2017 Şubat Anneleri

Göğüs ucunu kuLlanmayı başaramadım ya çıldırıcam.
Bide çektikçe geliyormu nasıl anlicaz

Benim için disim kalmadı artık parçalandı mahvoldum hele bugün bitirdi beni uykusuz geceler hala var ve bu uykusuz geceler iyice beni mahvediyo çünkü yavrum yok o varken anlamiyodum bile uykususlugumu şimdi çok koyuyo gözümü kapatınca hep gözümün önünde sesi hep kulagimda tuvalete gitsem agliyo gibi geliyo

Ben basinda beklemedim. Ilk günler iki saatte bir alarm kurdum oule kalktim bazen de kendi sesini duydum ona kalktim. Yanjmda kv annem filan vardi ama gece bi etkilerini görmedim diyebilirim. Hatta zamanla kimseyi istemedim kv dun gitti kendim bakmak istiyorum kizima bi bez degistirmeye iki kisi gitmek agladiginda neden agliyor diye sorulması filan insani kotu hissettiriyor. Oturur senin de insaallah zamanla duzen. Ben bu ara yatirdiktan bir saat sonra kalkıyorum geceleri neredeyse biraz zor oluyor ama yetiyor uykusuzluktan cok etkilenen biri degilim sanirim. Gunduz yatip bir saat uyumuslugum yok henuz 21 gündür.

Ben hastaneden geldim daha üstümü bile değiştirmeden gelen oldu. Millet şaşırmış yaaa

Canım ilk günler ben de öyle uyuyamıyordum artık sesine alıştım o uyur uyumaz ben de dalıyorum. Annem ve kv dönüşümlü kalıyorlar bende ben de korkuyorum kendim kalmaya ya ağlar da susturamazsam diye bebeğe yetişsem bile ev işleri zorluyor

Benimki de öyle canım bazen 2 2 buçuk saat bile uyuduğu oluyor sarılığı da hiç olmadı çok şükür uzun süre uyursa 20 dk emiyor yoksa saatte bir uyanınca 10 dk emmiyor bile

Kızlar doktor sezeryan yaramıza krem verdi mi benim ki vermedi unuttu mu acaba . Ben korse kullanıyorum şimdi çok sıkmıyor ama rahmim agrıyor acaba üşüttün mü yaram da agrıyor biraz benim gibi olan var mı

Bana sadece baticonol verdi enfeksiyon kalmamam için ve açık bırak orayı dedi yani bant falan YÖK

Malesef canım bu düşüncesizler de eşimin ailesi tarafından benim babam erkek kardeşim bile rahatsız etmeyelim yat uzan derken kaynım her akşam geliyor yayıla yayıla oturuyor. Az önce oturma odasına bi geldim bana oturacak yer yok bi kanepede kocam bir kanepede kaynım uzanmış tv izliyor kızımı aldım gittim her gelen görmek istiyor İnan ben de 5 dk çıkarıyorum ama ödüm kopuyor sanki Canımı alıyorlar

Bizim derdimiz bize yeter sanki misafir ağırlayacak durumdayız. Zaten kv ye de güvenemiyorum güya 3 çocuk büyütmüş ama şans eseri büyütmüş gibi... allahım sen koru yavrularımızı

Ağlattın kız beni inşallah kuzucuk bir an önce iyileşir

İnş canım inş dermanim kalmadı artık sersem gibi gezinip duruyorum

Kizlar nasilsiniz biz bugun 15 gunluk olduk ama hala gobegimiz dusmedi cok tedirgin olmaya basladim var mi bi bilginiz napcm hic bilmiyorum

Doğum sonrası ne kadar kilo verdiniz benim 2 hafta oldu tam 11-12 kilom gitmis bu kadar hızlı gitmesi normal mı acaba bide kanamaniz ne alemde benim 2-3 gündür kırmızı gelmiyo artık sarımsı gibi dün Dr uma sordum normal dedi bugün doğru dürüst gelmiyo sanki sizlerin nasıl ilerliyor

Kızlar bugun gögsümü sagdm iki memeden 25 cc çıktı kızım beş dk emip 45 dk bir saat uyuyor normalde 2 - 3 saat uyuması lazım degilmi yavrum doymuyor mu

aynen kac kere düzgün olmayan hareketini gördüm uyardım bezini değiştirirken pijamasini çıkarması mendilini yere koydu terliyken odanın dışı soğuk oraya çıkardı güya 5 çocuk büyütmüş hiçbirşey bilmiyor name çayı vermiş bebeğime çocuk defalarca küstü kıyamet kopardım zaten ailemle de tartıştı bende ağzıma geleni saydım kayinbabani onla ilgili herşeyi döktüm eşim girdi haklı cansu dedi babana neler saydı dedi söyledim içimi döktüm ohhhh dedim birkaç gün üzgün üzgün gezdi duygu sömürüsü yaptı ağladı sizlandi gece odada sen bana soylersin boşver elinden gelen yok falan dedi yanlış uygulamasını dedim annem ilgileniyor bebekle onu kıskanıyor bide birkaç kez eşim sen tırnağını kes dedi yapamam desi göbeği için pansuman annem yapsın dedi ben dayanamam dedi herşeyi yok diyor dedim 20sinde herkesin yanlışını biliyorum inşallah atanır gideriz gerek yok fazla samimiyet iyi olmuyor dedi 10 gün falan konuşmadım hoşgeldin bile demedim özellikle kayınpeder olacak pislige inan bu halimle bile sıkıntı çekiyorum bunlarla

Kızlar geceden beri sancim.var. artık 6 dk da bir geliyor sabaha yatış vermişti suni sancı ile doğum olacaktı ama geceden beri sancı olunca bekledik. Annemler artık beklemeyelim gidelim dedi şimdi gidecez sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah dua edin bizlere

Allah yardımcınız olsun inş her şey olması gerektiği gibi olur. Sağlıklı bir doğum diliyorum sana

Canım inş kendi sancinla kavuşursunuz yavrunla hadi hayırlı doğumlar inş sağlıcakla kurtulursunuz

Loveali canım benim Allah yardımcın oldun çok üzüldüm İnan rabbim tez zaman da iyileştirir inş ümidini kesme çok üzülme bak sütünü etkiler

inşallah suniye gerek kalmadan bir avazda alırsın bebeğini kucağına.. dualarında bizide unutma

Yok canım onları ne güzel iyi geçirdik diye sevinirken bronşit oldu 4. Gece olacak bugün herşey çok iyiydi ama yatırdılar kuzumu
canım sigarayla ilgili bir yazı okuyordum da yenidoğanlarda pasif içicillik bronşite neden olabiliyormuş , evde içen var mı ? benimde annem içiyor da onun için araştırıyordum ona bıraktırma derdindeyim bakalım zor gibi ama dikkat etmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…