2017 Şubat Anneleri

insallah az kalmis bak biliyorum cok ama cok zor ama geciyor iste gunler ilk gunku kadar uzulmuyorsun teskin ediyorsun kendini cunku biliyorsun hayirlisiyla kavusacaksin kuzuna bunu dusunmek seni cok heyecanladirir ve mutlu eder biliyirum onunnicin sık sık kavusacagniz ani dusun

ay bu insanlar hic halden anlamaz mi ya hasta insanin bebek yaninda ne isi var bn de hastanede cok bunalmistm eve daha kimse gelmedi bn tanıdıklarımn bir kismina haber vermedm daha toparlamanadm dinlenemedm ki hiç telefona bakack misafir agrlayacak ne vaktm var ne gücüm..

Süpersin :) düşünemeyene böyle dusundurtursun işte..

kizlar bu uykusuz günleri nasil geçiriosunuz ? cok şükür rabbim guc verio ama yıne de yetismekte zorlanıyorum..
yanınızda refakatçi var mi ? bnm annem kalio sanki daha uzun bo sure bırakamam annemi gibi gelio korkuorm kendim bakmaya..
bi de mesela bebek gece uyurken siz de uyuyo musunuz yani mikirdandiginda falan mi uyaniosunuz yoksa basindacmi bekliosunuz uyanik.. bn basinda bekliorm ama hic uyuyamiyorm bu sefer 3 gunluk olduk daha..gündüz bir iki saat uyudum o kadar sadece

yarin dogum var ha hadi allah yardimcin olsun canim...

Aynen canım Allah korusun inanılmaz vicdan azabı çekiyorum her gelen görmek kucağına almak istiyor sakınmaya çalışıyorum hep. Ama nafile yani yazık küçücükler daha

Ayy keşke kimse gelmese insan çekemiyorum valla uykusuzluk bir yandan hizmet isteyecekler zaten halin olmuyor o bir yandan ev dagaliyor onu toparliyorsun o bir yandan daralma geldi

Hiç deme gerçekten patlama noktasındayım. Çocuğumla başbaşa kalmak istiyorum ya

Öyle yapmaya çalışıyorum ben de ikide bir odaya gelip ne yapıyorum diye bakıyorlar eşim ayıp çıkın biraz odadan diyor offf offf

Aynen zaten dışarı mikrop kaynıyor daha bi de hasta haliyle geldi adam. Kv ısrar ediyor gel gel diye millete. Ne anneyi ne bebeği düşünen var. Ne zaman misafir gelse kızım uyuyor oluyor kimse bilmiyor gece nöbet tuttuğumuzu uyuyor oh ne güzel diyorlar. Dün yavrum gece boyunca bas bas bağırdı nazar değdirdiler

Aynen canım Allah korusun inanılmaz vicdan azabı çekiyorum her gelen görmek kucağına almak istiyor sakınmaya çalışıyorum hep. Ama nafile yani yazık küçücükler daha
Evet küçükler ve çok çabuk alıyorlar benim yavrum da hemen kaptı galiba olacak olan olur ama tedbir bizden takdir Allah tan tedbiri almak lazım

İlk gün çok zordu ama kuzumun iyi olacağını düşünmek ve benim ona lazım olacağını düşündüğüm için güçlü olmaya çalışıyorum içim yaniyo sizliyo bu tarafım yok gibi resmen ama napim Allah tan gelene boynum ince imtihan im belki buda Rabbim daha beterini vermesin çok özledim kokusunu sesini bakışını ama işte elimden gelen sadece güçlü olup ona destek olmak

Kizlar gunaydin.haber verdim dogum yaptim diye yazamadim. Etiketlemissiniz ama hepsini alintilayip cevap veremeyecegim lutfen kusuruma bakmayin. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Simdi dogum hikayeme geceyim:) 24 Subat gece 4 te tuvelete kalktim uzerimi giyerlen bi anda sicak birsey akti az miktarda idrardir dedim. Elimi yilarken yine geldi ve istemsizce akiyordu :) anladim ki su gelmis :) esimi uyandirdim hazirlandik tabi esim cok panik olmus hadi hadi diyip duruyor saat 5.45 te hastaneye girdim. Ebe muayene etti acilma hala 3.5 cm dedi nst ye 9 a kadar 9 da doktorum geldi o muayene etti aciklik hala ayniydi. Suni sanci verecegiz su geldikten sonra 18 saat icinde dogum bekleriz gece 22 ye kadar vaktimiz var dedi. 9 da suni sanci basladi ve ben gayet rahatim kendi sancim falan da yok tabi. Zaman gectikce sanci soddetlenmeye ben zorlanmaya basladim. Saat 14.35 e kadar sanci cektim masaya gectim 10 cm aciklikla ve 3 dk da 1 gelen sanciyla. Ikinmaya basladim doktor devam et cok guzel dedikce daha cok ikindim ama bagirmadim dudaklarimi isirdim ve ikindim. Saat 15.00 da minnak oglum gozunu acmis bana bakiyordu. 15.20 ye kadar da plasenta ciksin diye ugrasti doktorum. Epizyom var ama estetik dikis oldugu icin ucunda sadece dugum var baska birsey yok kizlar. Ama oglusumu 2 saat sonra kucagima alabildim dogumda. cigerlerinde su oldugu icin yogunbakimda oksijen verdiler. Cok sukur ki bir problemimiz yok simdilik. Dun sutum cok cok azdi ama oglum hastanede hic uyanmadi. 5 cc mama verdim dun sabah hastaneden cikmadan evde 5 e kadar hic uyandiramadim memeyi de tutmadi ama aksam acisini cikardi. Gece 10 dan 2 ye kadar surekli meme istedi mamayi bile az icti. Simdi kuzum yanimda uyuyor. Insallah dogurmayanlar varsa hayirlisiyla kucaklarina alirlar. Cennet kokulu cok guzel bi melek evlat

canim bende su gwldigini ve sanciyi anlamam diyordum. Hastanede suni sanci verildikten sonra sancinin ne oldugunu mutlaka anlayacaksin

Kızlar henüz birilerine yardımcı olacakta kadar ne tecrübemiz nede ilk günler olduğu için vaktimiz var . Yine bişey sorcam müsait olanlar cevaplarda seviniriz . 5 günlük olduk ve dünden bu ya na deliksiz uyuyor oğluş . Uyanmıyordu ama şimdi Yen'i keşfettim uykudada emiyor . 1-1.5 saatte bir emiyor ve uyanık kaldığı süre 3-5 dk sadece ... sorun olmaz dimi sarılık La alakalı . Sonuçta emiyor güzelce ve Onunda süresi 6-7-8 dk .. sarılık sonucumuz 12.7 çıktı yarın tekrar gidicez .. tecrübeli anneler özellikle sizden rica ediyorum TuRuNCu

Canım kendi kendine uyanmiyor mu deliksiz uyuması pek normal değil yanı enazindan gün içinde 2-3 saat uyusa bile kendisi uyanması lazım

Kızlar merhaba
En son doğum yaptiğimi yazmıştım hayırlı olsun dileklerinde bulunanlara çok teşekkür ederim alıntılayamadım malum vakit olmuyor. Sağolun varolun
Doğum yapmiş arkadaşlarada geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.
Loveali çok üzüldüm kuzum inşallah hemencicik iyileşecek oğluşun Rabbim onu koruyacak melek o sıkma canını TuRuNCu Rabbim senin evladınada şifalar versin inşallah dualarım sizinle.
Çok yoğun geçiyor günlerim on kere gelip gidiyor ayni insanlar,kızım çok huysuz sabaha kadar yatmıyor gündüzde gelen gidenden uyuyamıyorum. Anlayışsız bir milletiz vesselam... Bu günlerin çabucak geçmesi için dua ediyorum

Canım bizim dr. 5.ci günden sonra sarılık değeri sıkıntı değildir dedi. Yani tehlikeli olan ilk 4 gün...
5.ci günden sonra sınır 20 üstüydü diye hatırlıyorum.
Daha 5 günlük olduğu için uykudan uyanamıyor olması çok normal bence.
Bizde de ilk haftalarda böyle uyuyordu oğlum. Hatta ben dr.a sormuştum 24 saatin en az 23 saatini uyuyor diye.Her bebeğin farklı olduğunu söylemişti doktor.
Benim oğlan 1 aylık oldu ama hala uykucu :)

Sağol canım benim Allah razı olsun senden sakınlestırıcıde verıyorlarmıs sanırım sana verdılermı
Allah hepimizden razi olsun canım inşallah.teklif ettiler ama istemedim cünkü cok rahattı herkes etrafinda ve anestezi uzmanı sürekli konusup panik yapmana engel oluyo zaten.

Sitres yapma Can'ım kaç günlüksün su an tabi ki zor zamanlar ama böyle sorun ettikçe sütünü etkilersin kv söyleyemiyorsa sen söyle eşin söyleşin . Ben de öyleydim ama bu sefer morelimi bozmadım kızım için sütüm azalmasın diye odana çekil agrım var de uzan dinlen.

Canım geçmiş olsun benim yavrum da yoğun bakımda 3. Gecemiz olacak bugün çok zor bi durum Rabbim cümlemizin yavrusuna şifasını versin meleklerini Mevla'm korusun bi an önce bizlere kavuştursun inş
Can'ım senin yavruna ne oldu kaç gündür giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…