Domates yemiyorum da portakali da 3 4 gubboldu en son yiyelinyine yememeye devam edeyim gecer inşaallah artik. Esimi de carsuya yolladim dogal kantaron yagi al diye. Bi de eczanelerin yaotigi karma krem varmis onu aldiracagim yarin da. Kiyamiyorum kırmızı kirmizi goz göz olmaya başladı neredeyse.Yediklerine dikkat et Can'ım domates portakal asitli seyler yeme
benim 23.gunde falan acimamaya basladi otururken.Evet benimde acıyor oturmuyorum 12 gün oldu vajinanın içindeki nasıl kuruyacak ki onu anlamadım çünkü orası dokusu gereği ıslak ...Yürüyorum ama oturamıyorum
Sağol canım bilmiyorum ben doğum haftası fena grip oldum doğum yaptığım gün de aşırı öksürük başlamıştı dikislerim aciyodu o derece öksürük vardı benden mı aldı eltim gelmişti kızı hastaydı öksürük burun akıntısı vardı ondan mı tetikledi yoksa yasicamiz vardı öyle mı oldu bilmiyorum ama oldu iştesolunum la geçen bişey diyo Dr u gelen gidene cikariverdim hemen sakinamadim yavrumu kendimi çok suçlu hissediyorum mahvoldum 4 gündür bugün 4. Gecemiz olacak yavrumsuz gece kalkıp beşiğini boş görmek süt sagip geri yatmak çok koyuyo dayanmaya çalışıyorum güçlü olmam lazım diyorum ama bugün aglamasini görünce sesinin kisildigini görümce eridim bittim resmen gogsumun birini emdi diğerinde zorlandı makina sinyal verdi ve mecburen bıraktırmak zorunda kaldım halbuki daha çekiyordu ama nefesi yetmedi kuzumun mahvoldum o an zorla çektim memeyi ağzından
allah sifasini versin tez zamanda insallahHayırlı akşamlar kızlar..
Bugün oğlumu 1.ci ay kontrolüne götürdük.
Mama destekli 1 kilo almış. Bu şekilde devam edebilirsiniz dedi doktorumuz.
Önce her iki göğüsü 15-20 dakila emzirip üzerine aldığı kadar mama veriyoruz...
Tekrar ultrasona gönderdi bizi. Geçen hafta başka hastanede yapılan sonuca pek itimat etmedi.
Ultrasonda genişleme aynı görünüyor fakat bu defa da sıkıntılı olan böbrek diğer böbreğin iki katı olmuş ve maalesef büyüme devam ediyor...
Tekrar sonucu alıp başka hastanedeki prof.a götürdük. Onun değerlendirmesi sonucu ameliyata karar verildi...
Pazartesi sabah 9 da alacaklar...
Ameliyat öncesi için en az 3 saat aç kalması gerekiyormuş. Sonrasında da beslenmesi için en az 3 saat bekleniyormuş yine.
Ameliyat ise 1.5 saat sürüyor ve hastanede 2 gün kalmamız gerekiyormuş...
O minicik ellerinden de kan aldılar bugün kuzumun.
Ben bakmaya ,koklamaya ,dokunmaya kıyamazken bunları yaşamak çok zor geliyor...
5dk cok az. yoruluyodur belki. sagip vermeyi denesen iyi olur.Kızlar bebegim beş dk emip bir saat uyuyor cok zor degilmi zaten küçük doğdu napcam ben
bnm öyle oldu işte egzersiz yuruyus iliski hurmalar vs. cok sey deniodum ama belirti olmuodu...sabah hic bi sey yoktu kontrolde oglen sancim basladi ertesi gun sabah da dogum :) her an her gelebilir bebisin..sıkıntı yapma..Haklısın kuzum da geceleri bile hiç uyanmıyorum ne ağrı ne birşey bianda da gelirmiki sancı
gecmis olsunKızlar idrar yolu enfeksiyonu kapmışım Allahım o kadar dikkat eetmeye çalıştım nasıl titriyordum anlatamam hemen hastaneye gittik 2 serum yedim bir sürü antibiyotik. ..Bebeğim de o sürede hep Ağlamış annem dedi....Hastaneden gelince içim sızladı
20 dk süt gelmediği günlerde emdi ama şimdi çok geliyor diye ortalama 8 dk doyuyor gibi geldi . Tabi süremiz maximum 1.5 saat ...8 dk sonra Uyuyor ve Uykudan uyanamıyoruz Zaten sonra .. yarın bakalım ne çıkacak . Tekrar tşk ederim cnm. SanadaCanım hem anne hemde bir hemşire olarak hastalarıma verdiğim eğitimlerde anlatığım gibi cevap vermeye çalışayımyenidoğan bir bebeği en fazla 2saat aralıklarla en az 20dk olacak şekilde emzirmeliyiz bebek 2 3 dk emer sonra durabilir bunun nedeni çene kaslarının güçsüz olmasıdır. Hafif memeyi salladığında tekrar emmeye başlar sarılık değerine gelince 12.7 çok yüksek değil ama takip edilmesi gerek 3 vèe 5günlerde en yüksek değerini görür o yüzden bu günlerde sık emzirme çok önemli
hayirli ugurlu olsun gule gule buyutunkizlar bu sabah bebegimize kavustuk cok şükür cok sancili bir normal dogum oldu ama gecti cok şükür.. bgn de hastanedeyiz bakalım su an tek sıkıntımız emizrme sekeri dusmesin diye mecburen mama verdik bi kac gun boyle idare edicez sanırım.hem bn de bu surecte kendimi toparlamis olurum sutum var ama az bebek emmiyor emse de doymuyor bn daha cok stres oluorum.. bakalim insallah cogalir..ayrintilari yine yazarim bekleyen arkadaşlara kolaylik diliyorum dua ettm sizlere
Aaa neden canim zamaninda dogdu sanirim .insallah uzun kalmaz minnosunHastaneye yattı canım benim meleğim ayriyiz
Daha once mi üstüne oturmaya başladınız ben şu an üstüne oturuyorum dikislerin 15. Gün oldu ama acıyor umarım 1 haftaya geçerbenim 23.gunde falan acimamaya basladi otururken.
ya bn de tam benzer seyler yazacaktim. bnm de gogus ucum yok.. ilk gün mecburen mamaya basladik ve 4.gündeyiz hala devam ediyorum mamaya. pompa aldim dun sagip vereyim diye dünden beri her sagdigimda iki gogusten ancak 30 cc cikio. az önce.sagdim hic bişi cikmadi.. mamayi istahla yiyor sagdigim sute burun kivirio resmen biberonla verdigimde... memeye verince de yakalayamior ucunu sinirlenior cok yakalasa da bir kac cekio birakio uyuyor memede ya da feryat figan bagirdigi için kaldiriyorum.. napicaz arkadaşlar yardim edinSütü sağıp verince biberona alıştı sanırım zaten göğüs ucum yok diye uç takıp veriyordum ve göğüs ucumu tutmuyor kızlar bayağı zorlanıyorum verirken kıpkırmızı oluyor morariyor ağlamaktan ne yapabilirim tutması için tavsiyeleriniz var mı
Ne zaman oldu senin cankm kaçıncı haftanda bakalım ya nasipten ötesi olmaz tabikibnm öyle oldu işte egzersiz yuruyus iliski hurmalar vs. cok sey deniodum ama belirti olmuodu...sabah hic bi sey yoktu kontrolde oglen sancim basladi ertesi gun sabah da dogum :) her an her gelebilir bebisin..sıkıntı yapma..
Sagınca bibrtnu almıyor5dk cok az. yoruluyodur belki. sagip vermeyi denesen iyi olur.
Ayy canim benim okudukca icim parcalandi allah yavrularimizi korusun daha beterinden. Sana uzulme demiycem cunku bu durumda uzulmemek mumkun degil. Sadece sunu dusun bu da gececek bebegin eve gelecek emzireceksin uykusuz geceler yasayacaksin viyak viyak aglayacak:) sadece az sabir. Guzel Haberlerini bekliyoruz.Sağol canım bilmiyorum ben doğum haftası fena grip oldum doğum yaptığım gün de aşırı öksürük başlamıştı dikislerim aciyodu o derece öksürük vardı benden mı aldı eltim gelmişti kızı hastaydı öksürük burun akıntısı vardı ondan mı tetikledi yoksa yasicamiz vardı öyle mı oldu bilmiyorum ama oldu iştesolunum la geçen bişey diyo Dr u gelen gidene cikariverdim hemen sakinamadim yavrumu kendimi çok suçlu hissediyorum mahvoldum 4 gündür bugün 4. Gecemiz olacak yavrumsuz gece kalkıp beşiğini boş görmek süt sagip geri yatmak çok koyuyo dayanmaya çalışıyorum güçlü olmam lazım diyorum ama bugün aglamasini görünce sesinin kisildigini görümce eridim bittim resmen gogsumun birini emdi diğerinde zorlandı makina sinyal verdi ve mecburen bıraktırmak zorunda kaldım halbuki daha çekiyordu ama nefesi yetmedi kuzumun mahvoldum o an zorla çektim memeyi ağzından
İnşallah sifasini versin. gececek sabret. hersey guzel olacak.
Göğüs ucu takıyor musun onla ver mama verme benceya bn de tam benzer seyler yazacaktim. bnm de gogus ucum yok.. ilk gün mecburen mamaya basladik ve 4.gündeyiz hala devam ediyorum mamaya. pompa aldim dun sagip vereyim diye dünden beri her sagdigimda iki gogusten ancak 30 cc cikio. az önce.sagdim hic bişi cikmadi.. mamayi istahla yiyor sagdigim sute burun kivirio resmen biberonla verdigimde... memeye verince de yakalayamior ucunu sinirlenior cok yakalasa da bir kac cekio birakio uyuyor memede ya da feryat figan bagirdigi için kaldiriyorum.. napicaz arkadaşlar yardim edin
Yok canım onları ne güzel iyi geçirdik diye sevinirken bronşit olduAaa neden canim zamaninda dogdu sanirim .insallah uzun kalmaz minnosunsarilik filanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?