2017 Şubat Anneleri

Bende simdi kantaron yagi sürüyorum 3 gündür yok etki etmedi oncesinde zeytinyagu da sürdüm.. arko krem, pudra, bepanthen, sudocrem hepsini denedim kizima kıyamıyorum nasil dayanıyor yavrum bilmem. Her kakada yıkıyorum da artık poposunu. Bi de kaynatip sogutmayi deneyeyim

ben olsam sinir kupu olmustum

Kızlar çok merak ettim acaba çok mu kızarık Benin kızım da kırmızı ama pişik mi bilemedim

isin zor. iyiki benimkiler oyle degil.

@ivo canım bende öyleyim oğlumda sağıyordum 40 cc geçmiyordu çok ağladım üzüldüm hastaydım ama mama takviyesiyle büyüttüm şükürler olsun zaten oda emmeyi çok sevmezdi dolu dolu gelsin isterdi . Şimdi kızım emiyor ama yetiyor mu diye düşünüyorum geceleri 30 cc mama veriyorum bazen gündüz de veriyorum ne yapalım bizim çoçukların da rıskı bu kadar üzülme . Bende imrenerek bakıyorum öle dolaba koyanlara sütü taşanlara . Sağlıklı olsunlar da yeter bizim için .

sag sol bilmem ama emdikce sut artar. beslenmene moraline dikkat et kafan rahat olsun. bol sutlu gunler

logusadan fazla logusalik yapanlar oluyor ne yazikki.

bazen benimkide oyle yapiyor. birde ne zaman yemege otursak agliyor

yalniz degilsiniz bende oyleyim

Canım ben premium da kullandım şimdi sleepy kullanıyorum.i kisi de yapışıyor poposuna.ama ben sleepyden çok memnunum hem ucuz Hem de primadan daha güzel ve yumuşak.onda da sarı şerit var
sleepy denemek istiyorum ama marketlerde bulamadim. sadece nettemi satiliyor acaba?

Bazi seyler asiri yapio mesela bizde kayisi kompostosu ve bulgur cok yapti mercimek yemistim misal o da yapti ama o kdr yapmadi bazilarida hafif yapio oyle takip etmk lazm cnm iste ona gore her anne kendi listesini olusturur..
bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum. hamilelikte yediğimiz şeylere bebek alışık oldu için çok gaz yapmazmış. hamilelikte yemediğimiz şeyler daha çok gaz yaparmış.

Aynen canım öyle yapcam Dr yasağı var dicem gerçi belki de Dr gerçekten dicekte yani çünkü bu kadar tedavi gördü belki de dicek bı sure dikkat edin diye demese de dediğin gibi öyle dicem darilan darilsin kırılan kırılsın ben biliyorum kaç gündür ne çektiğimi yavrum da orda çekiyor küçücük bedeniyle kendim bile maskesiz yaklasmam bı sure iyice kendine gelene kadar yavrumdan bı daha ayrılamam hayırlısıyla gelsin inş ta

cnm allah yardimcin olsun kolay ve saglikli bir dogum olur inşallah..

Geçmiş. Olsun canım bu arada ben doğum yaptım ve o sancilar da sana bebeğine çok dua ettim. Allah bi daha yasatmasin

kızlar ebebekte bugüne özel %28 bebek bezlerinde indirim var bilginiz olsun.

Kızlar ben doğum yaptım çok şükür pazartesi suni sancı ile doğum olacaktı benim.minik cumartesi geceden sancı vermeye başladı. Cumartesiyi pazara bağlayan gece 3 de sancim başladı o akşam 10 a kadar geldi gitti dayanilmayacak gibi degildi sonra 6 dk düşünce akşam 10.30 da hastahaneye gittik açıklık 5 cm olmus yatış verdiler suni sancı taktılar saat 2 gibi 7 cm dediler sonra baktım siddetlwniuor epjdural istedim. Gece yapamiyorlarmjs deli oldum. Birde bebek yukarda daha ka aşağı inmemiş yani sancıyla rahim ağzına gelmesi gerwk ama bizimki yukarda. En son saat 3 - 3.5 gibı dayanamıyorum sezeryan alın dedjm. Annem yalvardı bekle diye ben ağladıkça o da mahvoldu kadın. Sonra ikindikca bebek gelmeye başladı. Doktora yalvardım annemde doğuma girsin diye tamam dedi. Dogumhaneye gittik 3 -4 ikinmalara dogdu kizim saat sabah 4. 35 de. oracikda yıkadıktan bu arada annem dayanamadı çıktı benim dikişler felan oldu kuzum koklattilar tüm acılar oracıkta geçti.

Kizlar oglum bugun hic emmiyor. Zaten gubde 2 3 kez emzirebiliyordum zar zor. Sirf sagmakla sut azalir mi? Odum kopuyor azalacak diye.
Sagmak la azalmaz heralde ben perşembe den bu yana hep sagiyorum ne artma var ne azalma

bnm de oyle almiyor bi de biberona da alisti galiba hele dünden beri doymak bilmedi ha bire istiyor o kadar süt sagamiyorum ki mamadan kurtulamiorum bu yüzden..wee silikon ucu tutmadi bnm paşam avent siparis verdim o da iki gune falan anca gelir herhalde...memeye alistirmak icin ayrıca mamayi ve sagdigim sutu kaşıkla verelim dioruz simdi bi de oyle deneyelim bakalim ne olcak.. beslenmesini de azaltmamam lazim sarilik riski gecene kadar ama.. ne zormus arkadas bu işler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…