- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Benim için disim kalmadı artık parçalandı mahvoldumAyy canim benim okudukca icim parcalandi allah yavrularimizi korusun daha beterinden. Sana uzulme demiycem cunku bu durumda uzulmemek mumkun degil. Sadece sunu dusun bu da gececek bebegin eve gelecek emzireceksin uykusuz geceler yasayacaksin viyak viyak aglayacak:) sadece az sabir. Guzel Haberlerini bekliyoruz.
Ben basinda beklemedim. Ilk günler iki saatte bir alarm kurdum oule kalktim bazen de kendi sesini duydum ona kalktim. Yanjmda kv annem filan vardi ama gece bi etkilerini görmedim diyebilirim. Hatta zamanla kimseyi istemedim kv dun gitti kendim bakmak istiyorum kizima bi bez degistirmeye iki kisi gitmek agladiginda neden agliyor diye sorulması filan insani kotu hissettiriyor. Oturur senin de insaallah zamanla duzen. Ben bu ara yatirdiktan bir saat sonra kalkıyorum geceleri neredeyse biraz zor oluyor ama yetiyor uykusuzluktan cok etkilenen biri degilim sanirim. Gunduz yatip bir saat uyumuslugum yok henuz 21 gündür.kizlar bu uykusuz günleri nasil geçiriosunuz ? cok şükür rabbim guc verio ama yıne de yetismekte zorlanıyorum..
yanınızda refakatçi var mi ? bnm annem kalio sanki daha uzun bo sure bırakamam annemi gibi gelio korkuorm kendim bakmaya..
bi de mesela bebek gece uyurken siz de uyuyo musunuz yani mikirdandiginda falan mi uyaniosunuz yoksa basindacmi bekliosunuz uyanik.. bn basinda bekliorm ama hic uyuyamiyorm bu sefer 3 gunluk olduk daha..gündüz bir iki saat uyudum o kadar sadece
ay bu insanlar hic halden anlamaz mi ya hasta insanin bebek yaninda ne isi var bn de hastanede cok bunalmistm eve daha kimse gelmedi bn tanıdıklarımn bir kismina haber vermedm daha toparlamanadm dinlenemedm ki hiç telefona bakack misafir agrlayacak ne vaktm var ne gücüm..
kizlar bu uykusuz günleri nasil geçiriosunuz ? cok şükür rabbim guc verio ama yıne de yetismekte zorlanıyorum..
yanınızda refakatçi var mi ? bnm annem kalio sanki daha uzun bo sure bırakamam annemi gibi gelio korkuorm kendim bakmaya..
bi de mesela bebek gece uyurken siz de uyuyo musunuz yani mikirdandiginda falan mi uyaniosunuz yoksa basindacmi bekliosunuz uyanik.. bn basinda bekliorm ama hic uyuyamiyorm bu sefer 3 gunluk olduk daha..gündüz bir iki saat uyudum o kadar sadece
Kızlar henüz birilerine yardımcı olacakta kadar ne tecrübemiz nede ilk günler olduğu için vaktimiz var . Yine bişey sorcam müsait olanlar cevaplarda seviniriz . 5 günlük olduk ve dünden bu ya na deliksiz uyuyor oğluş . Uyanmıyordu ama şimdi Yen'i keşfettim uykudada emiyor . 1-1.5 saatte bir emiyor ve uyanık kaldığı süre 3-5 dk sadece ... sorun olmaz dimi sarılık La alakalı . Sonuçta emiyor güzelce ve Onunda süresi 6-7-8 dk .. sarılık sonucumuz 12.7 çıktı yarın tekrar gidicez .. tecrübeli anneler özellikle sizden rica ediyorum @TuRuNCu
Kızlar doktor sezeryan yaramıza krem verdi mi benim ki vermedi unuttu mu acaba . Ben korse kullanıyorum şimdi çok sıkmıyor ama rahmim agrıyor acaba üşüttün mü yaram da agrıyor biraz benim gibi olan var mı
tereyagli ekmek o düşüncesiz insan kitlesi eşimin ailesinde var bizimkiler toparlamadan gelmeyiz diyorlar ben çağırsam bile herkes siz biraz iyi olun diyorlar 5 şubatta doğum yaptım annem babam kardeşlerim dışında kimse gelmedi esim de kimse gelmesin dedi defalarca amcasi gelinleri ogullari torunlari gelmisti bir günde diğer amcasıgil bende istemiyorum ya gelmelerini nazardan korkarım bana da çok olur sebepsiz ağlatır beni herkesin yanında şikayet ediyorum onlar gelinceye kadar uyutmuyorum oynuyorum kızımla konuşuyorum onlar gelince yada gelmeye yakın sütünü veriyorum zaten orda uyuyakalıyor bitanem selin normalde uyumaz ama biri gelince dua ederek emzirerek uyutmaya ugrasiyorum benim de dikisim var oturamiyorum diyorum odaya geciyorum bi kez odaya götürüyorlar uyuyor diye 5 dakika sonra getiriyorlar o 5 dakika bana kabir azabı gibi huzursuz ve dua ile geçiyor cuma günü mecburen işyerime uğrayacaktım bir-iki saat için kaynanama bıraktım bütün komşularına haber etmiş resmen gerizekalı kadın kendimi zor tuttum birdaha da çıkmam evden isterse disiplin cezası versin baro çünkü zoruma gitti ben esirgerken göstermesi zaten göbek daha yeni topladı kendini tedavi oldu kanama iltihap için doğumdan beri balgamı var az az atıyor gaz sancısı krizlerimiz var saç kurutma makinası sesi kucağında dolanarak sakinlestiriyorm yavrumu bunca derdi varken bide bunlarla uğraşıyoruz rabbim yavrularımızı korusun
Sağol canım bilmiyorum ben doğum haftası fena grip oldum doğum yaptığım gün de aşırı öksürük başlamıştı dikislerim aciyodu o derece öksürük vardı benden mı aldı eltim gelmişti kızı hastaydı öksürük burun akıntısı vardı ondan mı tetikledi yoksa yasicamiz vardı öyle mı oldu bilmiyorum ama oldu iştesolunum la geçen bişey diyo Dr u gelen gidene cikariverdim hemen sakinamadim yavrumu kendimi çok suçlu hissediyorum mahvoldum 4 gündür bugün 4. Gecemiz olacak yavrumsuz gece kalkıp beşiğini boş görmek süt sagip geri yatmak çok koyuyo dayanmaya çalışıyorum güçlü olmam lazım diyorum ama bugün aglamasini görünce sesinin kisildigini görümce eridim bittim resmen gogsumun birini emdi diğerinde zorlandı makina sinyal verdi ve mecburen bıraktırmak zorunda kaldım halbuki daha çekiyordu ama nefesi yetmedi kuzumun mahvoldum o an zorla çektim memeyi ağzından
İnş canım inş dermanim kalmadı artık sersem gibi gezinip duruyorumBana sadece baticonol verdi enfeksiyon kalmamam için ve açık bırak orayı dedi yani bant falan YÖK
Malesef canım bu düşüncesizler de eşimin ailesi tarafından benim babam erkek kardeşim bile rahatsız etmeyelim yat uzan derken kaynım her akşam geliyor yayıla yayıla oturuyor. Az önce oturma odasına bi geldim bana oturacak yer yokbi kanepede kocam bir kanepede kaynım uzanmış tv izliyor kızımı aldım gittim her gelen görmek istiyor İnan ben de 5 dk çıkarıyorum ama ödüm kopuyor sanki Canımı alıyorlar
Bizim derdimiz bize yeter sanki misafir ağırlayacak durumdayız. Zaten kv ye de güvenemiyorum güya 3 çocuk büyütmüş ama şans eseri büyütmüş gibi... allahım sen koru yavrularımızı
Ağlattın kız beniinşallah kuzucuk bir an önce iyileşir
41+3 e kadar bekliyoruz demişti doktor cumaya denk geliyor işte yarın tekrar kontrol var bakalım ..Seninde mi son gün cuma canım bende öylr valla
aynen kac kere düzgün olmayan hareketini gördüm uyardım bezini değiştirirken pijamasini çıkarması mendilini yere koydu terliyken odanın dışı soğuk oraya çıkardı güya 5 çocuk büyütmüş hiçbirşey bilmiyor name çayı vermiş bebeğime çocuk defalarca küstü kıyamet kopardım zaten ailemle de tartıştı bende ağzıma geleni saydım kayinbabani onla ilgili herşeyi döktüm eşim girdi haklı cansu dedi babana neler saydı dedi söyledim içimi döktüm ohhhh dedim birkaç gün üzgün üzgün gezdi duygu sömürüsü yaptı ağladı sizlandi gece odada sen bana soylersin boşver elinden gelen yok falan dedi yanlış uygulamasını dedim annem ilgileniyor bebekle onu kıskanıyor bide birkaç kez eşim sen tırnağını kes dedi yapamam desi göbeği için pansuman annem yapsın dedi ben dayanamam dedi herşeyi yok diyor dedim 20sinde herkesin yanlışını biliyorum inşallah atanır gideriz gerek yok fazla samimiyet iyi olmuyor dedi 10 gün falan konuşmadım hoşgeldin bile demedim özellikle kayınpeder olacak pislige inan bu halimle bile sıkıntı çekiyorum bunlarlaBana sadece baticonol verdi enfeksiyon kalmamam için ve açık bırak orayı dedi yani bant falan YÖK
Malesef canım bu düşüncesizler de eşimin ailesi tarafından benim babam erkek kardeşim bile rahatsız etmeyelim yat uzan derken kaynım her akşam geliyor yayıla yayıla oturuyor. Az önce oturma odasına bi geldim bana oturacak yer yokbi kanepede kocam bir kanepede kaynım uzanmış tv izliyor kızımı aldım gittim her gelen görmek istiyor İnan ben de 5 dk çıkarıyorum ama ödüm kopuyor sanki Canımı alıyorlar
Bizim derdimiz bize yeter sanki misafir ağırlayacak durumdayız. Zaten kv ye de güvenemiyorum güya 3 çocuk büyütmüş ama şans eseri büyütmüş gibi... allahım sen koru yavrularımızı
Ağlattın kız beniinşallah kuzucuk bir an önce iyileşir
Allah yardımcınız olsun inş her şey olması gerektiği gibi olur. Sağlıklı bir doğum diliyorum sanaKızlar geceden beri sancim.var. artık 6 dk da bir geliyor sabaha yatış vermişti suni sancı ile doğum olacaktı ama geceden beri sancı olunca bekledik. Annemler artık beklemeyelim gidelim dedi şimdi gidecez sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah dua edin bizlere
BEnim daha 40+1 ve cuma yatışım yapılcak yani 41.haftaya gelmeden neden acaba beklemedi41+3 e kadar bekliyoruz demişti doktor cumaya denk geliyor işte yarın tekrar kontrol var bakalım ..
Canım inş kendi sancinla kavuşursunuz yavrunla hadi hayırlı doğumlar inş sağlıcakla kurtulursunuzKızlar geceden beri sancim.var. artık 6 dk da bir geliyor sabaha yatış vermişti suni sancı ile doğum olacaktı ama geceden beri sancı olunca bekledik. Annemler artık beklemeyelim gidelim dedi şimdi gidecez sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah dua edin bizlere
doktoruna göre değişiyordur belki canım bilemedim ki..BEnim daha 40+1 ve cuma yatışım yapılcak yani 41.haftaya gelmeden neden acaba beklemedi
inşallah suniye gerek kalmadan bir avazda alırsın bebeğini kucağına.. dualarında bizide unutmaKızlar geceden beri sancim.var. artık 6 dk da bir geliyor sabaha yatış vermişti suni sancı ile doğum olacaktı ama geceden beri sancı olunca bekledik. Annemler artık beklemeyelim gidelim dedi şimdi gidecez sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah dua edin bizlere
canım sigarayla ilgili bir yazı okuyordum da yenidoğanlarda pasif içicillik bronşite neden olabiliyormuş , evde içen var mı ? benimde annem içiyor da onun için araştırıyordum ona bıraktırma derdindeyim bakalım zor gibi ama dikkat etmek lazım..Yok canım onları ne güzel iyi geçirdik diye sevinirken bronşit oldu4. Gece olacak bugün herşey çok iyiydi ama yatırdılar kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?