Burçların genel karekteristik özellikleri taşıdığına ben inanırım beni de balık burcu olması korkutuyordu balık olacak ponçik kızlarımız... Oğlum Koç, anne baba boğa birde balık geliyor bizim ev toplama kampı :):):)nazlı bir kızımız olucak gibi bu gidişle :)) birde balık burcu olcaklar off nasıl nazlı, duygusal bir kelebelek olucak bakalım
Oturabiliyor musun benim acaba psikolojik mi oturamama ben halen uzanarak sütü veriyorum yemeği ayakta bazen yiyiyorum otururkende dikiş olmayan kısmı tek koltuğa dayıyorum korkuyorum ya açılırsa diyeBenim dikisler biraz duzelip oturmaya başlayınca çok şükür daha rahat emiyoruz şuan
Evet benimde acıyor oturmuyorum 12 gün oldu vajinanın içindeki nasıl kuruyacak ki onu anlamadım çünkü orası dokusu gereği ıslak ...Yürüyorum ama oturamıyorumKızlar doğum yapalı 8 gün oldu ama dikişlerim çok acıyor ve kaşınıyor sizde de oluyor mu
Erkek tatlım :)Doğum bekleyen arkadaşlar beneklerinizin cinsiyeti nedir? @Annelik_heyecani @HedefVeBasarigmzl Misoothh
Canım aklımdasın kaç gündür evet yaptım 10 günlük olduk çok şükür iyiyiz ama 3 gündür bi öksürük var ben son hafta grip olmuştum doğum sonrasında da öksürük vardı baya benden geçmiş sanırımLoveali canim dogum yapmisin nasil minnos iyisiniz insallah
Canım benim 10. Gunum bugün 5. Gün kontrol vardı Dr uma oturabilirmiyim dedim evet dedi hastaneden geldiğim gibi oturmaya başladım ben ama birden zorladim galiba biraz acı var hala ama çok şükür ayağıma altıma alıp bile oturuyorum kuyruk sokumu kemiği çok agriyo benim de bence otur artık tabi dikisler in kontrol edildiyse ama benim gibi de bi anda zorlama ben eğilip bazamin altını bile silip supuruyom 2-3 defadir içten ağrı var biraz da dışarda ama çok sıkıntı yokOturabiliyor musun benim acaba psikolojik mi oturamama ben halen uzanarak sütü veriyorum yemeği ayakta bazen yiyiyorum otururkende dikiş olmayan kısmı tek koltuğa dayıyorum korkuyorum ya açılırsa diye
eşim kova burcu ben kızımızda kova olsun istiyordum hep ama hayırlısı bu gidişle koç bile olabilirlerBurçların genel karekteristik özellikleri taşıdığına ben inanırım beni de balık burcu olması korkutuyordu balık olacak ponçik kızlarımız... Oğlum Koç, anne baba boğa birde balık geliyor bizim ev toplama kampı :):):)
Haklısın valla Koç olurlarsa şaşırmam benim kasılmalar vardı 5 dk indi geldim dr iki defa nst ye bağlandım en fazla 50 sancı rahim ağzı kapalı ve kafa kanalın yakınında bile değil hala sol kasıkta... Hiç niyeti yok gelmeye. Pazartesi salı suni verelimdedi ama onda da kafanın gireceğinin garantisi yok kanala ne zor işlermişeşim kova burcu ben kızımızda kova olsun istiyordum hep ama hayırlısı bu gidişle koç bile olabilirler
Dışarda 3 saat, buzdolabının yemek bölümünde 3 gün, dondurucu kısmında 3 ay muhafaza edilir demişti bebek hemşiresi. Benim iki göğüs 45 cc falan cıkıyor. Emzirdikten sonra Mama veriyorum sütüm yeterli olmadıgındanKızlar süt saginca dışarda bekletiyonusmu bekletiyosaniz ne kadar bekler birde iki göğüs saginca kaç cc geliyo
Hee bende bu tarz okumuştum ben sagmiyorum zaten emziriyorum hepten az önce duş a girdim durmazsa annem tuttsun diye sagdim uyuyo o yüzden soriyim dedim yeterli olması için ne kadar olması gerekiyo kiDışarda 3 saat, buzdolabının yemek bölümünde 3 gün, dondurucu kısmında 3 ay muhafaza edilir demişti bebek hemşiresi. Benim iki göğüs 45 cc falan cıkıyor. Emzirdikten sonra Mama veriyorum sütüm yeterli olmadıgından
Pazatyesi neden suni sancı dedi scabım normalde risk yoksa 41.haftaya kadar bekliyorlarHaklısın valla Koç olurlarsa şaşırmam benim kasılmalar vardı 5 dk indi geldim dr iki defa nst ye bağlandım en fazla 50 sancı rahim ağzı kapalı ve kafa kanalın yakınında bile değil hala sol kasıkta... Hiç niyeti yok gelmeye. Pazartesi salı suni verelimdedi ama onda da kafanın gireceğinin garantisi yok kanala ne zor işlermiş
Allah kolaylık versin canım.
Gaz olayı çok can sıkıcı...
Biz iyiz çok şükür. Son ultrasonumuz çok güzel çıktı. Aslında çıkan değere göre yine ameliyat geçirmesi gerekiyor kuzum ama doktor takibe aldı. Bakalım 2 hafta sonrav yine değerimiz düşmüş olursa ameliyata gerek kalmayacak inşallah..
Oğluşum un emme isteği zayıf bugündün azdı ama bugün biraz daha zayıfladı memeyi uzatinca şap diye kapiyodu ama dün ve bugün memeyi zorla veriyorum biberonla da az ağladı veriyim dedim onu da öyle isteksiz az aldı noluyo ogluma herşeyi çok iyi derken nazar mı oldu napti moralim çok bozuluyo
Bebek hareketi azdı sonra düzeldi ama risk almak istemiyor bende istemiyorum cnm ilkinde de suni aldım alışkınımPazatyesi neden suni sancı dedi scabım normalde risk yoksa 41.haftaya kadar bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?