeği ayakta bazen yiyiyorum otururkende dikiş olmayan kısmı tek koltuğa dayıyorum korkuyorum ya açılırsa diye

Kızlar doğumun 18. Günü uçağa bineceğim bebek için bir sıkıntı olmaz değil mi ?48 saaten sonra uçağa binebilirler yazıyor ama yinede çekincem var hem bebek için hem dikişlerim için uçakta 2 saat oturma umarım zarar vermez

Loveali canim dogum yapmisin nasil minnos iyisiniz insallah
Canım aklımdasın kaç gündür evet yaptım 10 günlük olduk çok şükür iyiyiz ama 3 gündür bi öksürük var ben son hafta grip olmuştum doğum sonrasında da öksürük vardı baya benden geçmiş sanırım dün götürdük ciğerleri iyi çıktı şükür ama bugün biraz daha arttı sanki yarın tekrar kontrole gitcez inş yine iyi çıkar bakalım bide geçmeyen bi burun hiriltisi var serum fizyolojik yapıyorum ama bakalım siz napiyonuz büyüdü senin prensesler dimi :)

Oturabiliyor musun benim acaba psikolojik mi oturamama ben halen uzanarak sütü veriyorum yemeği ayakta bazen yiyiyorum otururkende dikiş olmayan kısmı tek koltuğa dayıyorum korkuyorum ya açılırsa diye
Canım benim 10. Gunum bugün 5. Gün kontrol vardı Dr uma oturabilirmiyim dedim evet dedi hastaneden geldiğim gibi oturmaya başladım ben ama birden zorladim galiba biraz acı var hala ama çok şükür ayağıma altıma alıp bile oturuyorum kuyruk sokumu kemiği çok agriyo benim de bence otur artık tabi dikisler in kontrol edildiyse ama benim gibi de bi anda zorlama ben eğilip bazamin altını bile silip supuruyom 2-3 defadir içten ağrı var biraz da dışarda ama çok sıkıntı yok

Kızlar süt saginca dışarda bekletiyonusmu bekletiyosaniz ne kadar bekler birde iki göğüs saginca kaç cc geliyo

eşim kova burcu ben kızımızda kova olsun istiyordum hep ama hayırlısı bu gidişle koç bile olabilirler

eşim kova burcu ben kızımızda kova olsun istiyordum hep ama hayırlısı bu gidişle koç bile olabilirler
Haklısın valla Koç olurlarsa şaşırmam benim kasılmalar vardı 5 dk indi geldim dr iki defa nst ye bağlandım en fazla 50 sancı rahim ağzı kapalı ve kafa kanalın yakınında bile değil hala sol kasıkta... Hiç niyeti yok gelmeye. Pazartesi salı suni verelimdedi ama onda da kafanın gireceğinin garantisi yok kanala ne zor işlermiş

Kızlar süt saginca dışarda bekletiyonusmu bekletiyosaniz ne kadar bekler birde iki göğüs saginca kaç cc geliyo
Dışarda 3 saat, buzdolabının yemek bölümünde 3 gün, dondurucu kısmında 3 ay muhafaza edilir demişti bebek hemşiresi. Benim iki göğüs 45 cc falan cıkıyor. Emzirdikten sonra Mama veriyorum sütüm yeterli olmadıgından

Hee bende bu tarz okumuştum ben sagmiyorum zaten emziriyorum hepten az önce duş a girdim durmazsa annem tuttsun diye sagdim uyuyo o yüzden soriyim dedim yeterli olması için ne kadar olması gerekiyo ki

Pazatyesi neden suni sancı dedi scabım normalde risk yoksa 41.haftaya kadar bekliyorlar

Oğluşum un emme isteği zayıf bugün dün azdı ama bugün biraz daha zayıfladı memeyi uzatinca şap diye kapiyodu ama dün ve bugün memeyi zorla veriyorum biberonla da az ağladı veriyim dedim onu da öyle isteksiz az aldı noluyo ogluma herşeyi çok iyi derken nazar mı oldu napti moralim çok bozuluyo

Insallah değerleri duser bir an once de gerek kalmaz rabbim sifasini versin yavrucagin

Canım eğer gazı tam çıkmamışsa tokluk hisseder memeyi almaz, gazı olunca illa da ağlaması gerekmez bazen ağlatacak kadar rahatsız etmiyor ama tokluk hissi veriyor bebişe.. bide ben huyu değiştiği an nazar duaları okuyarak veriyorum göğsümü sakinleşip eskisi gibi alıyor.. Bi dene istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…