2017 Şubat Anneleri

Loveali canım benim Allah yardımcın oldun çok üzüldüm İnan rabbim tez zaman da iyileştirir inş ümidini kesme çok üzülme bak sütünü etkiler
Amin canım sagolasin elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum ama işte mümkün olmuyo

Onunla ilgili hiç bişey demedi Dr bende öksürük vardı ilk gittiğimde direk sende varmı diye sordu çünkü hem doğum haftası çok griptim ve doğum yaptığım günde vardı gribim maske fln da kullanmadım gelen gidene de çok çıkardım

Göğüs ucu takıyor musun onla ver mama verme bence
yok takmiyorum sende silikon uc ise yaradi mi canim ya emse sut gelicek güzel güzel yok degil sutum ama boyle cok moralim bozuluyor yani bebegi kucagima almaya korkar oldum yine emmeyecek dusuncesiyle. hangi marka uc kullaniosun cnm yarin alayim ben de deniyeyim hemen..yarin doktor kontrolumuz var bakalim ne diyecek mecbur ac kaliyor diye mama veriorum sarilik olur korkusundan resmen mama ile besleyorum azicik da anne sütü takviyesi yapmis oluyorum yani gunde ortalama 60 cc falan süt oluo sanirim bebegimin midesine giden o da biberonla gogsumde cok az duruo gunde 1-2 kere tutuo ancak orda da 10 ar dkka anca duruodur

ne güzel canim ya bn cok mu cesaretsizim anlamadim.. aslinda emzirme sorununu cozsem sanki her sey kolaylayacak gibi gelior çünkü böyle bebegime yetemedigimi aramizdaki bagi kuvvetlendiremedigimi düşünüyorum.. allahim yardim etsin hepimize..

canim ya icim ciz etti resmen aglamak istedim yapma boyle bak az kaldi kavusmaniza ne guzel bak.emmeye de baslamis insallah yarin daha da iyu olacak

Canım tesadüfen okudum bu mesajını. Çok telaşlı gördüm seni. Tabiki çok da normal buldum bu davranışını. His olarak senden farklı olmazdım ben de böyle bi durum karşısında. Belki daha fazla hatta. Ama tecrübelerimi söyleyeyim rahatlarsın umarım. İki yeğenim de bronşitli doğdu ve hiç bişeyleri kalmadı sonra. Şuanda üzüleceğin tek şey ayrılığiniz olsun. Bitecek emin ol. Allah başka dertle sınamasın canım inş. Tavsiyem hiç tekrarlatmadan bu hastalığı önümüzdeki iki seneyi geçirmen. Tamamen kurtulursunuz bu sıkıntıdan. Yoksa 7 yaşa kadar gider en az.

Benim yeğenlerim De de yaşadık bu konuda bende tecrübeli yım 3 aylikti biri bronşit olduğunda benim şuan canımın yanması yavrumun benden ayrı olması derdine derman var çok şükür tedavisi var her çocuğun illa bı geçirdiği durum ama benim yavrum daha 2 haftalık minicik ve ben kokusuna çok alismistim evde tedavisi olsa bu kadar koymazdi ayrı olmak benim içimi eritiyor ve bugün yaşadığım iyice mahvetti beni yoksa ki bende yeğenler de yaşadım bunu ama evde hava verdik gittik geldik ama evdeydi benim kuzum şuan benim kokumu alamiyo bende onun ona dayanamıyorum

Canım bende hep kendim ilgilendim gece gündüz annem var ama o yemek işlerine fln bakiyo ama ben yegenlerim den tecrübeli yım belki ondan alışkınım zorlanmamistim sende alisicaksin zamanla

Ya
yazma böyle ağlıycam hatta ağladım az önce. Kendimi senin yerine koyuverdim gözlerim doldu. Dedim ya senden daha beter olurdum diye. Beni hastaneden getiremezlerdi çok büyük ihtimalle. Neyse yazamıycam daha fazla elim titredi . Offfffff

cnm allah yardimcin olsun kolay ve saglikli bir dogum olur inşallah..

Canım bende hep kendim ilgilendim gece gündüz annem var ama o yemek işlerine fln bakiyo ama ben yegenlerim den tecrübeli yım belki ondan alışkınım zorlanmamistim sende alisicaksin zamanla
insallah canim ya su emzirme olayini bi halledebilsem işte şükür gene sut var sagarak da olsa veriyorum biraz ama sinirlerim bozuluo cok. alissin diye meme tuttrmaya çalışıyoruz gun icinde meme ucu olmadığı icin mecburen desteğe ihtiyaç duyuyorum iki kişi çabalıyorz onda da ya aglio kipkirmizi oluo tutmuo dolayisiyla vazgecioruz ya da zar zor tutsa da bir iki çekio uyuyor orda...

Rabbim gerçekten kimseyi evlatsiz bırakmasın olmayanlara nasip etsin olanlari ayırmasın dert hastalık vermesin inş

Anlıyorum canım yengem 3 çocuğunda da aynı sıkıntıyı yaşadı ve ben her birinde yanındaydım uzun süre meme ucu çıkana kadar elimde bebek bi elimde meme emene kadar beklerdim tuttururdum zorla ağzından kaymasın diye de bebeğe enseden tutup destek olurdum ucla alıştılar bi iki aysonra çıktı kendi emzirdi yengem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…