- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Aa seninde yarin suniyle baslatilcakti değil mi.. Herkeste bir belirtidir gidiyor bi bende tık yok yahu nolcak benim bu halim
Ben de saatte bir emziriyorum 10 dk sürüyor bir saat sonra yine sağa sola saldırıyoraçlık zor
Ben de sancım varken sıcak duş almıştım çıkınca da suyum geldi. Acaba o mu tetikledi?
E tamam nişan ışte aykut hadi bakalım ardından su gelecekmi yoksa bekleyecek mi daha kuzucukAma peçeteye koyu kahve akıntı geldi kırmızı değildi
kizlar bu sabah bebegimize kavustuk cok şükür cok sancili bir normal dogum oldu ama gecti cok şükür.. bgn de hastanedeyiz bakalım su an tek sıkıntımız emizrme sekeri dusmesin diye mecburen mama verdik bi kac gun boyle idare edicez sanırım.hem bn de bu surecte kendimi toparlamis olurum sutum var ama az bebek emmiyor emse de doymuyor bn daha cok stres oluorum.. bakalim insallah cogalir..ayrintilari yine yazarim bekleyen arkadaşlara kolaylik diliyorum dua ettm sizlere
kizlar bu sabah bebegimize kavustuk cok şükür cok sancili bir normal dogum oldu ama gecti cok şükür.. bgn de hastanedeyiz bakalım su an tek sıkıntımız emizrme sekeri dusmesin diye mecburen mama verdik bi kac gun boyle idare edicez sanırım.hem bn de bu surecte kendimi toparlamis olurum sutum var ama az bebek emmiyor emse de doymuyor bn daha cok stres oluorum.. bakalim insallah cogalir..ayrintilari yine yazarim bekleyen arkadaşlara kolaylik diliyorum dua ettm sizlere
Dogru 5 gun var aramizda cokta riske atmamak lazim zaten.. inşallah rahat bir doğumun olurda sağlikla kavusursun bebişeCanim benim de belirtim yok. Sanci agri falan yok. 40+6 oluyirum canim ben o yuzden yatis verilecek bana
Dogru 5 gun var aramizda cokta riske atmamak lazim zaten.. inşallah rahat bir doğumun olurda sağlikla kavusursun bebişe
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin inşallah canım.. Sağolasin dualarin için :)toparlanda dön aramiza biran öncekizlar bu sabah bebegimize kavustuk cok şükür cok sancili bir normal dogum oldu ama gecti cok şükür.. bgn de hastanedeyiz bakalım su an tek sıkıntımız emizrme sekeri dusmesin diye mecburen mama verdik bi kac gun boyle idare edicez sanırım.hem bn de bu surecte kendimi toparlamis olurum sutum var ama az bebek emmiyor emse de doymuyor bn daha cok stres oluorum.. bakalim insallah cogalir..ayrintilari yine yazarim bekleyen arkadaşlara kolaylik diliyorum dua ettm sizlere
Amin canım.. Stres yapma doktor kontrolunde olucaksın ve ne kadar sıkıntı çekersen çek sonunda meleğine kavuşma hayalini kur ..Insallah canim. Rabbim heoimizin yardimcisi olsun
Amin canım.. Stres yapma doktor kontrolunde olucaksın ve ne kadar sıkıntı çekersen çek sonunda meleğine kavuşma hayalini kur ..
Annelik_heyecani sana yazmak için pc açtım korkma canım ben şimdi hacet namazı kıldım benim kızım olacak Meryem suresi dinledim arapça okuyamazsan bile Yusuf Suresini dinle oğlun olacak inşikak dinle inş Rabbim kolaylığını verir hepimize dua da ettim...
R renklerguzeldir tebrik ederim cnm sağlıcakla büyüt bebişini
Kızlar benim şuan 5 dk gelen kasılmalar var ama bebeğin kafası başka yerde çömelme falan yapmalımıyım ağrı geldkçe kefir içmiştim ondan mı ağrıdan mı bilmşyırm bağırsaklarım da boşaldı şuan inş bekliycem dayanabildiğim ve hareketlerini hissettiğim kadar su nişan gelirse diye
Yavrumu hastaneye yatırdım boş dönüyorum dua edin oğluma çok kötüyüm
Canım nışan kırmızı olmuuormu kahve rengiydi leke. Ama sürekli çişim varmış gibi ve çamaşırım ıslak damla geliyor sanki adet olunca hissedwrain ya damla geldiğini o şekil ama sancım yok kasılmalar var sadeceE tamam nişan ışte aykut hadi bakalım ardından su gelecekmi yoksa bekleyecek mi daha kuzucuk
canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin yavruna ama ne oldu neden hadtanedeYavrumu hastaneye yatırdım boş dönüyorum dua edin oğluma çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?