2017 Şubat Anneleri

Canim daha dun dogurmayacagiz falan diye konusuyorduk. Rabbim bir gecede nasip etti sana yavrunu kucagina aldin.darisi bizlerin basina

Kizlar telefonum bozuldu. Yani kk ya bir sure giremem herhalde. Yarim doktor kontrolum var. Yatis yapacagiz demistigecen hafta. Suni sanci verecekler. Acikcasi cok korkmayabasladim su an cok panik hissediyorum kendimi. Elimde degil engel olamiyorum bir turlu. Lutfen bana dua edin. Bende sizlere bol bol dua edecegim

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin inşallah canım.. Sağolasin dualarin için :)toparlanda dön aramiza biran önce

Annelik_heyecani sana yazmak için pc açtım korkma canım ben şimdi hacet namazı kıldım benim kızım olacak Meryem suresi dinledim arapça okuyamazsan bile Yusuf Suresini dinle oğlun olacak inşikak dinle inş Rabbim kolaylığını verir hepimize dua da ettim...
R renklerguzeldir tebrik ederim cnm sağlıcakla büyüt bebişini
Kızlar benim şuan 5 dk gelen kasılmalar var ama bebeğin kafası başka yerde çömelme falan yapmalımıyım ağrı geldkçe kefir içmiştim ondan mı ağrıdan mı bilmşyırm bağırsaklarım da boşaldı şuan inş bekliycem dayanabildiğim ve hareketlerini hissettiğim kadar su nişan gelirse diye

Cok sagol canim. Senin kasilmalarin baslamis belki bu gece sende yavruna kavusursun allahin izniyle. Canim bol bol insikak okumaya calisiyorum bende. Yarinda bol bol okuyacagim. Insallah yarin ikimizde hayirlisiyla kurtuluruz

Yavrumu hastaneye yatırdım boş dönüyorum dua edin oğluma çok kötüyüm

Loveali Rabbim gönlüne ferahlık versin kardeşim. Bende hastaneden taburcu olduğumuz gün doktor, CRP değerimiz yüksek diye, kontrolde yoğun bakıma alabiliriz dediğinde nasıl ağladım bir ben bilirim. Benim yavrum yatmadı şükürler olsun ki sana ve yavruna dua edeceğim

Zor durumlar için emzik almayı düşünüyorum ama ne almalı bilemedim bir de erken mi olur bu kadar küçükken

Kızlar sürekli idrarım varmış gibi gidiyorum bir iki damla çamaşırım ıslak sızıntı haldemi geliyor acaba suyum. Otururken sanki damla gibi sızıyormuş giib hissediyorum

E tamam nişan ışte aykut hadi bakalım ardından su gelecekmi yoksa bekleyecek mi daha kuzucuk
Canım nışan kırmızı olmuuormu kahve rengiydi leke. Ama sürekli çişim varmış gibi ve çamaşırım ıslak damla geliyor sanki adet olunca hissedwrain ya damla geldiğini o şekil ama sancım yok kasılmalar var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…