2017 Şubat Anneleri

Yediklerine dikkat et Can'ım domates portakal asitli seyler yeme
Domates yemiyorum da portakali da 3 4 gubboldu en son yiyelinyine yememeye devam edeyim gecer inşaallah artik. Esimi de carsuya yolladim dogal kantaron yagi al diye. Bi de eczanelerin yaotigi karma krem varmis onu aldiracagim yarin da. Kiyamiyorum kırmızı kirmizi goz göz olmaya başladı neredeyse.

Evet benimde acıyor oturmuyorum 12 gün oldu vajinanın içindeki nasıl kuruyacak ki onu anlamadım çünkü orası dokusu gereği ıslak ...Yürüyorum ama oturamıyorum
benim 23.gunde falan acimamaya basladi otururken.

allah sifasini versin. gececek sabret. hersey guzel olacak.

allah sifasini versin tez zamanda insallah

Haklısın kuzum da geceleri bile hiç uyanmıyorum ne ağrı ne birşey bianda da gelirmiki sancı
bnm öyle oldu işte egzersiz yuruyus iliski hurmalar vs. cok sey deniodum ama belirti olmuodu...sabah hic bi sey yoktu kontrolde oglen sancim basladi ertesi gun sabah da dogum :) her an her gelebilir bebisin..sıkıntı yapma..

gecmis olsun

20 dk süt gelmediği günlerde emdi ama şimdi çok geliyor diye ortalama 8 dk doyuyor gibi geldi . Tabi süremiz maximum 1.5 saat ...8 dk sonra Uyuyor ve Uykudan uyanamıyoruz Zaten sonra .. yarın bakalım ne çıkacak . Tekrar tşk ederim cnm. Sanada TuRuNCu

hayirli ugurlu olsun gule gule buyutun

Sütü sağıp verince biberona alıştı sanırım zaten göğüs ucum yok diye uç takıp veriyordum ve göğüs ucumu tutmuyor kızlar bayağı zorlanıyorum verirken kıpkırmızı oluyor morariyor ağlamaktan ne yapabilirim tutması için tavsiyeleriniz var mı

ya bn de tam benzer seyler yazacaktim. bnm de gogus ucum yok.. ilk gün mecburen mamaya basladik ve 4.gündeyiz hala devam ediyorum mamaya. pompa aldim dun sagip vereyim diye dünden beri her sagdigimda iki gogusten ancak 30 cc cikio. az önce.sagdim hic bişi cikmadi.. mamayi istahla yiyor sagdigim sute burun kivirio resmen biberonla verdigimde... memeye verince de yakalayamior ucunu sinirlenior cok yakalasa da bir kac cekio birakio uyuyor memede ya da feryat figan bagirdigi için kaldiriyorum.. napicaz arkadaşlar yardim edin

Kızlar merhaba ben ocak annesiyim. Allah sağ saglim kavuştursun sizi yavrulariniza inşallah.

Elimde prima premium care 1 numara bez var 78 li. Çoklu paket almistim 2 numaraya geçtiğimiz için kaldı. Bide acilmis paketten 15 adet var. Kocaeli de olana elden verebilirim. Ayrıca baby me temizleme pamugunu da vericem 2 adet. Hepsi 80 TL.

bnm öyle oldu işte egzersiz yuruyus iliski hurmalar vs. cok sey deniodum ama belirti olmuodu...sabah hic bi sey yoktu kontrolde oglen sancim basladi ertesi gun sabah da dogum :) her an her gelebilir bebisin..sıkıntı yapma..
Ne zaman oldu senin cankm kaçıncı haftanda bakalım ya nasipten ötesi olmaz tabiki

Ayy canim benim okudukca icim parcalandi allah yavrularimizi korusun daha beterinden. Sana uzulme demiycem cunku bu durumda uzulmemek mumkun degil. Sadece sunu dusun bu da gececek bebegin eve gelecek emzireceksin uykusuz geceler yasayacaksin viyak viyak aglayacak:) sadece az sabir. Guzel Haberlerini bekliyoruz.

Göğüs ucu takıyor musun onla ver mama verme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…