2017 Şubat Anneleri

Bana doktorum bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı verebilirsin demişti. Karnınıda ovabilirsin. Benim kızımda çok gazlı maalesef bende napacağimi şaşırıyorum bazen.
Kayınvalide konusunda katiliyorum,hatta ben eşimin tüm ailesinden uzak durmaya çalışıyorum bebek bile onlar olunca daha çok huzursuz oluyor köstekler.

Aaa sen yanlis yapmissin ama dinlenmen gerekiyor. Doktorum bana 10 gun hicbi ise elini vurma yat dedi. Kaynanam sagolsun geldi bakti bugun gitti. Hicbi is yapmadim agrim olmamasina ragmen.
canım benimde kv geldide öylece oturdu çocuğu indir kaldır, dolan dur eee sonumuz böyle oldu. Geçen görümceme gittiler annem kaldı yanımda da akşamları rahat ettim, bi emzirmeye getirdi bebeği sonra hepsini kendi yaptı kadıncağız, akşama geleceklermiş onlar gelince annem kalmıyo gerek yok gezsinler diyorum anlamıyorlarda.

Ayy bana kv yetiyor bi de gorumcem felan burda olsa kesin timarhaneliktim o da telefondan direktif veriyor sanirsin yeni dogan uzmani off

Can'ım aynı seyler yaşamışız sakın ol önce eşinle sakin sakin konus en azından büyük olanı eşin dışarı çıkarsın nasıl biri ilgili biriyse öle konus . Zor günler geçiriyoruz kv gitsin artık evine kaç günlük oldun yolla ya ben yanlız baktım tamam zordu ama kafam rahattı çene YÖK . Sakin viks filan verme . Ben nurdr harveys kullanıyorum rezene kimyon veriyorum zor da olsa çıkarıyor gazını ams bir iki saat ağlıyor bazen acaba doymuyor mu diyorum ben bir eksiklik içindeyim. Baktın hala geçmiyor sütüne kimyon koy çay kaşığı ver istersen son çare . Kantoran yağıyla masaj yap . Dua oku belli
benim de oğlum 3.5 kreşe verecektim sonra pişman oldum bide 350 tl diyor . Yaza kadar artık bozulmaz inş psikolojisi benim kimin de biraz toparlanalım dışarı çıkarız ins

Kızlar sizin durum mu daha vahim benimki mı bilemedim ne açıdan derseniz KV açısından bazılarının kötü de olsa karışan da olsa en azından bebeğe iyi yada kötü ilgi duyan birer KV niz var benim kv bilirsiniz 9 ay neler yaşadım ilk aylar düşük riski bulantilar yataktan çıkamadım bi tas çorba getirmemişti çocuğu bile sormamisti nasıl diye doğdu hastaneye zor bela geldi kiiii eşim dedi bunu da onu geçtim yavrum 8 gün hastanede kaldı da bi kez aradı ağzının ucuyla naptınız diye ne geldi ne bı daha aradı çıkmadan bi gün önce mı ne akşam geldiler geçmiş olsun nasılsın bebe nasıl üzülme vs bile hiçbirşey demedi neymiş hastaymış eşim öyle diyo bende ona geçmiş olsun neyin var bile demedim yavrum çıktı iki gün oldu yine gelmedi nasıl torunum diye el kadar yavrumu bile merak etmeyen bir kv var sizce hangisi daha kötü ben bilemedim

Anne gibisi yok:)

bretta adını bulamadm tıklamak ıcın memem kanıosa medacassol dıye krem sur kapat o memenı bebege verme ama sag bıberonla ver bebege ıyıleşmesındaha onemlı hemen gecıo

Ben de yarim donem krese vereyim dedim 500 liraymis bir de verenler hic memnun degil mecbur bi dahaki yila kadar boyle gececek seneye de krese gider bebegimiz de buyumus olur daha guzel olur hersey insallah.az once kzim uyudu oglumu ysrim saatligne asagiya indirdim inmeden once viks kutusunu sakladim ama aklim hep evde kaldi kizim aglar da acip memesini verir mi diye gecen gun kulak copuyle poposuna zeytin yag surmus ucunu icine sokarak kafayi yicektim az daha diger toruna biz biyle yapardik diyor esime de bisey diyemiyorum cunku annesiyle ilgili ne desem saldiriya geciyor ben kotu gelin oluyorum

Pişigi gecmiyor yavrumun iki haftadır herseyi denedim. Zeytinyağı , kantaron yağı, sudocrem , bepanthane , arko krem, yapma pisik merhemi. Her kakada yikiyorum kuruluyorum altini cok ağlıyor kıyamıyorum icim gidiyor ama geçmiyor yavrumun derdi cok da kaka yapıyor hic beklemiyorum hep altini kontroldeyim saat başi. Caresiz kaldim yediğim ictigimde de asitli baharatli hicbir sey yok tek kullandigim baharat kimyon o da gazi olmasin diye. Bi de tarcin koyuyorum bozaya o kadar..

Canim bez markasini degistin mi peki

canım zeytınyağı suruolar bebek kabızsa benım kendı annemde yegenımde yapardı bızım gelın hıc bısı demezdı hatta kagıdı kulah gıbı yapıp zeytınyagı surup bekletırdı bebek hemen yapardı kv sınır oldugundan zıttına gıdıyordur hersey kotu bısı yok bunda

salliala bebek pişikse troysd la bepanten pişik kremını karıştır ertesı gune hıc bısı kalmıyor kendm de uyguluyorum

Canım benim de sağ tarafta vardı açılmış gibi diğer yerlerden farklı duruyordu ve ilk günkü gibi ağrıyordu Doktorum açılma olabilir hareketlerine dikkat et oranın üstüne gazlı bez kapat biraz büzüştürerek bantla kendi kendine kaynar demişti işe yaradı gerçekten sen de zorlama kendini ben iyi oldum sanıp böyle oldum

Bunalıma girmiş olan bi tek benmiyim

Ben de yaaa artık kalabalık görmek istemiyorum kafamı dinlemek kendi işimi kendim görmek istiyorum zaten misafir de bitmiyor of offf

Canım çok sevindim gözün aydın çok güzel bir Doğum olmuş :) keşke ben de normal doğurabilseydim

Bizim 19. Gün hala atletine leke çıkıyor kurumadı da tam içinde o parça duruyor bir müddet sonra o parça düşermiş

Allahım tam ağzının üstüne kürekle vuracaksın onun ya küçük göğsü büyük göğsü mü var süt için? Benim göğsümü görsen küçücük ama yetiyor çok şükür. Sen onu duyma var olan sütünü kestirecek zorla

Kusarken fışkırır gibi mi oluyor canım? Benimki de fazla emince kusuyor ama ağzından akıtıyor

Kv den muzdarip bir ben değilmişim . Allah razı olsun 1 hafta baktı bana ama yaptığı evham yedi bitirdi beni . 10 günde Doğum kilomunda altına düştüm . Sürekli ağlıyorum . Bebeğim uyanmıyor diye sorun var sanıyor . Sarılık olayındada bırak uyusun vs diyorlardı . Her dediği batıyor bana. Ağlayan bir bebek değil ama rezene den sanırım 2 gecedir emzir yatır yapıyorum ve sürekli uyuması sorun gibi geliyor ona . Dr rezene rahatlattığı için uyutuyordur sorun yok Dedi . En az 20 saat uyurmuş. Sizde durum nasıl uyku ile alakalı ?

canım sarılık olan bebegın uyuması ıyı degıl her uc veya ıkı saatte bır emzırmelısın geceden alarm kur ıkınsaatte bır emzır benımkınde sarılık yok dedı dr oyle oldgu halde ıkı saatte bır uyanıo bazen her saat bası meme verıorum uyuyor sonra rezene falan vermıorum ben sen aglama sutun azalır baglantılı bunlar brbırıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…