- 23 Aralık 2012
- 7.571
- 50.347
- 748
insallah az kalmis bak biliyorum cok ama cok zor ama geciyor iste gunler ilk gunku kadar uzulmuyorsun teskin ediyorsun kendini cunku biliyorsun hayirlisiyla kavusacaksin kuzuna bunu dusunmek seni cok heyecanladirir ve mutlu eder biliyirum onunnicin sık sık kavusacagniz ani dusunYok tatlım belli değil en az bi hafta kalacak o kesin bugün işte görüştüm Dr uyla şuan ilerleme olmadı bir nebze daha iyi eğer ptesiye kadar artış olmazsa ağırlaşması olmazsa ondan sonra bi ilerleme beklemem dedi inş artmaz ve iyiye gider de hafta içi cikarir bakalım
ay bu insanlar hic halden anlamaz mi ya hasta insanin bebek yaninda ne isi var bn de hastanede cok bunalmistm eve daha kimse gelmedi bn tanıdıklarımn bir kismina haber vermedm daha toparlamanadm dinlenemedm ki hiç telefona bakack misafir agrlayacak ne vaktm var ne gücüm..Kızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam
Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye
Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor
Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocukdaha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş
Süpersin :) düşünemeyene böyle dusundurtursun işte..İnsanlar ne kadar düşüncesiz ne kadar cahil.. kırılan kırılsın gerçekten , evladından önemlisi yok.. ben dışardan gelenlere önce ellerini falan yıkatıyorum valla.. gerekirse uyuyo de gösterme.. kapı çalınca al odana geç şimdi uyudu sesten uyanıyo falan de çıkarma kimseye.. Allah korusun bebiş hasta olsa o kırılanlar iyileştirmicek..
yarin dogum var ha hadi allah yardimcin olsun canim...Valla ya bu sene dogmayab çok duydum. Benimde haftaya cumaya kadar beklenecekti suyu azaldığı icin dogurtalim dedi. Bende pazartesi olsun o zaman dedim çok ağrı olabilir dedi olsun napayım dedim pazartesiye aldı. Sabah erkenden gel dedi. Eğer ki dayanamayasak gibi olursan epjdural yaparız dedi. Sonuna kadar dayanacam bakalım. Hayirlisi
Oooo yapmayın diyorum ya gerekirse beni örnek göster bak solunum yoluyla geçen bi hastalık en ufak biseyden alıyorlar diyo Dr um çünkü daha çok küçükler Allah korusun bide aldı mı evde tedavi de yok direk yatış kırılan kırılsın eşine de söyle çok zor inan
Ayy keşke kimse gelmese insan çekemiyorum valla uykusuzluk bir yandan hizmet isteyecekler zaten halin olmuyor o bir yandan ev dagaliyor onu toparliyorsun o bir yandan daralma geldi
İnsanlar ne kadar düşüncesiz ne kadar cahil.. kırılan kırılsın gerçekten , evladından önemlisi yok.. ben dışardan gelenlere önce ellerini falan yıkatıyorum valla.. gerekirse uyuyo de gösterme.. kapı çalınca al odana geç şimdi uyudu sesten uyanıyo falan de çıkarma kimseye.. Allah korusun bebiş hasta olsa o kırılanlar iyileştirmicek..
el kadar minnaklari niye rahatsiz ederler ki kis gunu ortalik hastalik kayniyor hem dogum yapmis kadin belki yatar belki agrisi sizisi vardir uykusuzdur bi an olsa uyumak ister insanlar ne kadar empati yoksunu ya okudukca sinirim tepeme cikti misal ben sutyen takmiyorum ya da pijamayla rahat rahat dolasmak istiyorum bebegim uyudugunda ben de uzanmak istiyorum sizler de aynisinizdir eminim...hepsini gectim bir de nazar olayi var allah muhafaza sık sık emzirme bahanesiyle gotursen ne kadar cok emiyor derler uyuyor desen oh ne guzel hep uyuyor derler az tombikse falan oh oh ele geliyor iri bebek dederler ertesi gun bi bakmissin cocuk ya emmek istemiyor ya sabaha kadar uyumuyor vs tam tersiyse abuk subuk canini sikarlar amannn siz siz olun bi caresini bulup mani olun bu duruma kirilan kirilsin yavrularimiz iyi olsun gerisi bos inanin bombos
Evet küçükler ve çok çabuk alıyorlar benim yavrum da hemen kaptı galiba olacak olan olur ama tedbir bizden takdir Allah tan tedbiri almak lazımAynen canım Allah korusun inanılmaz vicdan azabı çekiyorum her gelen görmek kucağına almak istiyor sakınmaya çalışıyorum hep. Ama nafile yaniyazık küçücükler daha
İlk gün çok zordu ama kuzumun iyi olacağını düşünmek ve benim ona lazım olacağını düşündüğüm için güçlü olmaya çalışıyorum içim yaniyo sizliyo bu tarafım yok gibi resmen ama napim Allah tan gelene boynum ince imtihan im belki buda Rabbim daha beterini vermesin çok özledim kokusunu sesini bakışını ama işte elimden gelen sadece güçlü olup ona destek olmakinsallah az kalmis bak biliyorum cok ama cok zor ama geciyor iste gunler ilk gunku kadar uzulmuyorsun teskin ediyorsun kendini cunku biliyorsun hayirlisiyla kavusacaksin kuzuna bunu dusunmek seni cok heyecanladirir ve mutlu eder biliyirum onunnicin sık sık kavusacagniz ani dusun
:)UyuZzzz :))) benim oğluşum kediler bayramında doğacak bikere doktor bat a göre hep 1 mart diyordı zaten bakalım:)
canim bende su gwldigini ve sanciyi anlamam diyordum. Hastanede suni sanci verildikten sonra sancinin ne oldugunu mutlaka anlayacaksinDoğum sancısı nasıl oluyo beya ağrı mi giriyo nasıl oluyo. Dün gece hafiften ağrı girdi bel karın kasik. Düzenli de değil 10 dkk ağrıdı sonra geçti gittim yattım bn de.agri dayanılmaz mi oluyo yoksa hafif mi .offff cok korkuyorm ya anlamazsam diye
Canım kendi kendine uyanmiyor mu deliksiz uyuması pek normal değil yanı enazindan gün içinde 2-3 saat uyusa bile kendisi uyanması lazımKızlar henüz birilerine yardımcı olacakta kadar ne tecrübemiz nede ilk günler olduğu için vaktimiz var . Yine bişey sorcam müsait olanlar cevaplarda seviniriz . 5 günlük olduk ve dünden bu ya na deliksiz uyuyor oğluş . Uyanmıyordu ama şimdi Yen'i keşfettim uykudada emiyor . 1-1.5 saatte bir emiyor ve uyanık kaldığı süre 3-5 dk sadece ... sorun olmaz dimi sarılık La alakalı . Sonuçta emiyor güzelce ve Onunda süresi 6-7-8 dk .. sarılık sonucumuz 12.7 çıktı yarın tekrar gidicez .. tecrübeli anneler özellikle sizden rica ediyorumTuRuNCu
Kızlar henüz birilerine yardımcı olacakta kadar ne tecrübemiz nede ilk günler olduğu için vaktimiz var . Yine bişey sorcam müsait olanlar cevaplarda seviniriz . 5 günlük olduk ve dünden bu ya na deliksiz uyuyor oğluş . Uyanmıyordu ama şimdi Yen'i keşfettim uykudada emiyor . 1-1.5 saatte bir emiyor ve uyanık kaldığı süre 3-5 dk sadece ... sorun olmaz dimi sarılık La alakalı . Sonuçta emiyor güzelce ve Onunda süresi 6-7-8 dk .. sarılık sonucumuz 12.7 çıktı yarın tekrar gidicez .. tecrübeli anneler özellikle sizden rica ediyorumTuRuNCu
Allah hepimizden razi olsun canım inşallah.teklif ettiler ama istemedim cünkü cok rahattı herkes etrafinda ve anestezi uzmanı sürekli konusup panik yapmana engel oluyo zaten.Sağol canım benim Allah razı olsun senden sakınlestırıcıde verıyorlarmıs sanırım sana verdılermı
Sitres yapma Can'ım kaç günlüksün su an tabi ki zor zamanlar ama böyle sorun ettikçe sütünü etkilersin kv söyleyemiyorsa sen söyle eşin söyleşin . Ben de öyleydim ama bu sefer morelimi bozmadım kızım için sütüm azalmasın diye odana çekil agrım var de uzan dinlen.Kızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam
Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye
Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor
Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocukdaha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş
Can'ım senin yavruna ne oldu kaç gündür giremiyorumCanım geçmiş olsun benim yavrum da yoğun bakımda 3. Gecemiz olacak bugün çok zor bi durum Rabbim cümlemizin yavrusuna şifasını versin meleklerini Mevla'm korusun bi an önce bizlere kavuştursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?