benimki ara sıra kusuyor canım çok sık değil. emerken muhtemelen açken emdiği gibi çok çekmiyor o yüzden de fazla gelip kusmuyor.Peki seninki de kusuyor mu cok emdiğinden sanirim kusuyor benimki ekşimik gibi oluyor kusmugu
her modelinde var mı şerit? ben de deniyim bakalım teşekkür ederim.Canım ben premium da kullandım şimdi sleepy kullanıyorum.i kisi de yapışıyor poposuna.ama ben sleepyden çok memnunum hem ucuz Hem de primadan daha güzel ve yumuşak.onda da sarı şerit var
Sol göğsümde sıkıntı var sanırım damar şu an tıkalı 30 ml ancak çıkıyorsut damardan gelır canım eger sıktıgında damla seklınde sut goruorsan emdıkce gelır damardan.bnm bebegm20 gnluk 15 dk harıl harıl emıo ıkı saat veya bır saat uyur tekrar uyandgnda aranıyor verıyorum dr da oyle uygun goruyor yoksa hep memede olmak ısterler işimiz bıtmez yanı.kayısı hoşafı ve meyva suyu su ıc sut yapıyor.emzıremedgn gogsunu bırkerede olsa ver artı sagıp bıberona koy ml ınıde gormus olursun.bazen uyanmadgnda sagıyorum bende 70 ml dolduruorm ıcıo hepsını bıberonla verıorum ayırt etmıo benımkı yeterkı karnı doysun
Canım çok az geldi bana. Doktor 2 saatte bir en az 20 dakika dedi ilk zamanlar hep uyandırarak zorla emzirdim ya da sağıp ağzına verdim. Öyle yap bence. Kaliteli olan süt 15 dkdan sonra geliyor. Bir de açlık oldukça kan şekeri düşer uyandırmak zor olur. Sarılığı nasıl ve kaç günlük?Kızlar benim bebisim 5 ya da en fazla 10 dk emiyor birakiyor. Simdi yazilanlari okudum da 20 dk yarim saat emzirenler varmis. Doydugunu dusunup sorun etmiodum ama kafama takildi. Ustune 3-4 saat de uyuyor. Sonra yine 5-10 dk emiyor. Yeterli gelio mudur acaba? Nasil anlayabilirim ki. Süt de var aslinda birini emzirince digerini sagiyorum. Yoksa 3 saati beklersem agri yapiyor
İyi yapmışsın canım. Benim de annem burda beraber bakıyoruz o istanbula dönünce yardıma gelecekler diye ödüm kopuyor şimdiden. Temmuzdan beri baya uzunmuşBen 40 i bekletmedim kv yi gibderdim yoksa o kırkı cikmadan beni tek birakmayacakti hic disari cikmayacaktik onun 40 adetleri cok agir geldi bana inan ki. Aynen bende kv ile iyiyimdir ama çocuk agladiginda altina yaptığında filan iki kisi basina gitmek yordu beni. Kendim bakmak istiyorum artik yardima ihtiyacım yok dedim eşime. Hi de biz temmuzdan beri beraberiz kv ile ikimizde biraz kendimize vakit ayıralım istedim
sut damardan gelır canım eger sıktıgında damla seklınde sut goruorsan emdıkce gelır damardan.bnm bebegm20 gnluk 15 dk harıl harıl emıo ıkı saat veya bır saat uyur tekrar uyandgnda aranıyor verıyorum dr da oyle uygun goruyor yoksa hep memede olmak ısterler işimiz bıtmez yanı.kayısı hoşafı ve meyva suyu su ıc sut yapıyor.emzıremedgn gogsunu bırkerede olsa ver artı sagıp bıberona koy ml ınıde gormus olursun.bazen uyanmadgnda sagıyorum bende 70 ml dolduruorm ıcıo hepsını bıberonla verıorum ayırt etmıo benımkı yeterkı karnı doysun
Bende seninle aynı durumdayım. Artmıyor arttıramıyorum. Ne yediysem de içtiysem de artmadı. Sen takviye kaç cc. mama veriyorsun. Herzaman mı sağıyorsun.Bigün benim de sütüm buzluğa atacak kadar fazla gelecek mi acaba...
Ya da göğsümde birikti ağrı yapıyo diyebilecek miyimki...
24. Gün ve hala en fazla iki göğüsten 60 cc çıktı ve ogün iyi beslenip uyuduğum halde...
Onun dışında hep 30-40 cc....
Hayırlısı bakalım.
Nasipten öte yol gitmiyo demekki
Hadi yaCanım çok az geldi bana. Doktor 2 saatte bir en az 20 dakika dedi ilk zamanlar hep uyandırarak zorla emzirdim ya da sağıp ağzına verdim. Öyle yap bence. Kaliteli olan süt 15 dkdan sonra geliyor. Bir de açlık oldukça kan şekeri düşer uyandırmak zor olur. Sarılığı nasıl ve kaç günlük?
Sıkma canını süt bi anda bariz bi şekilde çoğalmaz. stresten uzak durmaya çalış. bebeğini elinden geldiğince sık emzir aç olsa da olmasa da. benim oğlum aç olmasa da bazen yarım saatte bir emmek istiyor. muhtemelen bundan dolay sütüm ilk günlere nazaran arttı. daha 1 hafta önce zar zor 70 cc çıkıyordu. bu aralar 100 cc geçiyor çok şükür. artmazsa da yapacak bişey yok sıkma canını.Bigün benim de sütüm buzluğa atacak kadar fazla gelecek mi acaba...
Ya da göğsümde birikti ağrı yapıyo diyebilecek miyimki...
24. Gün ve hala en fazla iki göğüsten 60 cc çıktı ve ogün iyi beslenip uyuduğum halde...
Onun dışında hep 30-40 cc....
Hayırlısı bakalım.
Nasipten öte yol gitmiyo demekki
Kizlar hangi marka bebek bezi kullanıyorsunuz? Bi de kac numara kullaniyorsunuz? 3 numaraya ortalama kacinci ayda geciliyor? Ben prima nin premium care olanini kullanıyorum. Genelde beyin arka kısmı poposuna yapısiyor kaka yaptığında. bazen canı yanıyor o yapısma yüzünden. Siz de böyle bir sorun oluyor mu? Onun disinda memnunum primadan. Ozellikle çiş yaptiginda renk degistiren serit cok kullanisli.bugün huggies e baslicam bi de onu denemek istiyorum. Bakalım hangisinden memnun kalacağım.
Bende ilk molfix kullandim bence iyiydi o da kv ve görümce tutturdu prima en iyisi prima al diye esim prima aldı pişik de o donemde basladi bende acaba diyerek sleepy aldim netten henüz pisik geçmedi uzun sürdü kizimin pişigi sanirim doktora gitmelik olacağız ne denersem fayda etmiyor... ama en yumuşak olani sleepy bence aralarında fiyat olarak da uygunSleepy çok ama çok memnunum YouTube de videosu da vardı en iyi bez diye ve gerçek çok memnun kaldım şimdilk 0-3 kg olan kullanıyorm. Tavsiye ederim birde fiyatı cok uygun ben netten sipariş verdim 70 tane 16 tl i. Önünde ki sarı çizgi bebek çiş yapınca mavi oluyor sanırım en güzel özelliği
Oksizinc tavsiye ederimBende ilk molfix kullandim bence iyiydi o da kv ve görümce tutturdu prima en iyisi prima al diye esim prima aldı pişik de o donemde basladi bende acaba diyerek sleepy aldim netten henüz pisik geçmedi uzun sürdü kizimin pişigi sanirim doktora gitmelik olacağız ne denersem fayda etmiyor... ama en yumuşak olani sleepy bence aralarında fiyat olarak da uygun
Krem ne verdi bana fito krem verdi ben dikişleri yumuşatır diye kullanmadım sadece baticon döktüm ve temizledim
Bazi seyler asiri yapio mesela bizde kayisi kompostosu ve bulgur cok yapti mercimek yemistim misal o da yapti ama o kdr yapmadi bazilarida hafif yapio oyle takip etmk lazm cnm iste ona gore her anne kendi listesini olusturur..bu ne yaa her sey yasakmis
Bende ilk molfix kullandim bence iyiydi o da kv ve görümce tutturdu prima en iyisi prima al diye esim prima aldı pişik de o donemde basladi bende acaba diyerek sleepy aldim netten henüz pisik geçmedi uzun sürdü kizimin pişigi sanirim doktora gitmelik olacağız ne denersem fayda etmiyor... ama en yumuşak olani sleepy bence aralarında fiyat olarak da uygun
atmaca gibi korursun gibime geliyor. misafir kabul etmezsin ama bu seferde gecmis olsuna gelirler. cikarma bebisi dr yasakladi de. ben ilk bebegimi kimsenin kucagina bile vermedim tutmayi bilmez oturmayan bebegi beline bisey olur diye bozulan falan oldu. hatta arkadaslar gelecekti gripsen gelme dedim diye bozulan oldu. atmaca gibiydim. bundada oyle olcam darilan darilsin napalim. kotu biri degilim sadece bebeklere kiyamiyorum cok hassasim bu konuda. baskasinin bebegine de ayni hassaslik ve anlayisi gosteririm yani.Bi hafta da gel bana sor nasıl geciyobugün koynumda uyudu kaldı içim gitti bırakırken bide şimdi korkuyorum eve gelince yine yasarmiyim aynı şeyi yine yavrumu koruyamaz miyim acaba diye
ben bunlarin cogunu yedimBazi seyler asiri yapio mesela bizde kayisi kompostosu ve bulgur cok yapti mercimek yemistim misal o da yapti ama o kdr yapmadi bazilarida hafif yapio oyle takip etmk lazm cnm iste ona gore her anne kendi listesini olusturur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?